joi, 22 noiembrie 2012

Rouge Nail Bar, primul bar de manichiura din Bucuresti

-->Deja mi-am planuit o manichiura la Rouge Nail Bar impreuna cu doua prietene carora le-a placut atat de mult manichiura caviar pe care am primit-o in dar chiar in ziua lansarii primului bar de manichiura din Bucuresti, incat vor neaparat sa mergem in gasca! Si unde mai pui ca deja au trecut pragul salonului si foarte multi barbati, situatie care nu poate decat sa ma incante pentru ca m-am saturat sa vad unghii taiate din carne, neingrijite si cuticule masacrate! :)

Ah, inca nu ati auzit de Rouge Nail Bar? Ma indoiesc, dar va spun totusi in caz ca nu ati avut timp sa rasfoiti Google-ul in ultimul timp!

Asadar:
Rouge Nail Bar este o premiera absoluta in Romania, acest concept fiind deja un business de mare succes in alte tari din lume. Tendinta de crestere accelerata a pietei de oja, cu 30% in Europa si cu 70% in Romania, in ultimul an, a fost urmata de aparitia unui nou concept de salon numit "bar de manichiura".  

Creatoarele marcii de oja semipermanenta Perfect Polish, Gaelle Lebrat si mama ei, au venit miercuri, 7 noiembrie, la Bucuresti, sa le vorbeasca invitatelor prezente la deschiderea primului nail bar despre marca de oja creata de compania familiei Lebrat si eu am fost onorata sa am aflu in compania lor!:)


Nail bar-ul la origine a aparut prin ideea geniala a trei prietene din New York, acum cativa ani. De atunci ele infloresc la toate colturile de strada in SUA., acest concept fiind exportat imediat in Franta si in Anglia cu acelasi mare succes. Conform unei surse britanice, analistii spun ca nail barurile sunt cele mai dinamice business-uri de strada, reprezentand in Anglia 16,6 %  din noile outleturi, in ultimii trei ani. 

Motivul acestei dinamici este simplu: raspandirea rapida a telefoniei mobile in ultimii ani a facut ca femeile tinere sa stea tot timpul cu mainile in atentie. Astfel mainile se vad tot mai mult in zilele noastre, iar oja a a devenit frecvent asortata cu tinuta vestimentara si schimbata la doua-trei zile. 


Femeile moderne din Bucuresti au astazi nevoie de ingrijirea mainilor si de manichiura, cel putin o data pe saptamana. Optiunea in acest moment sunt saloanele clasice de coafura in care trebuie sa-ti faci programare si de cele mai multe ori sa astepti. Rouge Nail Bar va arata ca se poate mai bine de atat!

Rouge Nail Bar ofera servicii de manichiura intr-o ambianta  placuta si relaxanta de bar, unde manichiura iti va fi facuta rapid in timp ce savurezi o cafea, mananci un sandwich la pranz cu o prietena sau bei o sampanie.  

Aici regula este “Manichiura fara programare”, de unde si numele de Bar. Filozofia Rouge Nail Bar spune ca fiecare serviciu de manichiura trebuie sa fie un moment unic, privilegiat, executat cu un inalt nivel de tehnicitate si o intelegere perfecta a asteptarilor clientilor. Este un concept care vine in intampinarea  femeilor mereu grabite, dar si a barbatilor atenti cu ingrijirea mainilor. Designul chic urban poarta amprenta arhitectilor Cristian Corvin si Vlad Vieru si are o atmosfera  usor atipica - un loc ”cameleon” ce se poate transforma intr-un bar destinat petrecerilor private. 

Cu ocazia deschiderii Rouge Nail Bar la Bucuresti a fost adusa in exclusivitate pentru Romania marca de oja permanenta Perfect Polish, creata de compania Manucurist. Nascuta din pasiunea a trei femei, doua surori inspirate de mama lor, compania a creat, pe langa aceasta marca de produse si numeroase saloane de manichiura in ultimii 15 ani. Alegand Manucurist renumita pentru cursurile de formare ale manichiuristelor din Franta, Rouge Nail Bar va  avea  direct de la sursa cele mai avansate tehnici si produse. 



Rouge Nail Bar are un mix de produse cunoscute si exclusiviste pentru ingrijirea unghiilor. 

Clientii se pot bucura de calitatea brandurilor de oja: Perfect Polish, Ciatè (Caviar & Velvet), Sun Coat, Estèe Lauder, OPI si Jessica pe care le pot folosi in timpul unui tratament sau chiar achizitiona. 
Pentru  ingrijirea si regenerarea mainilor si picioarelor  a fost ales brandul de produse naturale CUCCIO, iar masajul hot stones pentru un tratament spa delicat.   
Atmosfera este completata de bauturi speciale pentru fiecare moment al zilei: fructul pasiunii si tofu surprind diminetile in cocktail-uri precum Pasion Fruit Crush si Late Breakefast, iar menta, florile de lavanda si sucul de limenta  sunt doza de energie a dupa-amiezii. Un pahar de sampanie va fi recompensa unei zile reusite.  



Rouge Nail Bar este deschis pe Calea Floreasca, nr 133-137 (parter) incepand cu 7 noiembrie, de luni pana sambata intre orele 09:00 si 21:00, iar duminica pana la orele 16:00. 

Pe pagina de Facebook Rouge Nail Bar, poti urmari zilnic trendurile, culorile si povestile rouge, iar site-ul este si el foarte vesel!




Anonim spunea...

Interesant conceptul de "fast manicure" :) As fi curioasa in legatura cu preturile practicate.

Daca la ei ti-ai facut manichiura, sincer, lasa de dorit, pare chiar facuta "pe fuga", si, in orice caz, nu pare executata de o profesionista...

Adelina Eneșca spunea...

Acolo mi-ar placea si mie sa ma rasfat! Imi place ideea! Si ce de culoooori!

mara spunea...

nici mie nu-mi place manichiura la mâna aia cu o unghie caviar. nu e frumos definită culoarea pe unghie. ca să nu zic că la unghia cu caviar se vede că bilele au fost împinse pe ojă, se văd locurile unde oja a fost dată jos de pe unghie.

în plus, nu am încredere în saloanele care au site și nu-și trec prețurile. înseamnă că sunt exagerate rău.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search