Detoxifierea organismului se realizeaza prin mecanismele naturale de
care dispune corpul nostru si care functioneaza dupa un ciclu cotidian.
Zilnic, organismul elimina toxine prin colon,
rinichi, plamani, ficat, piele. O alimentatie prea bogata in grasimi,
carne, lactate grase, alimente rafinate, produse chimice impiedica
detoxifierea organismului.
Prin detoxifierea organismului intelegem procesul de eliminare,
neutralizare si transformare a toxinelor din organism. Digestia
dificila, disfunctiile colonului, problemele hepatice, tulburarile
renale, problemele respiratorii si cutanate sunt semne ca detoxifierea
organismului este deficitara.
- Mecanismele de excretie (implicate in detoxifierea organismului) pot lupta contra acestor agenti nocivi pentru un timp. Pe termen lung insa, in lipsa unor masuri concrete luate pentru detoxifierea organismului, toxinele se acumuleaza si afecteaza metabolismul.
- Scaderea imunitatii, problemele nervoase, respiratorii, hormonale, musculare sunt exemple ale tulburarilor care apar pe fondul acumularii toxinelor si al lipsei unei cure de detoxifierea organismului.
- Cura pentru detoxifierea organismului este indicata si in unele afectiuni cronice: acnee, hemoroizi, psoriazis, constipatie, diabet, reumatism, artrita, cancer.
- Pofta de dulciuri, pofta de alimente prajite, condimentate reprezinta un semnal ca organismul este intoxicat, ca este necesara detoxifierea organismului.
- Faceti o cura pentru detoxifierea organismului atunci cand aveti stari de oboseala nejustificata, energie scazuta, chiar daca va odihniti si va hraniti suficient.
- Somnolenta, trezitul greu dimineata sunt semnale care trimit catre detoxifierea organismului.
- Starile depresive, anxietatea, nervozitatea, lipsa puterii de concentrare vorbesc despre detoxifierea organismului obligatorie.
De ce avem nevoie de detoxifiere:
- Multe dintre fructele si legumele pe care le mancam zilnic sunt stropite cu pesticide si ierbicide, substante care afecteaza mecanismele implicate in detoxifierea organismului.
- Painea, biscuitii, dulciurile sunt pline de E-uri (conservanti, amelioratori, indulcitori), care accentueaza nevoia urmarii unei cure pentru detoxifierea organismului.
- Detoxifierea organismului este obligatorie pentru ca mancam carne provenita de la animale hranite cu hormoni de crestere si tratate cu antibiotice.
- Margarina se gaseste ascunsa in majoritatea alimentelor din comert, pestele este contaminat cu mercur. Ne intoxicam fara sa ne dam seama, detoxifierea organismului fiind cu atat mai necesara.
- Gatim in vase din aluminiu, apa potabila contine aluminiu, pesticide si alte chimicale. Medicamentele, vaccinurile antigripale contin numeroase substante toxice. Toate acestea fac din detoxifierea organismului o obligatie pentru omul modern.
- Folosim cosmetice, produse de ingrijire corporala, detergenti plini de substante toxice. Respiram zilnic emisii industriale, gaze de esapament care contin mercur, antimoniu, arsen, cadmiu. Plombele dentare din amalgam contin mercur, care determina migrene, stari de agitatie. In aceste conditii, detoxifierea organismului este mai mult decat necesara.
- Organismul produce chiar el unele toxine (radicali liberi), deseuri celulare. Aceste toxine provin din degradarea alimentelor de catre corp. Daca sunt in exces, toxinele actioneaza ca o otrava asupra tesuturilor si organelor si nu mai pot fi eliminate. De aceea, detoxifierea organismului prin cure periodice este obligatorie.
SOLUTII
NU conţine compuşi cu efect alergenic.
Detalii despre ingrediente:
- Grapefruit- cunoscut științific şi drept "citrus paradisi" (fructul paradisului), a fost descoperit în Barbados. Abia la începutul secolului 20 a început să fie cultivat la scară largă. Marile sale beneficii au fost recunoscute abia în anii '70, datorită utilizării cu succes în curele pentru slăbit. Acest fruct consumat zilnic te ajută să scapi de kilogramele în plus. În afara conţinutului bogat de vitamina C, grapefruit-ul mai are în compoziţie şi vitamina A, B1, B2, B5, calciu, fosfor, potasiu şi fier.
Asemenea roşiei, acest citric conţine şi licopeine (cea care îi dă şi culoarea roz şi roşie), un benefic antioxidant pentru organism, având şi efect anti-tumoral, ajută la scăderea colesterolului.
- Lecitina- Este o substanţă naturală, de origine vegetală, prezentă în unele alimente, cum ar fi soia. Este cunoscută pentru proprietăţile sale de a arde grăsimile. Deoarece alimentaţia noastră conţine, în general, o cantitate de grăsimi mult peste cea necesară, consumul lecitinei este obligatoriu. Reduce nivelul de colesterol şi de trigliceride din sânge prin convertirea colesterolului şi a altor lipide în substanţe hidrosolubile, uşor de eliminat din organism. Curăţă pereţii vaselor sanguine, fortifică musculatura cardiacă. O altă proprietate importantă a lecitinei constă în faptul că - în cazul unui consum sistematic - ameliorează durerile articulare.
- Oţetul de mere- În anii 1950 dr. DC Jarvins din Vermont, SUA a scris o carte ( Madicina populară) în care a promovat oţetul de mere ca un real ajutor pentru slăbirea rapidă. El susţine că prin consumul regulat de oţet de mere s-ar cauza arderea grăsimii. Oţetul de mere este un tonic realizat în urma fermentării sucului de mere. A fost folosit de sute de ani ca un tonic, este de mare ajutor în menţinerea sănătăţii. Susţinătorii acestui tonic pretind că ajută în migrene, durerile de cap, diabet, oboseală cronică, artrită, hiprtensiune, etc.
- Varec- o specie de alge marine cu un conţinut bogat în oligoelemente, aminoacizi şi enzime.
- Piridoxina- Piridoxina (Vit. B6) ajută la echilibrarea nivelului de sodiu şi potasiu în organism, cât și la producerea globulelor roșii din sânge. Are rol în producerea celulelor imune şi în protecţia împotriva tumorilor. Intervine în metabolismul intermediar şi în special la nivelul sistemului nervos. Are un rol foarte important în buna funcţionare a sistemului nervos şi imunitar, lipsa ei la copii duce la convulsii, iar la adult la astenie, nervozitate, insomnii, pierderea în greutate, tulburări neurologice, glosita, depresii, anemie, irascibilitate, polinevrită.
Este necesar pentru producerea monoaminelor neurotransmițătoare, serotonină, dopamină, noradrenalină și adrenalină.
- Silueta supla - pot fi cumparate doua pachete la pretul unuia singur de AICI
Actiuni:
• Împiedică depozitarea grăsimilor și stimulează arderea lipidelor;
• Reduce apetitul excesiv și crește rata metabolismului;
• Stimulează circulația sângelui;
• Stimulează peristaltismul intestinal;
• Reglează echilibrul acido-bazic în organism;
• Scade nivelul de colesterol și trigliceride;
• Îmbunătățește funcția digestivă;
• Eficient in reglarea funcției biliare și reduce riscul de formare a calculilor;
• Produs hipocaloric care aduce un aport de vitamine, enzime și minerale.
• Reduce apetitul excesiv și crește rata metabolismului;
• Stimulează circulația sângelui;
• Stimulează peristaltismul intestinal;
• Reglează echilibrul acido-bazic în organism;
• Scade nivelul de colesterol și trigliceride;
• Îmbunătățește funcția digestivă;
• Eficient in reglarea funcției biliare și reduce riscul de formare a calculilor;
• Produs hipocaloric care aduce un aport de vitamine, enzime și minerale.
Compozitie/tableta:
- Vitamina B6 (Piridoxina HCL) - 3,5 mg( 175%DZR)
- Varec (Atlantic Kelp - alge marine)(planta intreagă) - 38 mcg (25%DZR)
- Extract din suc de grepfruit (din Citri paradise) 4:1 - 15 mg
- Complex lecitinic - 100mg
- Oțet din cidru de mere (fructe) - 40mg
NU conţine compuşi cu efect alergenic.
Detalii despre ingrediente:
- Grapefruit- cunoscut științific şi drept "citrus paradisi" (fructul paradisului), a fost descoperit în Barbados. Abia la începutul secolului 20 a început să fie cultivat la scară largă. Marile sale beneficii au fost recunoscute abia în anii '70, datorită utilizării cu succes în curele pentru slăbit. Acest fruct consumat zilnic te ajută să scapi de kilogramele în plus. În afara conţinutului bogat de vitamina C, grapefruit-ul mai are în compoziţie şi vitamina A, B1, B2, B5, calciu, fosfor, potasiu şi fier.
Asemenea roşiei, acest citric conţine şi licopeine (cea care îi dă şi culoarea roz şi roşie), un benefic antioxidant pentru organism, având şi efect anti-tumoral, ajută la scăderea colesterolului.
- Lecitina- Este o substanţă naturală, de origine vegetală, prezentă în unele alimente, cum ar fi soia. Este cunoscută pentru proprietăţile sale de a arde grăsimile. Deoarece alimentaţia noastră conţine, în general, o cantitate de grăsimi mult peste cea necesară, consumul lecitinei este obligatoriu. Reduce nivelul de colesterol şi de trigliceride din sânge prin convertirea colesterolului şi a altor lipide în substanţe hidrosolubile, uşor de eliminat din organism. Curăţă pereţii vaselor sanguine, fortifică musculatura cardiacă. O altă proprietate importantă a lecitinei constă în faptul că - în cazul unui consum sistematic - ameliorează durerile articulare.
- Oţetul de mere- În anii 1950 dr. DC Jarvins din Vermont, SUA a scris o carte ( Madicina populară) în care a promovat oţetul de mere ca un real ajutor pentru slăbirea rapidă. El susţine că prin consumul regulat de oţet de mere s-ar cauza arderea grăsimii. Oţetul de mere este un tonic realizat în urma fermentării sucului de mere. A fost folosit de sute de ani ca un tonic, este de mare ajutor în menţinerea sănătăţii. Susţinătorii acestui tonic pretind că ajută în migrene, durerile de cap, diabet, oboseală cronică, artrită, hiprtensiune, etc.
- Varec- o specie de alge marine cu un conţinut bogat în oligoelemente, aminoacizi şi enzime.
- Piridoxina- Piridoxina (Vit. B6) ajută la echilibrarea nivelului de sodiu şi potasiu în organism, cât și la producerea globulelor roșii din sânge. Are rol în producerea celulelor imune şi în protecţia împotriva tumorilor. Intervine în metabolismul intermediar şi în special la nivelul sistemului nervos. Are un rol foarte important în buna funcţionare a sistemului nervos şi imunitar, lipsa ei la copii duce la convulsii, iar la adult la astenie, nervozitate, insomnii, pierderea în greutate, tulburări neurologice, glosita, depresii, anemie, irascibilitate, polinevrită.
Este necesar pentru producerea monoaminelor neurotransmițătoare, serotonină, dopamină, noradrenalină și adrenalină.
- Shiitake Vital Formula: (produs natural obţinut din pulbere din miceliu de Lentinus edobes. Folosite de mii de ani în Asia, ciupercile Shiitake şi-au dovedit efectul prin recente studii ştiinţifice în stimularea puternică a sistemului imun împotriva agenţilor externi şi în împiedicarea transformărilor celulare. ) Se gaseste AICI
- • protejarea celulelor ficatului de daune, îmbunătăţirea
funcţiilor hepatice;
• un impact pozitiv asupra producţiei şi secreţiei bilei în vezica biliară;
• facilitare semnificativă a funcţionării ficatului în detoxifierea organismului, dizolvarea substanţelor toxice;
• profilaxia şi terapia complexă a cirozei hepatice, cancerului hepatic şi vezicii biliare, stării după îndepărtarea tumorii şi efectuarea chimioterapiei;
• fortificarea capacităţii organismului de a rezista diferitor infecţii, inclusiv celor virale;
• remediu tonifiant şi general tonic – reface puterea după o boală îndelungată, acordă rezistenta, sporeşte durata vieţii;
• este observat un efect cosmetic pronunţat.
- Hoodia & Green Tea: (2 pachete la pret de 1 de AICI)
Actiuni:
• Excelent in cura de slăbire, stimulează metabolismul celular, in
special arderea lipidelor;
• Reduce apetitul exagerat: calmează bulimia şi foamea pe fond de stres;
• Reduce hiperaciditatea gastrică şi refluxul gastric;
• Ajută la scăderea nivelului de colesterol și trigliceride din sânge;
• Adjuvant important in caz de obezitate și ateroscleroza;
• Efect puternic antioxidant, contribuind la eliminarea radicalilor liberi;
• Ajută la normalizarea tensiunii arteriale, utilizat atat pentru hipotensiune cat si pentru hipertensiune;
• Stimulează tonusul vascular, reduce fragilitatea vasculară, îmbunătăţind circulaţia periferică, energizează şi redă pofta de viaţă;
• Reglează nivelul zahărului în sânge( polifenolii din ceaiul verde precum și polizaharidele au efect de reducere a nivelului zahărului din sânge);
• Intareste sistemul imunitar datorita concentratiilor mari de polifenoli si flavonoizi din ceaiul verde;
• Ameliorează funcția digestivă și intestinală, eficient în indigestii, balonări;
• Încetinește coagularea sângelui și îi menține fluiditatea, reducând prin aceasta riscul de infarct, apoplexie şi alte boli ale inimii şi sistemului circulator.
• Reduce apetitul exagerat: calmează bulimia şi foamea pe fond de stres;
• Reduce hiperaciditatea gastrică şi refluxul gastric;
• Ajută la scăderea nivelului de colesterol și trigliceride din sânge;
• Adjuvant important in caz de obezitate și ateroscleroza;
• Efect puternic antioxidant, contribuind la eliminarea radicalilor liberi;
• Ajută la normalizarea tensiunii arteriale, utilizat atat pentru hipotensiune cat si pentru hipertensiune;
• Stimulează tonusul vascular, reduce fragilitatea vasculară, îmbunătăţind circulaţia periferică, energizează şi redă pofta de viaţă;
• Reglează nivelul zahărului în sânge( polifenolii din ceaiul verde precum și polizaharidele au efect de reducere a nivelului zahărului din sânge);
• Intareste sistemul imunitar datorita concentratiilor mari de polifenoli si flavonoizi din ceaiul verde;
• Ameliorează funcția digestivă și intestinală, eficient în indigestii, balonări;
• Încetinește coagularea sângelui și îi menține fluiditatea, reducând prin aceasta riscul de infarct, apoplexie şi alte boli ale inimii şi sistemului circulator.
Compozitie / capsula:
- Pulbere şi extract 20:1 din părţi aeriene de Hoodia
Gordonii
- Extract din frunze de Ceai-verde/Camellia sinensis, standardizat la 50% polifenoli, 35% catechine, 15% EGCG/epigalocatechingallate şi 8% cafeină)
NU conţine zahăr, amidon, conservanţi, arome sau coloranţi.
NU conţine compuşi cu efect alergenic.
- Extract din frunze de Ceai-verde/Camellia sinensis, standardizat la 50% polifenoli, 35% catechine, 15% EGCG/epigalocatechingallate şi 8% cafeină)
NU conţine zahăr, amidon, conservanţi, arome sau coloranţi.
NU conţine compuşi cu efect alergenic.
Detalii ingrediente:
- Hoodia gordoni- este o plantă originara din Africa de sud. Indigenii
utilizau această plantă de mii de ani pentru tratarea disfuncţiilor
digestive şi a unor infecţii. De asemenea ei îşi luau această plantă în
timpul călătoriilor îndelungate prin deşert pentru a-şi suprima senzaţia
de foame.
În 1977 cercetătorii de la Consiliul Sudafrican de Cercetări
Ştiinţifice în colaborare cu firma farmaceutică Pfizer a izolat o
substanţă , numită P-57, care este responsabilă de efectul de supresor
asupra apetitului.
Studiile au arătat că extractul standartizat de
Hoodia gordoni reduce secreţia acidului clorhidric cu 40-50%.
- Ceaiul verde- Ceaiul verde conţine o categorie foarte puternică de
antioxidanţi numite"catehine". Dintre ele, EGCG este un antioxidant de
200 de ori mai puternic decât Vitamina E. Este un excelent adjuvant în
cura de slăbire. Antioxidanţii prezenţi în extrasul de ceai verde au
efect de micşorare a colesterolului din sânge.
L-teanina induce la relaxare fără a cauza somnolenţă. Cercetările în
domeniu arată chiar ca L-teanina ameliorează capacitatea creierului de a
se concentra, a învăţa şi a memora.
În Japonia, toate produsele care
conţin L-teanina figurează în meniul studenţilor din perioada de
sesiune.
Studii recente au demonstrat că, catehinele sunt capabile să lupte
contra bacteriilor şi viruşilor, să încetinească fenomenul de
înbătrânire precum şi alte efecte benifice pentru sănătatea generală.
- Studii clinice au arătat cum catehinele distrug radicalii liberi.
Polifenolii din ceaiul verde precum şi polizaharidele au efect de
reducere a nivelului zaharului din sânge. Concentraţiile mari de
polifenoli şi favonoizi din extractul de ceai verde stimuleaza puternic
sistemul imunitar.
VA CONTINUA :-)
Detoxifierea are efecte benefice imediate, inclusiv asupra remodelarii corporale.
Detoxifierea are efecte vizibile la nivelul pielii. La maxim 3 saptamani de la inceperea curei se observa si primele schimbari. Pielea este mai fina, mai catifelata si problemele cauzate de suprasecretia de sebum incep sa se rezolve.
Trimiteți un comentariu