marți, 20 noiembrie 2012

NOTD: Dior "Golden Jungle" Crocodile Leather Effect

Cand am vazut prima data acest tip de manichiura, mi-am spus ca trebuie sa incerc si eu, iar Ioana baby a fost foarte draguta si mi-a imprumutat lacurile ei Dior din colectia "Golden Jungle". Initial nu am stiut ca este nevoie de o adevarata filosofie pentru ca manichiura cu efect de piele de crocodil sa iasa ca o piele de crocodil si nu am lasat baza aurie sa se usuce doua minute, iar cand am aplicat lacul crapacios a iesit un fiasco. Unghiile aratau de parca erau murdare, verdele nu crapase ca la carte, oribil!
Dar m-am ambitionat si am mai incercat inca o data si...bingooooo!!!!

Am aplicat lac de baza OPI, apoi lacul Dior auriu, am asteptat doua minute si apoi un strat subtire de lac verde crapacios, iar la final am finisat cu top coat OPI. Acum chiar ca am piele de crocodil pe unghii :) 
Va place? Un coleg de serviciu mi-a zis dimineata ca sunt oribile :)), dar sunt sigura ca a vrut sa ma necajeasca! Pe mine ma fascineaza felul in care lacul verde poate crapa atat de... perfect! Unghia pare desenata sau - asa cum mi-a zis cineva- ca am lipit abtibilduri cu acest model pe unghii! 
Am mai avut manichiura crapacioasa - vezi AICI - dar lacul acela crapa ca o coaja de copac, cumva haotic, nu atat de ordonat si fix ca o piele de crocodil ca lacul Dior din colectia "Golden Jungle".
Ingeniosi tipii astia de la Dior, ce sa mai! :)






















Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search