vineri, 5 octombrie 2012

Made by me

Joia de ieri a fost una senzationala! 
Calduroasa, aglomerata, o zi plina de oameni frumosi care au iesit, ca sa vezi, in calea mea, fara sa fac eforturi prea mari pentru a-i intalni! Da, este adevarat ca lucrurile frumoase se intampla atunci cand te astepti mai putin! :-)
Voi reveni asupra evenimentelor frumoase din joia lui 4 octombrie pentru ca acum vreau sa va prezint atelierul Made by You si creatia mea de ieri, nefinalizata, insa! 

Asadaaaaaar, taaaa-na-naaa-naaaa!
Ma incanta maxim evenimentele de lansare ale unor produse in care se intampla si altceva decat prezentarea propriu-zisa a acelui produs, in care un anumit vorbitor cu mai multe sau mai putine emotii vine in fata marii adunari generale a ziaristilor si prezinta, uneori in termeni tehnici si plictisitori mecanismul care a stat la baza crearii acelei creme/parfum/sampon si in care invitatii nu doar stau plictisiti pe o canapea, asculta prezentarea mimand un interes maxim, beau o limonada si apoi pleaca spre birou sau spre casa.
Fetele care se ocupa de promovarea La Roche-Posay au avut o idee excelenta cand s-au gandit sa ne testeze simtul artistic si, la evenimentul dat in cinstea lansarii cremei Hydreane BB (o crema hidratanta ce imbina virtutiile unice ale apei termale La Roche-Posay cu pigmentii corectori si iluminatori ai tehnologiei Blemish Balm), ne-au dat sansa sa demonstram cat de talentati suntem si cu penelul in mana, nu doar cu pixul! Ma rog, "pixul" asta este doar o metafora pentru ca apucam atat de rar sa-l folosim, incat atunci cand trebuie sa scriem de mana ceva mai mult de-un numar de telefon, si nu la calculator, calcam in gropi! Un exercitiu din cand in cand, de luat notite pe agenda, nu ar strica! Ne trezim ca nu mai stim sa scriem atunci cand ne pune cineva sa dam cu subsemnatul...

Deocamdata am testat crema Hydreane BB numai pe mana si promit sa scriu o prezentare detaliata a ei imediat ce ne vom cunoaste mai bine. Am observat, insa, ca miroase foarte bine, se absoarbe rapid si ofera un aspect natural, fara a schimba nuanta pielii asa cum face fondul de ten. Doar hidrateaza si uniformizeaza culoarea naturala a pielii! Ah, si ofera protectie anti-UVB: SPF 20, protectie anti-UVA: PPD 12, ceea ce este foarte important!

Revenind la atelierul de pictura infiintat ad-hoc pe terasa de la etajul 15 al cladirii ING de pe Iancu de Hunedoara 48, doua doamne foarte dragute pe care le puteti cunoaste si voi accesand www.madebyyou.ro ne-au invatat sa pictam ceramica, intocmai ca pe niste copii curiosi care nu mai conteneau cu intrebarile :) Fiecare si-a ales obiectul pe care vroia sa-si exercite talentul artistic - eu, o cana- si culorile preferate, iar mai bine de jumatate de ora fiecare s-a concentrat maxima asupra a ceea ce avea de facut. 

Putea sa vina Angelina Jolie langa noi si nimeni nu ar fi observat-o, atat de prinse eram toate cu picturile pe cani, farfurii, boluri si, unele dintre noi, pe maini sau fata :-)) Bine ca le-am ascultat pe doamnele de la Made by You si ne-am pus sorturi inainte sa desfacem borcanelele cu vopsea pentru ca hainele noastre nu ar fi aratat tocmai bine la finalul actului artistic :-)) Mi-a prins bine sa ma deconectez pentru un timp de problemele cotidiene, sa uit de tot si toate si singura mea grija sa fie aceea de a mai aplica inca un strat uniform de verde peste celelalte doua pentru ca opera mea de arta sa arate... ca o opera de arta!
Cred ca ar prinde bine oricui sa-si rezerve o ora pe saptamana pentru aceasta terapie pentru ca da, chiar cred ca poate fi o terapie antistres, de relaxare si deconectare de la viata tumultoasa pe care o avem cei mai multi dintre noi. Asadar, in loc sa pierdeti o ora la televizor sau la mall, mai bine pictati o cana sau o farfurie. Sau pe amandoua. Pentru ca odata ce veti vedea obiectele minunate care ies din mainile voastre, nu va veti mai opri! Mai ales ca acestea pot fi cadoul perfect, unic, personalizat pe care il puteti oferi celor dragi. Sigur vor fi mult mai apreciate decat un gel de dus sau un parfum :)

asa arata ceramica in starea ei...nepictata :)
Ni s-a spus ca dupa ce vor fi uscate in cuptoare speciale, obiectele pe care le-am pictat vor arata si mai bine! Vor prinde luciu, iar culorile vor fi si mai accentuate. Abia astept sa vad cum va fi cana mea, prima mea pictura pe ceramica ever :)


Mirela Niculai spunea...

si-am fost la acelasi eveniment impreuna si habar n-am avut.. ntz ntz ntz

Zuzele spunea...

next time :)

Cristina Shopping Therapy spunea...

uuuu...e si cana mea pe acolo :P

Zuzele spunea...

da :))) abia astept sa le vad uscate :D

Anonim spunea...

Esti chiar talentata... eu am stricat un castronel degeaba..

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search