luni, 8 octombrie 2012

Oscar-ul pentru crema de maini merge la...



Poate ca nu va asteptati ca un produs de 10 sau 15 lei sa fie atat de bun, asta am crezut si eu cand am vazut crema de maini cu Arnica pe rafturile unui magazin Yves Rocher. La vremea aceea nu mai folosisem niciodata un produs al acestui brand si avand in vedere investitia atat de mica, mi-am spus ca nu strica sa-mi cumpar o crema noua de maini. Era iarna, groaznic de frig, mainile mele erau uscate si plangeau dupa hidratare, asa ca nu aveam timp de stat pe ganduri si am cumparat crema aceasta 2 in 1 pentru maini si unghii.
Dincolo de parfumul ei absolut superb care se pastreaza in piele chiar si dupa spalare, vreau sa va spun ca hidrateaza grozav si numai in doua zile de cand am cumparat-o, mainile mele si-au recapatat catifelarea, iar cojitele pe care le aveam din cauza frigului au trecut ca prin minune!
I-am cumparat-o si mamei care nu foloseste niciodata manusi de menaj atunci cand spala vasele sau foloseste detergenti cu clor si mainile ei sunt...pardon..erau tot timpul uscate. I-a placut foarte mult, din prima, iar acum este una dintre cremele ei preferate de maini! Nu-i lipseste niciodata din geanta si atunci cand o intreb ce vrea sa-i duc, inainte sa o vizitez, imi spune "crema de maini cu Arnica" :-))
Exista si gel antibacterian din gama produselor pentru maini cu Arnica si vad, pe site-ul Yves Rocher, si o crema ultra nutritiva pentru maini foarte uscate. Cred ca pe aceasta o sa mi-o cumpar si eu in curand pentru ca deja s-a instalat vremea rece si mainile mele, mai ales cuticulele, incep sa se usuce ingrozitor daca nu le ingrijesc asa cum trebuie!
Si mi-a mai placut cu ochiul si balsamul cu unt de Karite adaugat, pentru mainile uscate, aspre, cu leziuni chiar, care au nevoie de o hidratare foarte foarte intensa.








Unknown spunea...

M-ai convins!!dau fuga la chioscul de ziare si cumpar revista care da cadou aceasta crema!!mai aveam una de la oriflame.dar imi facea cu ochiul aceasta de la yves rocher.si citind postarea ta,m-ai convins!!

Zuzele spunea...

@ Irina, o sa-ti placa! :)

claudia_mami spunea...

revista femeia e aceasta care are si crema ca mati facut curioase ..

Zuzele spunea...

@ Claudia, daca nu mai gasesti revista, poti comanda online pentru ca pe site au preturi mai mici decat in magazin :)

CarmenG spunea...

Si eu am crema si sunt tare multumimta de ea. Si sunt multumita in general de produsele Yves Rocher!

Delia spunea...

Subscriu si eu :) Si uleiul de masaj (pentru maini si unghii)e foarte bun. Singurul lui dezavantaj e ca intra foarte greu in piele asa ca il folosesc seara

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search