marți, 20 noiembrie 2012

Cum iti vei petrece Black Friday?

Produse evoMAG.ro
Mai sunt trei zile pana la marea nebunie care se anunta pe 23 noiembrie! Unii isi fac planuri tot anul pentru THE DAY, altii isi rezerva intreaga luna noiembrie inspectarii a zeci de magazine online, isi fac doi litri de cafea joi noapte si vineri in zori, imediat ce se da verde, blocheaza site-urile acelor magazine care i-au vrajit cu ofertele! Nu numai magazinele IT, de electrice si electrocasnice participa la Black Friday, asa cum au multi impresia, ci si cele de haine, accesorii, cosmetice, carti, vacante..
As avea si eu pe lista muuuulte cumparaturi, insa un laptop va fi probabil singurul produs pe care il voi pune in cos si sper sa gasesc unul bun si ieftin de pe care sa va scriu numai lucruri frumoase si utile!
Pe evomag.ro intentionez sa urmaresc promotiile de vineri si am pus ochii pe cateva laptopuri care sper sa fie si mai reduse decat sunt :D

HP-ul asta este, oricum, in promotie, dar nu stiu cat de performant este... AICI gasiti si descrierea completa a lui, dar mie imi pot da un roman intreg cu si despre el ca tot n-as intelege nimic:))




Acer Aspire nu-mi spune nimic, dar, repet, sunt absolut paralela cu acest domeniu:) Dar, un lucru pot spune: arata bine!:)




Cat de frumos este acest Apple MacBook Air, insa finantele mele actuale nu-mi permit sa ma bucur de el :( Il sfatuiesc sa stea linistit ca ne vom intalni noi candva, in viitorul apropiat sper:) Detalii despre cat de frumos si de bun este, AICI



 
Produse evoMAG.ro

Produse evoMAG.ro

Corina spunea...

Zuzo, eu am un Acer Aspire de la redactie si e super! Il iubesc :) E mic si usor de luat peste tot si merge struna! Chiar ti-l recomand.

Zuzele spunea...

Atunci o sa ma uit mai serios la el :) De Apple ce zici ?:)

Iulia spunea...

Nu se pot compara cele doua, sunt din filme diferite. Daca deja ai un laptop oarescare si vrei un macbook, sfatul meu e sa astepti pana te induri sa dai banii pe el. Face toti banii. Trackpadul (zona aia unde dai cu degetele) e fenomenal, de mers merge si arata intr-un mare fel.
Corina probabil (cred) se referea la netbookul acer aspire one care e mic (10 inch display) si usor de luat (~1 kg). Am si unul de-asta de peste doi ani, dar cand tre sa il bag intr-o geanta de latop cu incarcator cu tot, ma gandesc daca chiar am nevoie de el sa il plimb :) Acer-ul din link-ul tau are display (ecran) de 15 inchi si 2 kile jumate...nu mai e chiar asa mic si usor de luat.

Corina spunea...

Eeei, Apple e superfrumos, cum altfel! :)

juazzshop spunea...

Eu am Macbook air si Macbook Pro, iti recomand sa treci pe Apple. Nu se compara cu nici un alt laptop, sunt foarte rapide, nu ti se blocheaza, sunt mai usoare (air-ul mai ales e ca un fulg, il iei in geanta si nu-l simti), si ai programul original pe ele (la orice alt laptop tre sa-ti iei windows original care costa in plus destul de mult). Incearca sa ti-l procuri din State daca ai pe cineva acolo. Eu asa le-am adus pe amandoua (de pe Craigslist) si am dat cam cu 30% mai putin decat as fi dat in Ro. Merita s apui ceva banuti deoparte si sa iei un Air sau un Pro.

juazzshop spunea...

Am intrat pe emag sa vad preturile :O
Cu cat vand ei un Air, eu mi-am luat ambele laptopuri :) - un Air de 11" si un Pro de 13''.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search