marți, 18 decembrie 2012

Noutate de la Rio Bucovina: apa plata speciala pentru bebelusi


Ei bine, eu pana astazi nu stiam ca bebelusii au nevoie de apa speciala si credeam ca apa cea de toate zilele pe care o cumparam din supermarket este buna si pentru ei! Gresit! Veti spune: "Lasati, lasati ca unii dintre noi am crescut la tara, cu apa din fantana si n-am mai avut probleme!". V-as putea da dreptate daca nu as sti ca, in ultimii ani, calitatea mediului s-a deteriorat simtitor, iar studiile realizate in acest sens au rezultate ingrijoratoare. Poate ati citit cu totii stiri legate de nu stiu ce compusi chimici sau chiar materii fecale descoperite in apele imbuteliate, motiv pentru care toate mamicile pe care le stiu eu fierb chiar si apa plata din supermarket inainte de a prepara laptele sau piureurile puiutilor lor.
Poate ca ele stiu deja de apele speciale pentru bebelusi care pot fi cumparate din farmacii, insa din cate am inteles, sunt foarte scumpe si nu toata lumea isi permite sa dea 13-15 lei pe zi pe apa lui bebe.
Am o veste buna pentru ele: compania Rio Bucovina a lansat astazi apa minerală naturală plată Bucovina pentru bebeluşi intr-un ambajat cu adevarat inovator si unic pentru piata din Romania, de tip bag-in-box, ultra igienic pentru ca aerul nu intra in contact cu apa nici macar dupa desigilarea cutiei de 5 litri care se gaseste exclusiv in farmaciile Sensiblu si costa in jur de 9 lei.

 
Apa minerala naturala plata Bucovina pentru bebelusi are un reziduu sec de 78 mg/l, acesta fiind cel mai mic continut de minerale dizolvate dintre toate apele din Romania, indicator deosebit de important când vine vorba de alimentatia si hidratarea corecta a micutilor. Ambalajul ultra-igienic asigura conservarea proprietatilor organoleptice ale apei ti garanteaza calitatea ti siguranta apei minerale naturale plate Bucovina si înainte si dupa deschiderea recipientului”, declara Lector Dr. Lygia Alexandrescu, Presedinte al Societatii de Educatie Nutritionala.
 
Sigura din punct de vedere al sursei de apa si a modalitatii de ambalare, apa minerala naturala plata Bucovina prezinta o mineralizare echilibrata, un pH de 7.35, optim consumului permanent si un continut foarte scazut de fluoruri (0,048 mg/l), nitrati (5,01 mg/l) si nitriti ( sub 0.005 mg/l), cu mult sub valorile maxime admise, în concordanta cu legislatia în vigoare. Datorita compozitiei echilibrate si stabile, Institutul pentru Ocrotirea Mamei si Copilului „Alfred Rusescu” certifica si recomanda apa minerala naturala plata Bucovina pentru a fi folosita în alimentatia bebelusilor si pentru reconstituirea laptelui, în conformitate cu prevederile ordinului nr. 978/2006 publicat în MO nr. 707/2006 si a HG nr. 1020/2005.

Microbiologic pura, apa minerala naturala plata Bucovina este o apa oligominerala ce izvoraste în mod natural din zacaminte subterane, situate în zone împadurite de tip rezervatie naturala, izolate de orice activitate umana, animala sau industriala. Originea subterana îi asigura stabilitatea, temperatura si continutul de saruri minerale constante si o protejeaza de riscurile de poluare, indiferent de conditiile climaterice de la suprafata.


Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search