miercuri, 28 noiembrie 2012

Fondul de ten perfect invizibil

Din nefericire, eu si fondul de ten invizibil nu am fost niciodata buni prieteni pentru ca nu am o piele impecabila care sa nu aiba nevoie de un corector puternic! In acelasi timp, m-am ferit de produsele care incarca foarte mult machiajul si confera acea alura de masca. Prin urmare, am incercat dintotdeauna sa gasesc acea combinatie dintre naturalete si finisare perfecta, desi foarte rare au fost ocaziile in care am reusit sa intalnesc fondul de ten perfect!

Eram absolut convinsa ca minunile costa scump si ca produsul acela care imi acopera imperfectiunile fara sa par machiata exista numai pe la case mari (imparatesti) si de aceea, trebuie sa marturisesc cu sinceritate ca sloganul sub care Rimmel promoveaza fondul de ten Match Perfection, "Perfect invizibil", mi s-a parut o poveste de adormit copiii. Fond de ten ieftin, invizibil si eficient? O combinatie imposibila, in viziunea mea!


Insa testarea pe care am facut-o pe mana, chiar in cadrul evenimentului de lansare a gamei Match Perfection - fond de ten si pudra- m-a invatat minte ca pe viitor sa nu mai trag concluzii pripite. Produsul are o textura foarte fina, cremoasa si usor pudrata, se intinde fara mari eforturi, are o putere medie de acoperire si, cel mai important, chiar este invizibil!
Cand am ajuns la serviciu, am machiat-o pe colega mea, Livia, care are o piele curata, fara acnee si alte probleme si a fost extrem de incantata de rezultat. Mi-a spus ca de foarte multe ori evita sa foloseasca fond de ten tocmai pentru ca ii face fata sa arate ca o masca, insa, machiata cu Match Perfection de la Rimmel, s-a admirat toata ziua in oglinda de pe birou si nu-i venea sa creada cat de bine ii arata tenul :)
Si chiar a primit cateva complimente in ziua aceea de la colegii nostri de birou, neobisnuiti cu ea machiata :) Parca si ochii erau mai albastri decat de obicei :))

Desi nuanta pe care o am eu este un pic cam inchisa pentru pielea ei, am aplicat o cantitate micuta de fond de ten pe care am intins-o bine pe toata fata, am estompat ca la carte in zona mandibulei, a tamplelor, asa incat rezultatul a fost unul de invidiat! Tenul parea un pic bronzat, pielea satinata, matifiata si impecabila, ca in reclame :)

M-am machiat si eu de cateva ori cu acest nou fond de ten Rimmel, insa pe ici, pe colo am fost nevoita sa folosesc corector, dar pot spune cu certitudine ca este chiar invizibil pe piele si il recomand tuturor celor care prefera un machiaj discret, natural. Nu este ca un BB cream pentru ca uniformizeaza mult mai bine culoarea pielii, are putere mai mare de acoperire decat acesta, insa daca aveti un ten cu probleme mari si foarte mari, s-ar putea sa nu va satisfaca dorinta de a le camufla. Insa, va puteti ajuta de un corector acolo unde si cand este nevoie si machiajul impecabil este ca si rezolvat!


In ajutor va vine si pudra Match Perfection pe care eu inca nu am folosit-o, dar am inteles, de la prietenele mele care o au, ca este foarte fina si nu permite pielii sa luceasca, iar efectul matifiant se pastreaza ore bune, fara a fi nevoie de o reaplicare a pudrei.
  • Fondul de ten Match Perfection este disponibil in 6 nuante: 100 Ivory, 103 True Ivory, 200 Soft Beige, 300 Sand, 303 True Nude, 400 Natural Beige.  
  • Tehnologia Advanced Smart Tone imita textura si nuanta tenului pentru acoperire perfecta, ca un adevarat maestru al deghizarilor, iar complexul Sapphire Radiance confera pielii stralucire si luminozitate.
  • Are SPF 18. 
  • Pret: in jur de 30 de lei 

Cosmetice puteti cumpara si de aici:

BeautySpell.ro

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search