joi, 18 octombrie 2012

Draga Mos Craciun...

... sa stii ca am o lista de dorinte foooooooarte lunga pentru tine si sper sa te prind intr-un moment bun, asa incat sa nu o arunci la cos si sa-ti faci putin (mai mult) timp sa analizezi in detalii cererile mele! Nici nu trebuie sa-ti mai spun ca am fost cuminte pana acum si, chiar daca tu poate esti de alta parere, ar fi bine sa o pastrezi pentru tine pentru ca mi s-au intamplat suficient de multe lucruri urate anul acesta si nu mai am nevoie de inca o lovitura din partea ta! 
Asa ca, vezi cum faci sa-mi oferi un pic (mai multa) fericire la sfarsit de an pentru ca am mare nevoie de lacrimi de fericire!

Acestea fiind spuse, sper ca ma intelegi si ca nu vei ocoli in acest an bradutul meu impodobit care, te asigur de pe acum, va fi superb si va avea sub el un loc special pentru darurile de la tine!
XOXO, Mosule!
  
1. Pentru inceput mi-as dori macar unul din rujurile Dior de mai jos! Fac parte din colectia Diorskin Nude si, asa cum stii foarte bine pentru ca am mai scris de cel putin doua milioane de ori, eu cred ca rujurile Dior sunt cele mai bune din lume!!! Pana acum, sunt singurele rujuri care nu imi usuca buzele. 






















Nu stiu exact ce pun spiridusii Dior in compozitia lor, dar stiu ca le pot avea non stop pe buze fara sa mi le usuce fie si doar putin. Mosule, sa stii ca nu vorbesc prostii pentru ca am (mai avut) rujuri "de fitze", asa cum le mai spune lumea produselor de machiaj care apartin brandurilor de lux si care costa ceva mai mult . Ei bine, nici unul dintre ele nu mi-a hidratat buzele, desi promiteau asta pentru banii cei multi pe care ii pretind! Din cauza asta, sa stii ca am inceput sa fug de rujuri si foarte mult timp am folosit numai balsamuri pentru buze - nici macar gloss-, insa odata ce am descoperit rujurile Dior- oricare dintre ele- a inceput sa-mi placa sa-mi colorez buzele fara sa-mi fie teama ca vor suferi mai tarziu! 

 

















 Asa ca intelegi de ce imi bate inima atunci cand vad un ruj Dior si de ce mai am putin si vorbesc cu ele atunci cand le vad in vitrine! Odata chiar i-am spus unuia care imi placea pana la lacrimi: "stai linistit, iubitule, ca te ia mama acasa intr-o zi!" Mosule, sa nu crezi ca sunt nebuna, dar pasiunea mea pentru produsele de makeup Dior naste... monstri! Beauty monstri :) Si sunt mandra sa fiu unul dintre ei! Sac!

2. Tot de la Dior as mai vrea tare mult, draga Mosule, parfumul Hypnotic Poison - ori varianta clasica, ori Eau Sensuelle . Imi plac amandoua, dar parca mai mult cea clasica pentru ca imi pare usor mai vanilata si mai puternica. Ah, si ar mai fi si varianta Elixir. Si mai frumi. Dar, acum, nu vreau sa par pretentioasa si te las sa alegi ce vrei tu!


3.  Pentru unghii mi-ar placea sa-mi aduci oricare dintre cele patru lacuri de unghii din colectia Diorskin Nude, dar daca ar fi sa aleg unul, acesta ar fi 715 Dune, un ciocolatiu absolut SUPERB!!!


4. Daca tot mergem pe tonuri nude, dear Santa sa stii ca iubesc in secret, de multa vreme, paleta de farduri pentru ochi Dior Backstage Expert Holiday care cred ca este tot ce mi-as putea dori  vreodata pentru machiajul ochilor!
5. Va urma!
fashion doctor spunea...

superb. unde e oare mos craciun asta , ca as vrea si eu. puppp

speranta spunea...

Buna.superbe toate eu sun fana la primele 2 n am mai gasit noatele astea te rog sa-mi spui numerele lor cand ai timp. din al 2 lea am si eu dar vechi in alt ambalaj luat din viena de mult nu i o firma anume din bipa un magazin al lor.pupici o zi minunata.

Zuzele spunea...

@ Speranta, da click dreapta pe poza si apoi SAVE IMAGE AS si iti va aparea la denumirea pozei si nuanta rujului :) Daca nu te descurci, voi trece eu numele rujurilor pentru fiecare poza in parte!

Zuzele spunea...

@ Stella, nu stiu unde este, dar sper si eu sa fie cititor al blogului si sa vada ce am scris :))) Daca il gasesc, il trimit si la tine !:*

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search