miercuri, 31 octombrie 2012

Mos Craciun vine din Provence! Cele mai frumoase cadouri L'Occitane


Astazi am avut chef de ascultat muzica ceva de speriat! As fi si dansat, insa mai greu in birou cu doi colegi de fata care radeau pe sub mustati de tentativele mele de karaoke pe colindele lui Hrusca :)) Da, de la George Hora cu al lui refren "Vreau sa-mi dai un like, like, like / ‘Cause you know that I like, like you/ Vreau sa-mi dai un like, like, like/ I really hope you feel the same way too", am ajuns la Beyonce, Tina Turner si intr-un final la Stefan Hrusca! Si, in timp ce cantam eu "O, ce veste minunata" si simteam deja miros de brad, primesc un mail de la Oana Stan (n.r. spiridusul lui Mos Craciun responsabil cu darurile care vin din zona Provence) despre povestea de Craciun scrisa de L'Occitane!
Asta da coincidenta :)
Iat-o:

O poveste de Craciun 
 
Povestea incepe pe 23 decembrie. Parfumierul este pe care de a-si intalni prietenii la poalele unui copac stravechi de o mie de ani. Ghidat de o lumina argintie, el soseste cu pasi repezi in poienita. O data ce privirea-i cade pe frunzisul  scanteietor, bagheta sa magica ii aluneca din mana si se asterne delicat pe trunchiul stravechi al Maretului Arbore de Maslin. Batranul arbore abia ce fremata inainte de a fi acoperit cu o abundenta de muguri verzi si ghirlande de flori roz. Ca prin magie, natura incepe sa respire viata din nou. Padurea invaluita de arome, ca si cum s-ar afla sub o vraja, vesteste nasterea a doua noi acorduri scanteietoare si parfumate: Flori Minunate si Frunze Magice.
Pentru acest Craciun, L'OCCITANE isi doreste ca voi sa va simititi cu adevarat fermecati ...Pasiti pe urmele Negustorului de Parfumuri in timp ce el va poarta intr-o lume de poveste. Gamele captivante va vor surprinde din nou: Flora Pivoine, Cherry Blossom, Imortele, L'Occitane,Verbina, Lavanda, Unt de Shea ...

Abracadabra!
Si cele mai rafinate darurile sunt chiar aici in fata voastra!

Si Oana incheie prin "Iti urez un Craciun plin de magie! " 


Desi nu-mi place iarna si mi-e fooooarte dor de vara, mesajul Oanei mi-a facut ziua si ascult si acum colinde, de vreo doua ore, in timp ce privesc fotografiile produselor L'Occitane pe care mi-ar placea ca Mos Craciun sa mi le puna sub bradut! Sincera sa fiu, nici nu pot alege un produs L'Occitane care nu-mi place, oricat m-as chinui de tare. Nu am testat foarte multe, insa tot ceea ce mi-a ajuns pe piele pana acum, mi-a bucurat toate simturile: vizual, pentru ca ambalajele sunt extrem de frumoase; olfactiv, pentru ca aromele sunt divine; tactil, pentru ca texturile produselor sunt extrem de fine....
Va arat si voua cateva dintre ele, cu promisiunea ca voi reveni cu povestea detaliata despre gelul de dus si crema de corp din gama Fleurs Merveilleuses pe care le iubesc de nu mai pot si care sunt pentru mine, revelatia acestei toamne, in materie de descoperiri cosmetice!
Va invit sa intrati intr-un magazin L'Occitane imediat ce treceti pe langa unul, chiar daca nu intentionati sa cumparati nimic si doar aveti nevoie de cateva momente sa evadati din jungla orasului. Lumea L'Occitane este atat de primitoare, de calma, relaxanta, incat veti dori sa zaboviti acolo mai mult decat v-ati propus initial, iar fetele din magazin sunt atat de dragute si dornice sa va povesteasca despre minunile dinaintea ochilor vostri...
Si unde mai pui ca au pregatit seturi cadou atat de frumoase pentru sacul lui Mos Craciun... Si au si cutii superbe in care va vor ambala cadourile pentru cei dragi in mod GRATUIT !






















 
Adelina Eneșca spunea...

Gataaaa! Nu va mai citesc :)) Se lungeste lista pentru Mosu' :))

Andreea Sotea spunea...

Uhuhuhu,ce de bunataturi!
Trebuie sa ascund in perioada asta portofel, carduri, tot. Ca de nu, e vai de buzunarul meu!

Zuzele spunea...

:) Fetelor, lasati cardurile acasa si intrati intr-un magazin L'Occitane, fie numai sa testati ultimele lor produse pentru ca aromele pe care le propun pentru iarna asta sunt pur si simplu minunate! Si apoi treceti-va dorintele pe lista Mosului...Cine stie ...:)

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search