marți, 11 decembrie 2012

Kara Slim Studio, un ocean de energie pozitiva

Tocmai ce-am purtat o discutie foarte interesanta cu o colega de birou, micuta dar foarte inteligenta si cu un bagaj generos de cultura generala pe temele inepuizabile "nimic nu este intamplator", "nici un om nu apare degeaba in viata ta, fie ca vorbim de doar zece secunde...". Si mi-am amintit de intamplarile fabuloase din ultima luna a vietii mele, o perioada in care am cunoscut ingeri intruchipati in oameni frumosi care au aparut intamplator, atunci cand ma asteptam mai putin si care mi-au intins o mana de ajutor fara sa-mi ceara nimic in schimb!


Intr-o seara, dupa o astfel de interventie telefonica a unui astfel de ingeras, m-a umflat plansul pe strada pentru ca nu intelegeam ce am facut sa merit o asemenea grija din partea unui om pe care eu, la randul meu, nu l-am ajutat cu nimic niciodata! Eram absolut uimita cum de o doamna pe care abia o cunoscusem mi-a vorbit atat de induiosator, cu o grija materna inexplicabila si m-a ajutat atat de mult in gasirea iesirii unui drum ce parea inchis. N-am putut decat sa ma uit spre cer si sa spun un "multumesc" printre lacrimi!
Datorita acelui ingeras am cunoscut un alt om bun si frumos! Stiu ca este asa, desi nu ne-am intalnit decat de trei ori pana acum, insa unii oamenii nu au nevoie de o viata intreaga pentru a-si demonstra calitatea. Este vorba despre Luminita Georgescu, proprietara salonului de infrumusetare a sufletului si abia apoi al trupului (asa cum am observat din primele clipe petrecute acolo), Kara Slim Studio. Desi apasat de griji, ca multi dintre noi, Luminita este un om pozitiv si frumos vizavi de care te simti o prietena de-o viata, desi te afli, poate, la prima intalnire. Auzisem vorbe ca in salonul ei, desi micut si fara clante poleite cu aur, te simti relaxat si parca te cureti de griji si probleme imediat ce ii calci pragul, dar eu sunt mai necredincioasa de fel si pana nu vad pe pielea mea, imi permit sa ma indoiesc!
Luni seara am ajuns pe strada Dr.Carol Davila,nr.74 pentru ca Luminita mi-a promis sa ma scape de problemele pielii pe care le am, inexplicabil, in aceasta perioada si vorbesc despre o acnee neastamparata, puncte negre multe si marunte ca fulgii de nea care cad acum peste Bucuresti, piele uscata excesiv desi este tratata zilnic cu cele mai bune creme de pe piata si cu aspect tern si obosit. Inteleg ca nu traversez cea mai fericita perioada a vietii mele acum, insa au mai fost vremuri din astea in cei 30 de ani ai mei si niciodata nu am avut asemenea probleme.
La Kara mirosea a betisoare parfumate, era cald si o lumina calda invaluia incaperea, incat am simtit ca am intrat intr-o alta lume. Desi eram agitata pentru ca alergasem pana acolo, de teama si rusine sa nu depasesc cele 30 de minute pe care oricum le intarziasem, imediat ce am ajuns m-am relaxat instantaneu. 
Stiti ca am mai avut noi o data o discutie despre saloanele de cartier VS saloanele de fite si am ajuns, impreuna, la concluzia ca oamenii conteaza mai mult decat aparaturile sofisticate. Vorbeam atunci despre o coafeza - ma rog, hair stilista, sa fim in trend - pe care eu si zuza O am cunoscut-o demult de tot si pe care am urmat-o peste tot unde a lucrat in ultimii ani, chiar daca n-a fost vorba despre saloane luxoase. Nu ne-a interesat niciodata sa ne tunda cu foarfeca aurita si sa ne serveasca macaroons si capucino vienez in timp ce ne povestea despre trendurile in coafura propuse la Paris. In schimb, ne-a tuns ca la Paris in conditii modeste spre foarte modeste, dar am plecat cu un zambet pe buze, fericite de ceea ce am vazut in oglinda si binedispuse de amabilitatea si prietenia Laurei.


Tot asa am simtit si dupa intalnirea cu Luminita si Nely, cosmeticiana care s-a ocupat de tenul meu momentan distrus. Aflat intr-o casa frumoasa si veche de pe strada Carol Davila, la o aruncatura de bat de statia de metrou Eroilor si la jumatate de aruncatura de statia de RATB Carol Davila (indiferent de sensul de mers), salonul Kara a avut, initial, si servicii de manichiura, pedichiura, coafura, pe langa tratamente faciale si corporale, masaje si epilare definitiva cu IPL. Toate aceste servicii inca mai pot fi regasite sub acelasi acoperis, insa Kara s-a divizat si doar partea de tratamente faciale si corporale, masaje, IPL a ramas a Luminitei, cealalta fiind inchiriata. Nu stiu pentru cat timp se va numi tot Kara Slim Studio, cert este ca puteti beneficia cu incredere de toate aceste servicii intr-un singur loc pentru ca totul arata foarte bine, iar din auzite am aflat ca ar fi si de foarte buna calitate. Iar preturile chiar sunt foarte bune - 20 lei o manichiura, de exemplu! :)
Atmosfera din salon este una calduroasa, intima, ca intr-o sufragerie feng shui unde are loc o petrecere in pijamale intre domnisoare pasionate de beauty si se aplica masti, se fac masaje, se despica firul in patru vizavi de terapii pentru slabit. Cum va spuneam, fatada cladirii nu este acoperita de reclame luminoase si nici nu are o intrare impunatoare, plina de briz brizuri, asa cum am vazut pe la saloane care nu au inteles ca lauda de sine nu miroase a bine si vizavi de care eu am inteles ca la pomul laudat nu trebuie sa mergi cu sacul. Apropo de asta, acum vreun an m-am dus, entuziasmata maxim, la un astfel de locas laudat prin reviste, de fite si superfite, cu gandul ca voi pleca de acolo alt om, topmodel nu gluma. Ei bine, am intentionat sa scap de cateva puncte negre si am plecat, doua ore mai tarziu, cu monstri care s-au infectat a doua zi si care mi-au dat batai de cap o luna de zile. Infectia nu mai trecea si mi-am jurat ca nu le mai calc pragul, desi au insistat sa ma ... rezolve. Nu, multumesc! 
De data asta, au trecut 20 de ore de la tratamentul antiacneic de care am beneficiat la Kara si dimineata mai ca mi-au dat lacrimile cand am vazut ca pielea mea arata minunat! Chiar mi-a fost un pic teama sa ma uit in oglinda pentru ca, inevitabil, aseara aveam ceva urme pe piele in urma extractiilor. Insa, totul era prefect! Pielea luminoasa, curata, fara urme, fara cicatrici si fara monstruletii durerosi pe care ii aveam sub barbie, ascunsi adanc in piele si de care Nely a reusit sa ma scape! Yupppiiii

Dar, sa o luam cu inceputul! :)
 
Initial, mi-a fost rusine sa ma las demachiata :) Nu va ganditi ca sunt un mic monstrulet, insa fara fond de ten ma simt dezbracata :)) Trebuie sa mai lucrez la capitolul incredere in sine si confort in orice context! Nely m-a asigurat ca nu-i dracul asa de negru precum mi-l imaginez eu si ca nici o problema care incape pe mainile sale nu scapa nerezolvata! Si asta am simtit inca de la primul contact cu ea pentru ca am simtit fiori pe sira spinarii inca de cand a inceput demachierea. Si stia si ea asta pentru ca nu am fost prima clienta care i-a marturisit acest lucru, insa un om cu o asemenea energie pozitiva nu cred ca am mai intalnit pana acum. Un donator energetic veritabil. Desi punctele negre si cosurile au fost masacrate delicat - daca se pot alatura acesti doi termeni :)- vreme de vreo 3 ore, nici ca am simtit cel mai mic disconfort posibil, atat de placuta a fost atingerea lui Nely. Mi-a spus ca are cliente care o roaga insistent, la ore tarzii, sa le primeasca fie si la un simplu masaj facial pentru ca le incarca pozitiv, promitandu-i in schimb marea cu sarea, iar ea are atat de mult de oferit incat nu le poate refuza :)


Am primit un rasfat regal, pe langa energizarea pozitiva din partea lui Nely, cu produse Bruno Vassari, Mayam si alte cateva minunatii care miroseau fantastic si mi-au gadilat simtul olfactiv.
In timpul celor trei ore petrecute pe mainile lui Nely am avut si o gramada de discutii interesante cu ea, despre suflet, spirit si destin care mi-au facut mare placere :)



Toti pasii tratamentului antiacneic ii gasiti explicati foarte bine, pe indelete, creme folosite, terapii, etc - AICI
Cand am plecat, tarziu in noapte, era frig afara si umed, insa eram atat de binedispusa ca puteam muta muntii din loc daca ma ruga cineva :)
Va voi mai vorbi despre Luminita, Nely, Kara Slim Studio pentru ca experienta mea cu acest ocean de energie pozitiva, deloc ascuns in jungla orasului, ci chiar foarte accesibil, nu s-a incheiat si cat de curand voi avea o mare supriza pentru voi! Ramaneti aproape!
Anonim spunea...

Zuzico, chiar m-ai pus pe ganduri. Atat de frumos ai vorbit despre acest salon incat m-ai facut nerabdatoare sa incerc si eu unul din tratamentele antiacneice. Nu am probleme severe, doar pe barbie imi apar niste monstruleti, si acum se pare ca si pe conturul fetei sub barbie si nu pot sa le sufar! Am tenul mixt, dar am observat o imbunatatire dupa ce am inceput sa beau mai multe lichide. In fiecare seara ma dau cu ulei de argan pe fata inainte de culcare si este chiar minunat. Nu-mi mai apar monstruleti atat de mari, si daca apar, foarte rar. Ce tratament imi recomanzi? Cel cu produsele Bruno Vassari sau cel cu IPL? Te pup:*

Zuzele spunea...

Draguta mea anonima, fa-ti timp si fa-le o vizita fetelor de la salon pentru ca ele vor sti exact ce sa-ti recomande :)

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search