vineri, 5 octombrie 2012

Lamaia verde si ananasul ard grasimile

Tuturor ne este usor sa slabim vara pentru ca pietele sunt ticsite de fructe si legume ieftine, iar temperaturile ridicate contribuie la scaderea poftei de mancare, in special de dulce pentru ca dupa o farfurie plina cu struguri nu prea mai poti manca si ciocolata. Si apoi, cui ii arde de prajit snitele si infasurat sarmale la 40 de grade? :) Potolim foamea cu o felie de pepene rece sau o salata de rosii, ne hidratam cu o limonada maaaare cu putina miere si multa menta care, in cazul meu, a tinut loc si de mancare in zilele caniculare si cam asta ar fi !
In sezonul rece insa, nu prea mai ai chef de pepene si limonada rece, acestora luandu-le locul ciorbitele fierbinti, tocanitele si fripturile pline de calorii. Eu, cel putin, de cand a trecut vremea sandalelor, parca am luat-o razna: mananc aproape non-stop! Deja m-am ingrasat doua kilograme in prima luna de toamna si trebuie sa iau masuri pentru ca imi va fi mai greu sa slabesc daca ma culc pe o ureche si astept sa se depuna inca doua kilograme, si inca doua, si inca doua...
Stie toata lumea ca lamaia slabeste! Si in limonade, si in uleiuri pentru masaj. Am acasa ulei de lamaie pe care il folosesc ca atare, pentru masaj anticelulitic sau pe care il amestec cu crema normala de corp, iar rezultatele sunt evidente inca de la primele utilizari.
In privinta apei cu lamaie pe care este bine sa o bem pe stomacul gol, nu prea stau bine pentru ca am o gastrita care se revolta imediat ce simte sucul de lamaie.
Intr-o perioada, acum cativa ani, chiar am slabit cu suc de lamaie pe care il beam la prima ora, adaugand in fiecare zi o lamaie in plus pana cand se ajunge la sucul a sapte lamai baut pe zi.
Tot cautand pe net o solutie, am gasit un produs care are la baza extract de lamaie, ananas, guarana, aloe vera, portocal amar, arginina. Se numeste LemoSilhouette, iar mai jos aveti o fotografie pe care daca dati click, ajungeti chiar pe site-ul lemosilhoutte.ro unde puteti afla mai multe detalii si de unde puteti cumpara produsul daca va hotarati ca este ceea ce cautati pentru a scapa de cateva kilograme!

LemoSilhouette.ro 

Dimineata, chiar ma intreba o prietena care s-a ingrasat cateva kilograme in urma sarcinii ce ii recomand pentru a reusi sa slabeasca mai repede. Nu are timp sa faca sport, asa ca eu i-am indicat produsul acesta pentru ca are la baza ingrediente naturale, iar de luni vom incepe amandoua sa luam cate o pastiluta de LemoSilhoutte pe zi. In afara de arderea grasimilor, produsul promite sa imbunatateasca digestia si respiratia, sa detoxifieze ficatul si sa previna cariile, petele de pe dinti si sa intarasca gingiile.
Eu nu vreau sa slabesc foarte mult, dar trebuie sa fac ceva impotriva celulitei si se pare ca ananasul continut de LemoSilhoutte poate face asta, fiind recunoscut pentru efectele sale impotriva "coajei de portocala".
AICI si AICI puteti vedea cum functioneaza toate ingredientele lui LemoSilhouette.
O cutie care ajunge pentru doua saptamani costa 89 de lei, suficient pentru mine care nu am multe kilograme de dat jos, insa, vad pe site, ca preturile scad pe masura ce creste numarul de produse comandate. Deci, cu cat veti tine cura cu LemoSilhouette mai mult pentru ca trebuie sa slabiti mai mult, cu atat veti plati mai putin pentru aceste pastilute!
Partea buna este ca daca nu suntem multumite de rezultat, primim banii inapoi!
Eu abia astept sa scap de celulita si sa incap in rochita marimea 34 pe care mi-am cumparat-o in vara cand eram slabuta!


Giorgi5 spunea...

Cum merge cura cu acest produs? Se vad ceva rezultate?

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search