sâmbătă, 29 decembrie 2012

Cel mai bun prieten al meu in diminetile agitate


Ar fi trebuit sa spun "in toate diminetile" pentru ca 99.99% dintre ele sunt agitate, sunt mereu intarziata, mereu pe graba, simt ca niciodata nu am timp sa ma machiez asa cum trebuie sau sa-mi fac parul sa arate decent! De multe ori sunt o mare mincinoasa -si imi cer iertare pe aceasta cale :)- pentru ca, in drum spre o anumita intalnire, spun ca sunt pe drum, desi eu abia sunt la a 5-a incercare de aplicare a tusului de gene. Si mai mereu intarzii. Si simt ca ma misc in reluare tocmai atunci cand ar trebui sa ma grabesc mai tare. 
Cea mai mare parte a timpului o pierdeam incercand sa-mi asez parul pentru ca fix in diminetile in care eu ar fi trebuit sa ajung la Honolulu in 5 minute, se trezea el sa fie ciufulit si plin de fitze si nu vroia sa stea nicicum. Si singura solutie era aceea de a-l prinde in coada de cal. Dar cea mai mare problema a mea este bretonul pentru ca nici vorba de placa sau perie in diminetile intarziate - ma rog, in nici o dimineata pentru ca mi-am propus sa nu-l mai masacrez cu intrumente de coafat- si nici macar implorat nu avea de gand sa se culce daca el vroia sa stea ca motul ciocanitoarei Woody.
Si aici intervine fixativul, dar intr-o vreme renuntasem la produsele de coafat pentru ca imi imbacseau parul, imi lasau un fel de faina pe par, era lipicios si ma trezeam cu bretonu in ochi fix cand mi-era lumea mai draga desi produsul se lauda ca fixeaza Strong. Si dadeam cu apa si apoi cu gel si apoi cu spuma si apoi cu alt puf de fixativ. Si uite asa parul meu cadea in prostie de suparat ce era in urma maltratarii mele.

Prin primavara, Corinuta de la Topline mi-a facut cunostinta cu fixativul Tigi Bed Head Hard Head. Desigur, stiam produsele Tigi, le si iubeam pe multe dintre ele, insa nu mai folosisem acest produs si un timp am ezitat sa o fac. Credeam ca e ca toate celelalte, insa intr-o dimineata disperata in care nimic nu mai functiona, mi-am luat inima in dinti si am pufait cu suparare. Bretonul s-a facut batz instantaneu. Nu ma asteptam sa fixeze atat de repede si de bine, iar datile urmatoare am avut grija sa folosesc mult mai putin produs. 
Si incet, incet am incercat sa-mi fac eu coafuri cu volum, codite, freze sofisticate si alte minunatii care nu credeam ca se vor petrece vreodata in si cu parul meu, total lipsit de volum si de cantitate:)
Am acasa si spuma Candy Fixation care se afla in pachetul acesta, la promotie cu fixativul Tigi, insa nu va pot spune momentan decat ca miroase minunat, a bezele si a frisca vanilata.   Inca nu am folosit-o, dar am vazut o demonstratie la o lansare la sediul Topline si am vazut ca este fabuloasa. A fost testata pe parul rar al unei domnisoare care era si ea socata de ceea ce se intampla pe capul ei pentru ca niciodata parul ei nu avusese asemenea volum. Imediat ce o voi testa si eu, revin cu impresii!
Daca vreti sa le testati, le puteti cumpara online si la un pret foarte bun de AICI
 
Liza spunea...

si eu vreau sa incerc ceva pt fixare de la tigi, asa ca o sa merg pe mana ta si de data asta cu aceste 2 produse. deocamdata eu folosec L'oreal Elnett Satin si Matrix Vavoom pt fixare usoara, parul meu nu e chiar atat de incapatanat. pot sa zic despre cele 2 ca sunt excelente, fixeaza parul frumos, nu imbacsesc deloc (urasc asta la majoritatea produselor) si poti sa piepteni linistita parul fara sa-l smulgi din cap. chiar am vazut ca L'oreal Elnett exista si in varianta pt par vopsit, singurul inconvenient e ca la noi nu se gaseste si mi se pare aberant din moment ce in Danemarca il gasesc peste tot, inclusiv la magazinele mici gen Lidl.

Zuzele spunea...

@ Liza, n-am folosit L'Oreal-ul de care spui tu, dar am folosit alte produse ale brandului si mi-au luat cu ele, la spalat, jumatate din par:) Pe langa asta mi-l imbacseau si era lipicios...Eu am un par mai ciudat, ce pot sa spun :)) Am avut si Matrix, dar nu m-a dat pe spate, sincera sa fiu...

Duduş spunea...

Parul, problema fiecarei fete dimineata!

Dorrie Kaitlyn spunea...

Au preturi mult mai bune pe Aoro. Tocmai am facut o comanda, sa ma conving de calitatea si originalitatea lor.

Zuzele spunea...

@ dorrie, habar nu am .. nu am comandat niciodata nimic de pe aoro, dar iti pot spune ca pe carespot si beautyspell sunt produse 100% originale

Liza spunea...

zuzele, eu doar elnett am folosit de la l'oreal si n-am patit asa ceva cu el, sper sa nici nu patesc. din ce-am citit pe majoritatea blogurilor, fetele sunt foarte multumite de el si eu la fel. dat trebuie sa incerc tigi neaparat, nu pot sa cred ca nu am niciun produs de la ei si toti le lauda ca miros absolut divin. eu am comandat de cele mai multe ori de pe carespot si de pe beautyspell si n-am avut probleme, produsele sunt impecabile, comenzile onorate rapid, am incredere in ei. am comandat de 2 ori si de pe aoro si la fel, nu am avut niciun inconvenient, sunt foarte multumita si de produsele si serviciile lor.

Zuzele spunea...

@ Liza, trebuie sa incerci Tigi ala rosu, Urban Antidotes, sampon si balsam! Miroase demential si este extraordinar de bun!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search