marți, 20 noiembrie 2012

Ce-i si cu Alcachofa asta?


Cel mai mult si mai mult pe lumea asta ma enerveaza reclamele la tigaile minune, mai apoi cele la saltelele minune si, nedrept, pe al treilea lor s-ar afla cele la produsele minune pentru slabit! 

Alcachofa-Forte.ro
Niciodata nu am avut rabdare sa urmaresc cap coada o astfel de reclama, dar s-a intamplat de multe ori sa am treaba prin casa si pe fundal sa se auda anumite voci care sfatuiau ascultatorul - nu telespectatorul- sa prajeasca placinta in tigaia nonaderenta sau sa doarma pe nu stiu ce saltea cu strat cvadruplu de matase siiiiii sa incerce Alcachofa de Laon pentru o slabire cu rezultate maxime! Cred ca numai intr-o singura zi cand era musai sa amestec in orezul cu lapte si nu puteam ajunge la telecomanda am auzit de cel putin 20 de ori "Alcachofa de Laon", incat a inceput sa-mi sune foarte muzical aceasta... expresie. Habar nu aveam ce inseamna, insa cu prima ocazie cand am avut un dialog cu cineva aflat in Spania, m-am trezit si eu de la Buzau: Ola, Alcachofa de Laon! :))))
Nu se putea sa imbatranesc in aceasta ignoranta, asa ca am dat un search pe Google si m-am documentat! 

  • Inainte de toate, Alcachofa inseamna "anghinare", dar parca suna mai bine in spaniola :) Cica Alcachofa asta ar fi singura leguma, care contine atata cinarina, inulina si polifenoli, substante hiperactive care actioneaza la cele 7 nivele ale metabolismului si, astfel, sunt topite simultan depozitele de grasime si depunerile de celulita.
  • Anghinarea este una dintre cele mai vechi plante cultivate in lume, iar istoria sa dateaza de mai bine de 2000 de ani. A fost cultivata pentru prima data in Etiopia, iar ulterior adoptata si in Europa de Sud, prin intermediul Egiptului. Grecii si Romanii foloseau anghinarea pentru usurarea digestiei, iar in secolul al XVI-lea ajunge sa fie considerata o leguma nobila, servita doar la masa regilor sau nobililor din Europa
  • Pe site-ul dedicat acelui produs de slabire scrie ca "fiecare doza pentru slabit Alcachofa Forte contine de 4 ori mai multa anghinare de Laon decat toate produsele similare pe care le-am vazut la TV sau in ziare. Cu alte cuvinte, veti beneficia de o concentratie de 4 ori mai mare de cinarina, flavonoide, inulina, polifenoli, luteolina si niacina, care, odata patrunse in organism, vor elimina definitiv toate kilogramele dumneavoastra excedentare si aspectul de „coaja de portocala” al pielii. Veti avea, astfel, o adevarata armata de enzime si agenti anti-grasime 100% naturali, care va actiona fara niciun efort din partea dumneavoastra, mai mult, nici nu va veti da seama. Si, aveti incredere cand va spunem ca, o doza pentru slabit pe zi este suficienta".

  • Pentru a completa incredibila actiune a anghinarei si pentru a obtine aceleasi rezultate, chiar si in zonele cele mai rebele, extractul hiper-concentrat de anghinare de Laon a fost imbogatit cu 2 puternici agenti de ardere a grasimii: L-carnitina
    si Otet din cidru de mere 
     
  • Cele 7 nivele la care actioneaza anghinarea de Laon
1. Detoxifierea organismului (cinarina curata ficatul). 
2. Activarea vezicii biliare eliminarii acesteia, ceea ce inseamna o digestie mai buna). datorita flavonoidelor (imbunatatirea secretiei bilei si a
3. Actiune diuretica datorita inulinei (inulina este o fibra alimentara complexa, care
favorizeaza eliminarea excesului de apa).
4. Reactivarea metabolismului (polifenolii distrug celulele grase si intensifica
arderile).
5. Evacuarea apei din tesuturi prin actiunea la nivelul vaselor sanguine
(datorita luteolinei, dispar edemele si celulita inestetica)
6. Distrugerea grasimilor datorita inulinei, care reface microflora colonului,
favorizand astfel neutralizarea lor.
7. Distrugerea zaharurilor ingerate datorita niacinei

Daca va hotarati sa incercati sa slabiti cu acest produs pe baza de Alcachofa :), AICI puteti afla detalii legate de modalitatea de comanda, precum si orice alte informatii despre produs, istoric, marturii, etc...

Alcachofa-Forte.ro
Andra spunea...

Si o parere cu privire la ce ai citit, crezi, nu crezi, ai folosi produsul etc? Asa-s de enervante articolele astea cu informatii luate de undeva si aruncate asa aiurea. Inca nu m-am prins daca s-a vrut a fi o reclama sau nu, probabil ca da.

Raluu spunea...

eu nu inteleg ceva: tie ti se pare bun sau nu acest produs? ii faci reclama sau il critici?

Zuzele spunea...

Mai fetelor, eu nu-mi permit sa va spun voua ce sa faceti! Am prezentat doar niste informatii legate de acest produs si fiecare are dreptul sa hotarasca pentru el ce vrea sa faca, daca foloseste produsul sau nu! Nu am spus ca l-am folosit si am slabit - cand s-a intamplat asta, am specificat! L-am adus doar in atentia voastra si voi decideti daca vreti sa-l testati sau nu!

fashion doctor spunea...

zuzi, stai calma. e tare deranjata lumea, nu vrea sa fie informata.pe mine tot asa ma cearta,dar lumea nu intelege ca informatia trebuie sa circule ,altfel cum aflam ceva. uite , eu ador anghinaria sa o mananc.fff gustoasa.puppppp

Zuzele spunea...

@ Multumesc, Stella! Pur si simplu ma scoate din sarite intrebarea "Faci reclama?" sau "Eu nu mai intru pe blog ca faci reclama!" ! Helllloooooooo, lume buna, daca ma intreaba careva ce fond de ten sa-si cumpere pentru o piele grasa cu acnee si eu ii spun se cheama ca fac reclama? Ce-i si cu obsesia asta? Adica la tv nu va mai uitati ca sunt reclame? Reviste nu mai cumparati ca sunt tapetate cu reclame? Orice prezentare a unui produs/ serviciu trebuie insotita de toate informatiile posibile - pret, modalitate de cumparare, ingrediente, etc..
Adica noi ce-ar trebui sa scriem pe blog? ceva de genu: mi-am cumparat un sampon foarte bun care imi place mult mult mult! ghiciti voi despre ce este vorba!
My Gooood!

Andra spunea...

Ideea era ca atunci cand vezi un produs si te hotarasti sa il prezinti si pe blog, ar fi interesant sa aflam si parerea ta despre el, daca ti se pare promitator, daca l-ai folosi in anumite situatii sau daca ti se par doar baliverne acele promisiuni. Asta era nemultumirea mea, in calitate de cititor de bloguri din care astept sa aflu si pareri, nu doar descrieri seci preluate din alte parti.

Anonim spunea...

Am folosit Alcachofa mai bine de 2 luni fara nici un rezultat.In final am reusit sa slabesc 10 kg prin dieta unui nutritionist si sport-asta va recomand tuturor celor care doresc sa slabeasca.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search