sâmbătă, 17 noiembrie 2012

Dove de iarna




Cu noua colectie de seturi cadou, Dove te incurajeaza sa impartasesti secretele tale de ingrijire celor dragi si sa daruiesti frumusete si complimente – mai mici sau mai mari! Dragoastea mea cea mare pentru produsele Dove va este foarte cunoscuta, asa ca voi trece pe lista pentru Mos Craciun si unul dintre aceste seturi Dove, Essential cel mai probabil pentru ca are toate produsele de care am nevoie acum si fix parfumul care imi place mie cel mai mult, iar gel de dus si antiperspirant Dove Silk am deja, asa ca Essential sa pui in sac, dear Santa! :)

 
Setul cadou Dove Classic include:

Gel de dus Dove Purely Pampering Almond Cream and Hibiscus Flower iti ofera rasfatul suprem in timpul dusului. Bucura-te de o senzatie de relaxare si o piele hidratata si ingrijita gratie combinatiei cremoase cu extract de migdale si formulei cu Nutrium Moisture™ - un amestec unic de agenti de hidratare si lipide proprii pielii.
Deodorant spray antiperspirant Dove Invisible Dry ofera protectie 48h impotriva transpiratiei si a urmelor albe si are un parfum delicat.
Unt de corp si crema de maini Dove Intensive Nourishment catifeleaza pielea foarte uscata cu ajutorul uleiurilor nutritive si al cremei bogate. Formula eficienta cu DeepCare Complex™, un amestec unic de nutrienti proprii pielii si ulei bogat in acid linoleic, hraneste pielea in profunzime (in Stratum Corneum) fara sa lase senzatia de piele uleioasa.
Cadou: geanta cosmetice

Preț recomandat: 55,48 lei


Setul cadou Dove Essential include:

Gelul de dus nutritiv Dove Deeply Nourishing cu tehnologia inovatoare Nutrium Moisture™, un amestec unic de agenti de hidratare imbogatit cu lipide proprii pielii, hidrateaza pielea in profunzime chiar din timpul dusului.
Cu ¼ crema hidratanta si agenti de curatare delicati, sapunul-crema Dove Cream Bar lasa pielea fina si catifelata si ajuta la pastrarea nivelului optim de hidratare a pielii.
Deodorantul antiperspirant spray Dove Original ofera protectie eficienta 48h impotriva transpiratiei si ingrijeste pielea delicata a subratului. Cu o formula care contine ¼ crema hidratanta si vitaminele E si F, Dove Original regenereaza pielea delicata a subratului in doar 5 zile.
Lapte de corp si crema de maini Dove Essential Nourishment sunt potrivite pentru pielea uscata, asigurandu-i nivelul optim de hidratare timp de 24h. Formula inovativa cu DeepCare Complex™, un amestec unic de nutrienti proprii pielii si ulei bogat in acid linoleic, hidrateaza pielea uscata si o hraneste in profunzime (Stratum Corneum).
Cadou: geanta cosmetice

Preț recomandat: 60,94 lei

Setul cadou Dove Silk Touch include:

Gelul de dus nutritiv Dove Silk Glow este o combinatie luxurianta de agenti de catifelare si Nutrium Moisture™, un amestec unic de agenti de hidratare imbogatit cu lipide proprii pielii, pentru o piele intens hidratata, fina ca matasea si stralucitoare in fiecare zi.
Deodorantul antiperspirant spray Dove Silk Dry cu ¼ crema hidratanta si vitaminele E si F ofera protectie 48h impotriva transpiratiei si ingrijeste pielea subratului, lasand-o catifelata.
Lotiunea de corp Dove Silky Nourishment, potrivita pentru pielea normala, iti invaluie fiecare centimetru al pielii intr-o senzatie de catifelare. Combinatia speciala de particule fine ce reflecta lumina si DeepCare Complex™, un amestec unic de nutrienti proprii pielii si ulei bogat in acid linoleic, hraneste pielea in profunzime (Stratum Corneum) si ii confera o stralucire naturala.
Cadou: geanta cosmetice

Pret recomandat: 48,55 lei

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search