miercuri, 5 decembrie 2012

Gama Dove Pure and Sensitive, ingrijire delicata si protectie pentru pielea sensibila

Stiai ca textura pielii este moale, elasticitatea foarte mare, dar pielea se poate schimba sub influenta multiplior factori interni sau externi? Pielea sensibila are nevoie de o atentie deosebita pentru ca este usor iritabila sub actiunea factorilor externi precum temperaturi reduse si ridicate sau vânt si poate determina discomfort cutanat, descuamare sau roseata.


Produsele Dove Pure and Sensitive lansate oficial astazi in farmacia Sensiblu din Carrefour Feeria, in prezenta Oanei Cuzino - ambasador Dove, au ingrediente esentiale, glicerina si lipide proprii pielii si nu contin agenti iritanti.
  • Sapunul-crema Dove Pure & Sensitive cu ¼ crema hidratanta si PH neutru, este hipoalergenic si non-comedogenic, nu are parfum, coloranti sau conservanti. Este special creat pentru îngrijirea pielii sensibile, inclusiv pentru pielea delicata a copiilor si a persoanelor cu diferite afectiuni dermatologice (eczeme, dermatita atopica, acnee).
  • Gelul de dus Dove Pure & Sensitive cu o formula hipoalergenica si un parfum discret, este special creat pentru pielea sensibila, ajutând la refacerea barierei de protectie a pielii care ramâne frumoasa pentru mai mult timp.
  • Gelul-crema de dus hipoalergenic Dove Crème Mousse îngrijeste delicat pielea sensibila gratie unei formule cremoase, non-comedogenice (care nu blocheaza porii). În plus, gelurile de dus Dove beneficiaza de tehnologia Nutrium Moisture, un amestec unic de lipide proprii pielii si agenti de hidratare, care se absorb în piele, hranind-o în timpul dusului.

  • Lotiunea hipoalergenica de corp Dove Pure and Sensitive este bogata în nutrienti, nu are parfum si ajuta la repararea pielii sensibile. Gratie formulei speciale cu DeepCare Complex, un amestec unic de nutrienti proprii pielii si ulei bogat în acid linoleic, lotiunea hipoalergenica Dove Pure and Sensitive hidrateaza pielea uscata si o hraneste în profunzime. Efectele sunt vizibile începând cu prima zi de folosire

  • Deodorantele antiperspirante Dove Pure au o formula delicata, fara parfum, parabeni, coloranti sau alcool, oferind o îngrijire speciala pentru o piele a subratului frumoasa, cu aspect sanatos si protejata împotriva transpiratiei timp de 48 de ore.
Preturi recomandate:

Sapun-crema Dove Pure and Sensitive: 5,06 lei
Gel de dus Dove Pure and Sensitive (250 ml): 13,52 lei
Gel-crema de dus hipoalergenic Dove Creme Mousse (200 ml): 13,52 lei
Lotiune hipoalergenica de corp Dove Pure and Sensitive (250ml): 22,13 lei
Dove Pure – deodorant antiperspirant spray: 16,31 lei
Dove Pure – roll-on: 13,14 lei
Dove Pure – stick: 16,31 lei


Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search