joi, 1 noiembrie 2012

Amway prezinta colectia Artistry "Escape to Paradise"


Colectia de toamna Artistry "Escape to Paradise" a fost lansata de catre Amway chiar la inceputul lui septembrie si este inspirată de o destinaţie de vacanţă care pur şi simplu îţi taie respiraţia – St. Moritz, Elvetia. Sunt datoare cu scuze pentru ca v-o prezint atat de tarziu, dar parca zilele acestea se potriveste mai bine ca niciodata cu nuantele aramii ale naturii. Culorile pe care le propune Amway pentru aceasta toamna/iarna sunt unele dintre cele mai frumoase pe care le-am vazut vreodata si parca au fost desenate chiar de mine, atat de pe gustul meu sunt! 
Ador culorile naturale, de pamant si daca mai sunt si usor sidefate, cum sunt cele ale paletei "Escape to Paradise" Gilded Chalet pe care sunt foarte fericita ca o am, atunci totul este perfect!
Colectia "Escape to Paradise" contine o paleta de farduri pentru ochi si obraz in tonuri calde - Gilded Chalet- si una in tonuri reci - Crystal Glacier. Aceasta din urma se adreseaza machiajelor indraznete, seducatoare, destinata femeilor curajoase, sigure pe ele si pe puterea lor de seductie.  Combinate cu două pudre mătăsoase pentru pomeţi, alături de pensule de dimensiuni optime pentru a fi purtate în poşetă, paletele permit o aplicare perfectă atât acasă cât şi la drum. La fel de frumoase pe cât sunt de practice, fiecare dintre acestea sunt personalizate cu un imprimeu tip „crocodil” şi împachetate într-un săculeţ de catifea neagră, creat special pentru acest set de lux. In plus, paletele vin la pachet si cu un set de pensule pentru fardurile de ochi si cele de obraz, extrem de fine si care ajuta la aplicarea impecabila a acestora, chiar si de catre cele mai nepricepute dintre noi :-)
Paleta Crystal Glacier contine:

Fard de ochi
  • Frost – alb imaculat, strălucitor
  • Icy Blue – albastru delicat, sclipitor
  • Spiced Wine – culoare de vin roşu sec, uşor sclipitoare
  • Twilight Blue – gri-albastru intens şi sclipitor
  • Silver Crystals – argintiu sclipitor
  • Lavender Haze – liliachiu delicat, sclipitor
Fard de obraz
  • Pink Paradise – roz pal, delicat
  • Pink Sapphire – roz neutru, catifelat
Luciu de buze duo
  • Deep Berry Pink – roz intens în nuanţa fructelor de pădure
  • Perfect Pale Neutral – aspect pal, perfect neutru
 
 
Paleta Gilded Chalet contine:
 
Fard de ochi
  • Warm Sable – bronz pal, argintiu
  • Golden Nugget – auriu închis, strălucitor
  • Golden Mink – maro cu strălucire aurie, fină
  • Cocoa – cafeniu profund, strălucitor
  • Antique Bronze – maro deschis cu strălucire aurie
  • Soft Suede – bronz-piersică deschis cu strălucire fină
Fard de obraz
  • Warm Spice – coral sclipitor
  • Cognac – coral neutru
Luciu de buze duo
  • Deep Mahogany – mahon intens
  • Perfect Neutral Brown -maro, aspect perfect neutru
 
Colecţia de toamnă Escape to Paradise include şi un Dermatograf pentru ochi într-o nuanţă universal atrăgătoare şi deosebit de rafinată, Antique Silver. Dotat şi cu un bureţel încorporat pentru estomparea culorii, dermatograful pentru ochi are la bază o formulă foarte comfortabilă din ulei de jojoba, vitamina E şi ulei extras din seminţe de bumbac, care oferă hidratare, nu încărcă şi nu se întinde. În completarea look-ului, Mascara ARTISTRY pentru alungire şi definire în nuanţa Granite cu formula inovatoare FlexFX accentuează şi separă genele, alungindu-le cu generozitate, pentru o privire captivantă şi fermecătoare.

Pentru buze seducătoare, Luciurile de buze ARTISTRY duo oferă câte două nuanţe cremoase în tonuri calde şi respectiv reci, care îmbracă buzele într-o strălucire de satin, cu o uşoară aromă de vanilie. Oferind un răsfăţ rafinat, învelit în aur placat de 24 de carate şi împodobit cu cristale Swarovski, ambalajul este inspirat de modelele elegante ale plăcuţelor ataşate la bagajele vintage, pentru cel mai şic şi cel mai exclusivist accesoriu al sezonului.
 
























Despre ARTISTRY

Lider global în frumuseţe, ARTISTRYTM oferă soluţii pentru îngrijirea tenului testate clinic, susţinute de studii ştiinţifice avansate înglobate în produse de bază, tratamente intensive şi pentru prevenirea ridurilor, produse de albire a tenului şi produse premium, dar şi o paletă diversă de produse de machiaj pentru buze, ochi, obraji şi ten, ce acoperă toată gama necesară oricărei femei. Numărându-se printre primele cinci cele mai vândute mărci de produse premium de îngrijire a tenului din lume*, produsele ARTISTRY sunt distribuite prin intermediul unei reţele de peste trei milioane de Întreprinzători în întreaga lume.

Despre Amway

Compania Amway este unul din liderii în domeniul industriei vânzărilor directe. Fondată în 1959 în Ada, Statele Unite, Amway îşi desfăşoară activitatea în peste 80 de ţări şi teritorii, generând venituri de 10,9 miliarde USD în 2011. Produsele Amway sunt distribuite prin intermediul a peste 3 milioane de Întreprinzători Privaţi Autorizaţi în întreaga lume. Amway oferă peste 450 produse pentru frumuseţe, sănătate şi întreţinerea locuinţei. Gama Amway include suplimentele alimentare NUTRILITETM, cosmeticele şi produsele de machiaj ARTISTRY, precum şi produsele de întreţinere a locuinţei HOMETM.
 
fashion doctor spunea...

superba colectia si ambalajul foarte delicat.xxx

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search