joi, 13 decembrie 2012

Cateva idei de cadouri pentru Mos Craciun

Oricat de multe cosmetice as avea, nu pot si pace sa ma declar multumita, asa ca o sa-i fac o lista lui Mos Craciun in caz ca vrea sa treaca pe la mine si nu stie ce sa-mi puna sub bradut!:)

Setul acesta contine balsam pentru buze, crema pentru maini si unt pentru corp, toate cu Papaya. Un adevarat rasfat, ce pot sa spun! Poate fi cumparat de AICI! si se gaseste si cu Mango, Fructul Pasiunii, Cocos.

Untul pentru corp contine:

- unt de cacao cu proprietati excelente de ingrijire, indicat in special pielii uscate si sensibile. Untul de cacao se disperseaza usor pe piele, deoarece se inmoaie foarte bine la temperatura corpului.
- extras din arborele de Shea african, untul de Shea este o ceara catifelata, avand la baza ingrediente vegetale, ce contine concentratii mari de lipide non-saponificabile si acizi grasi polinesaturati. Untul de shea este un excelent emolient natural si hidratant.
- datorita naturii sale higroscopice, glicerina atrage si retine apa, prevenind deshidratarea pielii.
- ceara galbena de albine confera pielii suplete si protectie impotriva influentei nocive a factorilor externi.
- uleiul de masline este extras din masline si este un excelent emolient, avand totodata proprietati anti-inflamatorii.

Balsamul pentru buze contine: 

-unt de cacao
- unt de Shea
- ulei de Jojoba 
- ceara galbena de albine

Crema pentru maini contine:

- datorita naturii sale higroscopice, glicerina atrage si retine apa, prevenind deshidratarea pielii.
- polizaharidele sunt un excelent emolient si hidratant, conferind pielii suplete si catifelare.
- pro-vitamina B5 are proprietati excelente de ingrijire a pielii.

 Set cadou cu orhidee galbena pentru ingrijirea corpului
Cadoul contine gel de dus 100 ml, lotiune de corp 80 ml, spuma de baie 100 ml si petale de sapun (4 bucati). Pentru o piele senzuala, catifelata si perfect hidratata, pe baza de extracte de orhidee salbatica.
Se poate cumpara de AICI !


Parisax Trusa de machiaj Gourmandises  

Cu un aspect delicios, creata pentru ingrijirea si infrumusetarea unei femei, trusa Gourmandises este un cadou ideal! Compusa din 6 farduri de pleope si 6 rujuri de buze, in culori diverse, in forma de fondante, incanta orice gurmand de frumusete si il face dornic sa le testeze.

Poate fi cumparata de AICI

OPI Best of the Best 10 x 3.75 ml

Cele mai frumoase culori intr-un singur loc! E timpul sa le dai pe toate! 10 mini lacuri: Alpine Snow, Bubble Bath, Tickle My France-y, Strawberry Margarita, Cajun Shrimp, Big Apple Red, I'm Not Really a Waitress, You Don't Know Jacques!, Russian Navy, Lincoln Park After Dark.

Poate fi cumparat de AICI

Collistar 3D Super Mascara Set cadou - Editie limitata

Setul contine doua produse Collistar – mascara ce confera efect 3D adaugand volum, lungime si o forma perfecta inca de la prima utilizare. Rezultatul – gene groase, lungi, curbate, fara efect incarcat. Cel de-al doilea produs este o lotiune demachianta care curata tenul si indeparteaza machiajul, potrivit chiar si pentru o piele mai sensibila. Cele doua produse sunt impachetate intr-o gentuta pentru cosmetice moderna si practica.

Collistar Three Dimensional Super Mascara 8 ml - Mascara pentru o privire irezistibila in aceasta vara! Efectul 3D adauga volum, lungime si o forma perfecta genelor tale inca de la prima aplicare, datorita unei pensule speciale. Rezultatul consta in gene groase, lungi, curbate, fara efect incarcat. Contine Procapil®, un ingredient activ ce intareste genele.
Collistar Cleansing Make-Up Remover Micellar Water 50 ml - Acest demachiant este un produs magic ce printr-un singur gest curata si indeparteaza machiajul de pe fata, ochi si buze. Este delicat cu pielea, potrivit chiar si pentru cel mai sensibil ten.
Poate fi cumparat de AICI

 

 


Adelina Eneșca spunea...

Dragelor, trebuie sa il indrum pe Mosu'spre blogul vostru si spre librarii!

coco spunea...

offf...ce -mi faci ! :)

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search