marți, 27 noiembrie 2012

Da, eu chiar iubesc Ivatherm!!!

Cand am aflat ca produsele Ivatherm au ajuns pe piata cosmeticelor din Egipt si am mai si vazut fotografii cu doamnele locului tinand in mana produsele mele iubite mi s-a facut pielea de gaina! 

Parca ar fi fost mama pe scena de la Oscar, atat de tare m-am emotionat si asta pentru ca ador Ivatherm pana in maduva oaselor, tot ce tine de acest brand atat de apropiat sufletului si corpului meu :), plecand de la oamenii frumosi si buni care lucreaza pentru Ivatherm si pana la produsele exceptionale carora nu le-am gasit concurent deocamdata! Imi plac pana si ambalajele, grafica etichetelor, fontul ales, culorile, totul! Cand tin in mana un produs pe care scrie Ivatherm, STIU ca pot avea incredere in el, STIU ca nu trebuie sa citesc eticheta pentru a ma convinge ca este ceea ce imi trebuie si STIU ca pot sta linistita pentru ca problemele pielii mele sunt ca si rezolvate dupa cateva zile/saptamani.

Pentru ca simt si vorbesc frumos despre Ivatherm oriunde m-as afla, am fost intrebata de cateva ori de catre prietenele mele carora le-am facut capul calendar cu Ivatherm daca mie chiar imi plac produsele acestea sau le ridic in slavi doar asa de amorul artei! Aproape ca nici una dintre ele nu ma mai intreaba ce crema hidratanta sa-si cumpere, ce fond de ten le recomand, ce crema pentru corp si, mai nou, ce balsam de buze pentru ca, de fiecare data, raspunsul meu este Ivatherm! Si, la un moment dat, s-au gandit ca am luat-o razna - de parca Ivatherm ar fi o secta sau ceva :))- si m-au intrebat foarte serios "Bai, tie chiar iti fac bine produsele astea sau te-a rapit extraterestrul sef din OZN-ul Ivatherm si ti-a spalat creierul?" :)) Si raspunsul meu a fost: "Daaaaaaaaa, eu chiar iubesc Ivatherm!" si dupa o vizita la mine acasa s-au convins singure pentru ca 80% dintre produsele care troneaza in frumoasa mea baie sunt Ivatherm! :)
Lotiune micelara pentru ten normal si lotiune micelara pentru ten gras, exfoliant, gel spumant, crema pentru corp, crema hidratanta, crema pentru ten cuperozic, crema antiage, balsam pentru buze, fond de ten, toate Ivatherm, toate minunate, toate iubibile!
Vi le voi prezenta intr-un post separat pe toate, cu fotografii multe si frumoase, cu ingrediente si beneficii! Promit! :)


PS: si veti afla detalii si despre bebelusii Ivatherm care au vazut lumina reflectoarelor chiar astazi, serumul Synergye anti-aging (are in compozitie ingrediente atent selectionate, cele mai bune dintre cele mai bune uleiuri cu efecte antiage, de regenerare a epidermei si incetinire a procesului de imbatranire a pielii) si capsulele Synergye anti-aging care contin ulei presat la rece din seminte de Onagra/ Luminita -noptii (Oenothera biennis) cu 10% GLA/ acid gamma-linolenic - 250 mg/capsula; Ulei presat la rece din seminte de Bourrache/ Limba-mielului (Borago officinalis) cu 20% GLA/ acid gamma-linolenic - 250 mg/capsula; d-alfa tocoferol, furnizand 3,35 mg vitamina E (28% din DZR*) - 5 mg/ capsula. Capsula: gelatina, glicerina.
deebsblog spunea...

Eu sunt o fana a cremei Ivatherm pentru ten gras cu tendinta acneica. Saptamana trecuta am cumparat-o pentru a 3-a oara. Ma cam supara cantitatea mica si faptul ca o consum intr-o luna insa sunt tare multumita de calitatea ei.

Styletto spunea...

Vreau si eu!

Anonim spunea...

Si eu ADOR Ivatherm, si asta datorita voua, si eu le-am facut capul calendar colegelor de biro. Asta e, ele ma suporta si asa :)

Adelina Eneșca spunea...

Ce de bunatati! Ivatherm mereu ne surprinde placut. Imi place!

Liza spunea...

si mie imi place Ivatherm, am multe produse de la ei dar a inceput sa-i faca concurenta serioasa Bioderma. cel putin in cazul meu, uneori tenul imi face figuri si-mi apar cosuri, iar Bioderma sebium AI este cea mai buna crema pentru a le elimina din cate am incercat eu. si am incercat cateva, nu gluma. nu stiu ce fac si cum amesteca ei ingredientele in crema aceea dar imi curat bine tenul, aplic crema peste noapte si dimineata tenul e curat,cosurile sunt uscate si efectiv cad fara sa lase urme sau altceva. asa ca, in dulapul meu cu bunatati, am in egala masura produse Ivatherm si Bioderma, fiecare cu calitatile si beneficiile ei. pupici!

Alina Ionoaiei spunea...

Deci advertorialul asta parca e o oda de pe vremuri adresata iubitului conducator..ma refer la tonul lui hiper exaltat.M-ai facut sa rad de dimineata,mulumesc:-)

Unknown spunea...

ai un tag de la mine

http://rosemerta.blogspot.ro/2012/11/tag-one-lovely-blog-award.html

Zuzele spunea...

@ Alina, tocmai ca nu este un advertorial si nici o oda! Sunt doar gandurile mele vizavi de acest brand care m-a scapat de multe belele ale pielii si pentru ca imi plac cu adevarat produsele si pentru ca multe dintre cele carora le-am recomandat mi-au multumit ulterior, am simtit nevoia sa spun ca le ador! Ma bucur ca te-a amuzat "oda" mea! :P

Corina spunea...

Si mie imi place mult, iar lotiunea micelara pe care mi-ai recomandat-o tu e perfecta! Singurul lor defect e ca sunt cam scumpe :( Adica le gasesc cam la aceleasi preturi c produse dermatocosmetice straine. Dar cum nici calitatea Ivatherm nu e mai prejos decat a lor, parca se justifica... :)

chiricon spunea...

Ce sa zic?Hi,hi,hi...Hi!Asta e ,cum zicea cineva mai sus..ODA pentru Ivatherm...Sunt produse bune...dar nu fac minuni asa cum cred multe femei..De ex produsele antiaging ...s-a verificat de institute de cercetare,nici macar L'Oreal nu are produse anti aging cu efect vizibil.

tortue spunea...

eu am folosit timp de 2 luni crema pentru piele sensibila cuperozica, dimineata si seara conform instructiunilor si nu am vazut absolut nici un rezultat. am fost foarte dezamagita asa incat m-am intors la prima dragoste, avene, si nu se sufera comparatie. pielea arata altfel dupa cateva zile de utilizare. asa ca nu recomandat ivaterm decat daca vreti sa aruncati niste bani pe fereastra.

Unknown spunea...

Parerile vor fi mereu impartite, insa eu pot spune ca am atenuat fff mult rozaceea datorita lui Metrocrème Ivatherm. Deci da...oda :)))

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search