luni, 8 octombrie 2012

Cea mai frumoasa poveste a lui Chanel no. 5

Pana acum nu am reusit sa ma imprietenesc cu celebrul Chanel no. 5, desi ne-am intersectat drumurile de cateva ori. Ma gandeam ca daca a fermecat atat de multe femei de-a lungul existentei lui, imposibil sa nu ma vrajeasca si pe mine cu aromele lui de ylang ylang, neroli, iasomie, trandafir si, mai ales, vanilie, preferata mea. 


Dar nu s-a intamplat asta! Poate pentru ca nu i-am acordat nicioadata exclusivitate si l-am testat dupa alte miresme, dar dupa ce i-am vazut povestea intr-un filmulet emotionant pe blogul lui Lilik am decis sa vizitez o parfumerie doar pentru Chanel no. 5 si sa incerc sa-l inteleg mai bine decat am facut-o pana acum! 
Doar nu degeaba este ”un parfum de femeie cu miros de femeie”, asa cum s-a exprimat Coco Chanel acum 91 de ani cand i-a cerut parfumierului Ernest Beaux sa creeze o aroma exceptionala, asa cum nu s-a mai pomenit pana atunci. De neuitat. Unica. De neinlocuit. Si Ernest Beaux a facut intocmai.
Si am de gand sa testez si Chanel no.5 Eau Premiere, varianta plina de prospetime a lui clasicului Chanel no.5 creata in 1986 de Jacques Polge. Asa cum spune descrierea originala, acest nou parfum reprezentat de Nicole Kidman este "lighter, fresher, softer, more delicate, and suitable for every-day use".

varianta in engleza


varianta in franceza





Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search