joi, 25 octombrie 2012

Colgate Max White One, in hainele lui Mos Craciun

-->
Chiar ca n-am mai vazut pasta de dinti in ambalaj rosu, dar tare bine mai arata! Sper sa nu fie doar in editie limitata, pentru sarbatorile de iarna, si aceste produse pe care eu le ador sa ramana in haina rosie de Mos Craciun mult si bine!  
Sistemul Colgate Max White One include produse pentru o îngrijire orală completă şi contribuie eficient la păstrarea unui zâmbet sănătos şi plin de strălucire.
Pastele de dinţi Colgate Max White One conţin acceleratori de albire şi ingrediente similare celor folosite de medicii dentişti. Acestea îndepărtează eficient petele şi conţin o formulă specială împotriva formării tartrului, pentru a obţine un zâmbet cu o nuanţă mai alb în doar o săptămână. Gama de paste de dinţi Colgate Max White One conţine pe lângă varianta de bază pentru o îngrijire zilnică de albire a dinţilor şi varianta Active, cu beneficiu adiţional de îndepărtare a petelor dentare. De asemenea, Colgate lansează şi noua variantă, Colgate Max White One Fresh, cu beneficiu adiţional de prospeţime.

Apa de gură Colgate Max White One fără alcool are o tehnologie avansată de prevenire a petelor, pentru a păstra dinţii mai albi. Folosită de două ori pe zi după periajul dentar, apa de gură Colgate Max White One ne ajută să ne păstrăm respiraţia proaspată timp îndelungat.


Noua periuţa de dinţi Colgate 360° Max White One are un design special, prevăzut cu cupe de cauciuc pentru îndepărtarea petelor şi curăţarea în locuri greu accesibile. Dispozitivul de curățare a obrajilor și a limbii îndepărtează cu ușurință bacteriile care provoacă respirația urât mirositoare.




claudia_mami spunea...

eu am dat numai peste facaturi mam bucurat cai eftina si are gust pasta mea de dinti de faina .(colgate)

Zuzele spunea...

@ Claudia, ce facaturi? Ai cumparat Colgate contrafacut?

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search