luni, 10 decembrie 2012

Pharmaceris A, produse pentru pielea sensibila si alergica


Soarele, vantul, gerul, praful, fumul de tigara, stresul sunt inevitabile, asadar problema pielii sensibile este din ce in ce mai des intalnita. Mai mult, folosirea unor cosmetice nepotrivite duc la iritatia, uscarea si inasprirea pielii. Si eu stiu foarte bine toate aceste lucruri pentru ca, nu imi explic de ce, pielea mea a luat-o razna: se usuca desi o hidratez foarte bine - zic eu-, se irita usor- desi am grija la cosmeticele cu care o pun in contact-, se umple de cosuri - desi folosesc produse de calitate destinate acestei probleme, iar mai nou, si pielea spatelui a inceput sa aiba probleme foarte mari si urate si chiar nu inteleg de ce! De vreo doua luni incoace nu reusesc sa scap de bubite, iritatii si acnee, desi am incercat toate solutiile posibile! Mi-e frica sa ma mai uit in oglinda pentru ca ma apuca o criza de nervi de fiecare data!

Pielea sensibila este mai subtire, deschisa la culoare sau cu fragilitate capilară, ceea ce  îi conferă o culoare roz-pal si o face să reactioneze la stimulii externi prin apariţia edemelor, uscăciune, asprime şi descuamare. Pot apărea şi simptome subiective precum senzaţia de înţepare, de piele care ţine, precum şi usturime sau prurit de lungă durată.

Cunoscand toate aceste simptome, ma pot declara o persoana cu piele sensibila si credeti-ma ca nu este deloc usor de suportat una ca asta pentru ca, indiferent cat de mare grija ai avea de pielea ta, problemele tot apar! :( Sau, cel putin, asta mi s-a intamplat mie pana acum!



Gama Pharmaceris A - pe care mi-am propus sa o incerc si eu - include produse testate dermatologic ce asigura ingrijirea pielii sensibile, cu tendinta spre alergii. Produsele nu conţin substante parfumate ori coloranti, iar eficacitatea lor a fost testată pe un grup de subiecţi  cu predispoziţie spre alergii.



Si am mai aflat ca pentru anotimpul rece, Pharmaceris A ne face o oferta limitata: la orice produs din gama comparat primim cadou o crema de maini Lipo-Protect.

Promotiile sunt  disponibile in farmaciile Dona si Sensiblu.

Prezentarea gamei Pharmaceris A:


  •  PURI- SENSILIUM Spuma delicata de curatare pentru fata
Actiune: indeparteaza eficient machiajul si impuritatile naturale. Datorita continutului de D-pantenol si alantoina atenueaza iritatiile si ofera o senzatie de piele usoara. Datorita formei sale de spuma este foarte delicata si placuta la folosire.
Pret recomandat: 38,50 lei (150 ml)


  • PURI- SENSIMIL Lotiune blanda de curatare
Actiune: indeparteaza eficient machiajul si impuritatile. Datorita continutului de D-pantenol si alantoina atenueaza iritatiile. Hidrateaza pielea si ofera o senzatie de piele usoara.
Pret recomandat: 38,50 lei (ml)
  • VITA- SENSILIUM Crema intens hidratanta pentru fata
Actiune: asigura hidratarea perfecta a pielii datorita complexului Glucam® ce ajuta la retinerea apei in interiorul celulelor epidermului. Netezeste pielea redand fermitatea si elasticitatea tenului. Crema previne iritarea si reduce inrosirea pielii. Datorita continutului de filtre UVA si UVB se recomanda spre utilizarea de peste zi.
Pret recomandat: 51 lei (50ml)
  • OPTI- SENSILIUM- CREAM Crema de ochi anti-rid cu sistem Duo-Active
Actiune: puternic antirid datorita continutului de peptide inovative cu secventa unica de aminoacizi ce reduc activ toate tipurile de riduri, redau fermitatea si hidrateaza pielea. 67% dintre personale care au testat au observat reducerea vizibilitatii ridurilor, iar la 56% dintre persoane au disparut semnele de oboseala ale pielii si pungile de sub ochi. Crema hraneste, revitalizeaza si hidrateaza perfect pielea obosita, datorita continutului de ceara de masline si a unui mix de uleiuri naturale de babassu, passiflora si orez( contribuie la penetrarea mai usoara a substantelor nutritive in adancul pielii si previn uscarea ei). Crema nu cauzeaza iritatii si are actiune calmanta asupra pielii.
Pret recomandat: 51 lei (15 ml)
  • ULTRA- SENSILIUM Crema de prim-ajutor pentru pielea iritata si inrosita
Actiune: calmeaza repede si eficient pielea iritata datorita concentratiei inalte de D-pantenol (5%) si alantoina (1,5%). D-pantenolul ajuta la regenerarea epidermului si reduce tendinta spre hipersensibilitate a pielii. In afara de D-pantenol si alantoina crema contine si ulei de canola cu proprietati calmante.
Pret recomandat: 51 lei (30ml)


Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search