joi, 20 decembrie 2012

Fing'rs Christmas Party cu ceai, turta dulce, fete frumoase si Mos Apollomod Craciun

Pe 18 decembrie, la ceas de seara, pe un ger care s-a incapatanat cat a putut el de tare sa ma tina in casa, insa fara succes, am ajuns Ceainaria la Bohemia Tea House si m-am felicitat pentru ambitie pentru ca petrecerea de Craciun organizata de fetele de la Apollo Mod a fost MINUNATA!







Vesele si zambitoare, Ioana si Laura ne-au incalzit, cat ai spune Fing'rs Christmas Party, sufletelele (aproape) criogenate si ele laolalta cu degetele, nasucurile si urechile din dotare, mai ales ca atmosfera din ceainaria pe care regret ca pana acum nu am vizitat-o a fost una desprinsa din povesti. Miros de scortisoara, lumanarele parfumate si betisoare aromate fumegand pe ici pe colo, brad impodobit, turta dulce, ciocolata de casa si ceai fierbinte, acestea au fost ingredientele principale care ne-au teleportat din jungla inghetata a orasului intr-o cabana de munte, la gura semineului. Iar compania a intregit peisajul pentru ca atat de multe zambete la un loc eu n-am mai vazut in iarna asta :). Fete frumoase din blogosfera, farduri, creme, vin fiert cu scortisoara si portocala si tombole care mijlocit intalnirea dintre cele mai norocoase petrecarete si cadouri care ar face invidios orice Mos Craciun... Ce-si mai poate dori o fata intr-o seara friguroasa de decembrie? :) 



Ioana si Laura de la Apollo Mod

Si cand credeam ca mai frumos de-atat nu poate fi, la plecare am fost cadorisite cu bunatati fel de fel, un mostru de gel de dus de 1 kilogram si ceva :), sare de baie, sapun, accesorii Meli Melo, gene false, treburi din astea far' de care fetele n-ar putea trai in pace si armonie cu oglinjoara! :)
fashion doctor spunea...

a fost o seara superba.pupp

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search