luni, 26 noiembrie 2012

Cine merge la Targul lui Mos Craciun?

In acest an peste 150 de spiridusi mestesugari s-au reunit la Targul lui Mos Craciun! Te asteptam in zilele de 7, 8, 9 decembrie 2012, intre orele 10 am-20 pm, la Bell 'Agio Casa ( Calea Rahovei 157 D - Zona Uranus, langa Piata George Cosbuc) pentru a alege darurile de sarbatori! 
Dulciuri, podoabe de brad, hainute, accesorii, cosmetice si creatii hand-made, pe toate le vei gasi la cel mai frumos targ de Craciun. Avem si o surpriza pentru tine, asa incat trei zile echipa Vizzo l-a convins pe Mos Craciun sa iti dea intalnire langa bradul frumos impodobit de spiridusi. In plus, toti copiii vor putea sa-i inmaneze scrisorile cu lista de daruri si, in timp ce parintii viziteaza standurile, cei mici vor putea sa creeze cele mai frumoase podoabe pentru brad, in cadrul atelierelor de creatie.
Toti vizitatorii care au fost cuminti in acest an vor avea parte de mini-concerte, recitaluri, prezentari de moda sau lansari de produse. 
Iar pentru ca vrem sa infaptuim o minune, avem nevoie de ajutorul tau!  Doneaza in cadrul targului o haina pe care nu o mai porti sau mancare si toate produsele vor ajunge la azilul de batrani si orfelinatul construite in incinta Manastirii Petru Voda! 
S-au alaturat campaniei prieteni precum Avon, Sephora, Keune, AnaPan, HelpNet, Mitubishi, TripTailor, Beautique Parfumerie, Antalis, Flormar, Lush, Pascucci.  
Te asteptam la Targul lui Mos Craciun!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search