miercuri, 17 octombrie 2012

Dior propune machiajul nude si eu nu pot fi decat foarte fericita!


Imi plac parfumurile Dior, aproape toate - mai putin Miss Dior Cherie pe care il simt foarte dulce si fructat-, hainele, pantofii, gentile, bijuteriile si, mai ales, fardurile Dior!
Ador texturile fondurilor de ten, ale fardurilor de pleoape - cremoase si ultra rezistente-, ale rujurilor - matasoase si hidratante, ale pudrelor fine ca adierile unei papadii, iar lacurilor de unghii nu le-am gasit absolut nici un cusur, pornind de la forma sticlutelor, a pensulelor si pana la rezistenta pe unghii a lacului (la mine a rezistant impecabil timp de 9 zile si nu dadea semne ca vrea sa plece prea curand, dar ma cam plictisisem eu de nuanta).

Desigur ca buzele si unghiile rosii nu se vor demoda niciodata, insa pentru aceasta toamna, Dior propune machiajul nude, in tonuri cat se poate de naturale. Nimic extravagant, nimic strident, totul cat se poate de curat si natural. Aproape insesizabil.
Acest trend in makeup pe care il propune Dior nu poate decat sa ma incante pentru ca sunt adepta acestui tip de machiaj de cand ma stiu. Am farduri in toate culorile curcubeului si varietati pe aceasta tema, insa dintr-o paleta de 120 de nuante, singurele folosite pana aproape de finish sunt maroul si auriul cu ajutorul caruia mai deschid un pic tonurile de pamant pe care le ador! Am si ochii verzi si mi se pare ca aceste culori mi se potrivesc cel mai bine, fara a fi exagerata sau vulgara. Nu mi-am mai subliniat ochii cu mov, verde sau albastru de nu mai tin minte, desi acum cativa ani se intampla sa mai aleg si astfel de culori. Blush-ul este, la fel, unul natural, bronzant, iar rujul - atunci cand se intampla sa fie- este si el, ori natural, greu de observat, pe care il folosesc mai mult pentru hidratare decat pentru culoare, ori roz fucsia.  
Natalie Portman, imaginea colectiei Diorskin Nude
Povestea trendului Nude incepe in 2005. Atunci modelele Dior au pasit pe podium purtand tinute luminoase in nuantele nisipului, cu texturi transparente. A fost o colectie curajoasa, sofisticata si, in acelasi timp, delicata ce s-a transformat intr-o sursa de inspiratie importanta atat in universul vestimentatiei, cat si in cel al machiajului. In 2009, Dior lansa fondul de ten Nude care a revolutionat ceea ce se intelegea pana atunci printr-un fond de ten cu aspect natural. In 2012, Diorskin Nude isi continua expertiza prin noi formule realizate din ingrediente care imita compozitia naturala a pielii si confera pentru prima data capacitatea de a straluci chiar si in lumina serii.


Dupa ce a studiat cu atentie pigmentii de mai multe decenii, experienta unica Dior in realizarea culorilor pentru moda si machiaj s-a unit in aceasta noua gama Nude.
Dior ofera 17 nuante de fond de ten create impreuna cu expertii in culoare din toata lumea pentru a replica toate nuantele naturale de piele cu cea mai mare acuratete si precizie. Secretul acestor nuante? Pigmentii unici “Nude Glow” care seamana cu melamina prezenta in piele. Mai mult, unii dintre pigmentii albi opaci prezenti de obicei in fondul de ten au fost inlocuiti de pigmenti translucizi care permit culorii naturale a pielii sa straluceasca. Rezultatul este si mai impresionant decat look-ul natural in sine.

  •  Pudra compacta Dior Compact: este prima pudra compacta versatila care confera un grad ajustabil de acoperire, pastrand totodata stralucirea naturala a pielii, pentru un look nude garantat. In functie de finish-ul pe care il doriti, aceasta poate fi folosita pe post de pudra sau de fond de ten. Cum? Datorita particulelor ultra-fine de pudra obtinute printr-un proces de dubla rafinare, precum si micro-perlele si pudra sidefata care sporeste stralucirea naturala a pielii. Nude Compact poate fi aplicata fie folosind aplicatorul cu doua capete, buretelul sau peria. Pad: folositi partea cu burete pentru a termina si retusa machiajul in timpul zilei. Pensula: folositi ca detaliu de finisare peste un fond de ten lichid, ca si o pudra compacta. Folositi perii mai inchisi pentru un efect mai satinat, perii mai deschisi pentru un look mai transparent si o stralucire mai naturala.
  • Colectia "Dior Rouge Nude" -formata din 10 rujuri hidratante in nuante noi superbe 
  • Creion contur pentru buze, incolor, care are la baza o formula foarte hidratanta si impiedica intinderea rujului

  • Colectia "Dior Nude Nail Vernis" este formata din patru nuante noi de oje: 115 Charnelle, 413 Grege, 223 Trench si 715 Dune (swatch AICI)   
  • Fondul de ten Diorskin New Nude: o noua formula, imbogatita cu ingrediente naturale originale si cu pigmentii unici “Nude Glow” pentru o piele naturala, mai frumoasa si mai luminoasa ca niciodata. Efectul unui ten nude atinge perfectiunea suprema: mai luminos ca niciodata. 


  • Pudra Dior Nude Shimmer contine microperlute care ii dau un luciu subtil si o transforma in pudra perfecta pentru aceste sarbatori de iarna cand ne dorim sa fim ceva mai stralucitoare ca de obicei, dar si vara cand subliniaza perfect nuanta aramie a pielii bronzate 

  • Fondul de ten Nude Fluid: cel mai important produs din gama Nude, acest fluid legendar este detaliul esential de pe masa oricarui makeup artist profesionist si secretul acestuia pentru realizarea unui look natural de invidiat.  In 2012, acest fluid lejer dobandeste un finish satinat subtil, care intra perfect in piele pentru a conferi o acoperire ideala a imperfectiunilor, fara a masca textura pielii. Acesta creeaza o stralucire naturala, pentru un ten cu efect nude. Pentru toate femeile care viseaza la o textura perfecta a pielii si un ten mai luminos, cautarea a luat sfarsit: acesta este produsul de care aveti nevoie. 
Kisstyna spunea...

Natalie Portman arata superb in pozele pentru Dior, cat despre parfumul Miss Dior si Miss Dior Cherie le ADOR. Bine acum depinde de gusturile fiecareia dintre noi.

Zuzele spunea...

@ Kisstyna, si mie mi-au placut mult in urma cu ceva timp, insa momentan nu mai rezonez cu notele lor:) Poate si pentru ca o colega de birou a folosit timp de 2 ani acest parfum, in cantitati fooooarte mari si dupa ce m-a terorizat atata timp, acum fac alergie la mirosul acela :))

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search