miercuri, 10 octombrie 2012

Paco Rabanne Ultrared, un parfum special si greu de gasit

Paco Rabanne este un personaj special in viata mea nu pentru ca l-am cunoscut personal si mi-a oferit o vila in dar sau parfumuri pe viata, ci pentru ca de acest nume ma leaga amintiri minunate!
Una dintre ele ar fi parfumul Ultraviolet pentru barbati pe care l-am adorat ani la rand si care miroasea foarte bine pe pielea mea. Atat de mult mi-a placut, incat am imprumutat numele lui pentru ID-ul meu de mail :-)), iar fratele meu l-a preferat si el mult timp dupa ce l-am indragostit de el. Si lui, si mie, mirosul ne aduce aminte de vremuri in care parca toata lumea era a lui, totul ii mergea ca pe roate si nu avea nici cea mai mica grija.
Varianta de dama nu am avut-o niciodata, insa cateva prietene de-ale mele da si aromele lui imi amintesc de perioada in care locuiam impreuna cu ele, momentele frumoase pe care le-am trait impreuna fara griji, probleme si suparari!
"Paco" a fost imprumutat de o alta foarte buna prietena de-a mea drept alint :-) In urma cu vreo 9 ani eram impreuna cu ea prin centru si pe magazinul Unirea era expusa o reclama imensa a unui parfum de la Paco Rabanne, cu o tipa superba care avea un breton inspirational pentru prietena mea :-)) In momentul ala si-a dorit sa aiba fix bretonul acela si desi nu avea absolut nici o legatura cu frizura modelului, ea era convinsa ca bretonul proaspat tuns seamana perfect cu al tipei de pe afis :-)) Atat de mandra era de acest lucru, incat eu si inca o alta prietena a noastra o alintam "fata Paco Rabanne" si Paco i-a ramas numele si in ziua de astazi :-))
Ultrared  este un parfum barbatesc care mie imi miroase a Londra lui 2010 pentru ca acolo l-am mirosit pentru prima data! Nu cred ca se gaseste in magazinele din Romania pentru ca stiu cateva persoane care il tot cauta de vreo doi ani si nu au reusit inca sa-l cumpere de la noi (online l-am gasit la un pret bun AICI)
Ultrared are mirosul unui barbat special, puternic si increzator, optimist si cu simtul umorului, tandru si sexy, energic si seducator, o combinatie aparent greu de gasit, dar el exista undeva in lumea reala...
Pielea acelui barbat miroase a portocale rosii, migdale, patchouli si vanilie, Ultrared-ul capatand arome sublime in combinatie cu pielea lui cu miros de bebe :-)
Ultraviolet... Ultrared... Ultraamintiri... Ultrador...

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search