vineri, 2 noiembrie 2012

A venit toamna, acopera-mi pleoapele cu ceva...

... Cu umbra unui copac sau mai bine cu fardurile Artistry "Escape to Paradise"



Ieri v-am prezentat colectiile Artistry "Escape to Paradise", paleta Gilded Chalet (cea de mai sus) fiind preferata mea pentru ca ea contine culori calde, perfecte pentru acest sezon. Asa cum va spuneam in postarea precedenta, "Escape to Paradise" mai cuprinde inca o paleta de farduri pentru ochi si obraz, formata din tonuri reci, Crystal Glacier.
Astazi am mai facut o serie de fotografii, in natura de data aceasta, printre frunzele ruginite, unde paleta Gilded Chalet s-a incadrat de minune!
Pretul paletei este 300 lei si poate fi cumparata exclusiv prin intermediul agentilor de vanzari Amway sau accesand magazinul online Amway Romania.
Dupa cum se vede, fardurile paletei mele sunt intacte pentru ca am vrut sa o fotografiez pentru voi inainte de a o incepe, insa nu cumva sa credeti ca nu am testat deja fardurile, atat la evenimentul de lansare, cat si folosindu-ma de paleta unei prietene :) 
Textura fardurilor este extrem, extrem, extrem de cremoasa, iar machiajul extrem, extrem, extrem de rezistent, din zori si pana-n seara si, foarte important, fardul nu se imprastie pe obraz, situatie rara, ce-i drept! Am intalnit chiar si produse ale unor branduri renumite care "zburau" de pe pleoape si aterizau pe obraz, lasandu-mi cearcane maro sau negre de toata frumusetea, uneori in cele mai nepotrivite momente cand timpul ma presa ingrozitor! 
Sau mi s-a intamplat sa ies din casa cu un machiaj impecabil si pana la serviciu sa nu mai am strop de fard pe pleoape pentru ca vantul reusise sa mi-l spulbere pe tot! Insa, in cazul paletei Gilded Chalet nu s-a intamplat niciodata asa ceva si am stiut ca daca trebuie sa ajung la un eveniment seara tarziu, dupa serviciu, ma pot baza pe machiajul facut dimineata devreme, ramas impecabil mai bine de 12 ore!
Haideti mai bine sa va mai arat cateva fotografii ale minunatei mele palete Gilded Chalet din colectia Artistry "Escape to Paradise":









Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search