luni, 17 decembrie 2012

Superconcurs: Castiga 10 vouchere de infrumusetare la salonul Kara!


Dragele mele drage, impreuna cu Kara Slim Studio v-am pregatit un concurs minunat in urma caruia puteti castiga 10 vouchere constand in tratamente de infrumusetare pentru fata sau corp, in functie de nevoile si preferintele fiecareia dintre voi! Puteti beneficia de serviciile salonului pentru a fi si mai frumoase in noaptea de Revelion sau ... pentru a fi irezistibile de Valentine's Day, ca tot se apropie cu pasi repezi :) 
Salonul Kara va asteapta oricand doriti voi sa-i treceti pragul pentru ca voucherul este valabil intreg anul 2013!

Premiile din care puteti alege sunt urmatoarele:
  • Abonament de 5 tratamente faciale de tonifiere (BONUS o sedinta de cavitatie si radiofrecventa 20 min si vacuum 10 min). Fiecare tratament consta in: demachiere, electrostimulare faciala – 15’, ultrasunet facial 15’, masca faciala si crema de final
  • Pachet de tratamente corporale compus din masaj anticelulitic - 2 sedinte, radiofrecventa tripolara - 2 sedinte, cavitatie - 2 sedinte, vacuum - 2 sedinte, fast slim - 6 sedinte si BONUS 2 sedinte masaj IPAMPER pentru brate
  • Pachet complet de relaxare compus din 4 sedinte de tratament facial de hidratare, masaj facial, masaj corporal de relaxare
  •  Pachet compus din 4 sedinte de tratament cosmetic Bruno Vassari: demachiere, peeling, vaporizare calda, extractii, tonic, masaj 15’, masca hidratanta, crema de final
Reguli pentru concurs:
  •  Like paginii Kara Slim Studio - click AICI si postati aceasta pagina pe peretele vostru - click AICI
  •  Like paginii Pentru Dive - click AICI
  •  Sa-mi spuneti ce tratamente alegeti si de ce
  •  Un plus ar fi anuntarea acestui concurs pe blogul vostru cu link activ catre el
  •  In cazul in care nu aveti blog si nici Facebook, trimiteti un mail catre 5 prietene prin care le anuntati acest concurs
Concursul dureaza 10 zile, urmand ca pe 27 decembrie, Luminita Georgescu, proprietara salonului Kara, sa aleaga, prin tragere la sorti, cele 10 castigatoare care vor beneficia de tratamentele de infrumusetare dorite!
Multa bafta!!! 


UPDATE 
Castigatorii sunt:

  • Andreea Deea
  •  Michelle M.
  • Livia L.
  • Alina- mama lui bebe Cristian
  •  Julie
  •  Ileana
  • Baby blue
  •  Vasile
  • Irina K 
  • Lidia Motoi 
 

delia spunea...

https://www.facebook.com/teona.delia
as alege pachetul de tratament corporal pt ca de restul nu am nevoie

Ioana Dumitrache spunea...

Eu aleg pachetul cu tratamente corporale, as avea nevoie :)
Aici am publicat afisul: https://www.facebook.com/Dumitrache.Ioana/posts/340165712758156
Nume Fb: Ioana Dumitrache

Anemona spunea...

As alege Pachet de tratamente corporale pentru ca imi doresc sa imi modelez corpul, nu am testat niciodata asa ceva si sunt curioasa :D

Numele cu care am dat like este Oancea Sorina

Lidia Motoi spunea...

Mi-ar placea foarte mult sa beneficiez de un tratament Bruno Vassari pentru ca, din fericire, nu am un ten cu probleme majore, ci o piele care are nevoie doar de un rasfat si hidratare ca la carte! Am trimit mail catre 5 prietene pentru ca nu am cont de Facebook, dar promit ca zilele acestea o sa-mi fac, in sfarsit, si revin cu linkul catre pagina mea. Craciun Fericit, zuzelor si un An Nou foarte fericit in care sa reusiti sa va indepliniti toate dorintele!

Michelle M. spunea...

Hello, zuzelele!
Foarte dragut concurs mai aveti si trebuie sa marturisesc ca n-am prea mai fost intr-un salon de infrumusetare pentru ca nici timpul nu-mi permite si nici bugetul ultimei jumatati de an. In primul rand, multumesc pentru ca mi-ati facut cunostinta cu acest salon, am intrat pe site-ul lor si am gasit preturi foarte bune si chiar daca nu voi castiga la concurs, am de gand sa merg la inceputul anului urmator. Am nevoie si de o tonifiere a tenului, obosit si imbatranit inainte de vreme pentru ca nu-mi permit cosmetice scumpe si muncesc foarte mult, iar pentru relaxare nici atat. Asadar, mi-ar placea tare mult sa pot beneficia de un abonament de 5 tratamente faciale de tonifiere pentru ca tenul meu de 34 de ani pare de 43 si ma intristez de fiecare data cand ma uit in oglinda!
Multumesc pentru aceasta sansa si sper ca ati primit mailul meu. Lucrez intr-o banca in care nu mi se permite accesul la Facebook, asa ca nici nu m-am mai deranjat sa-mi fac cont, avand in vedere ca acasa petrec doar 5 ore pe care le dorm!
Craciun Fericit, zuzelor!

iri spunea...

eu as alege pachetul cu tratamente faciale, pentru ca pe frigul asta, fata e cea mai...vatamata :D

FB like: Irina Stoica
FB share: http://www.facebook.com/irina.stoica.18/posts/464523336918892

PS: uitasem sa las datele de FB asa ca am sters primul comentariu :*

Daniela_dana spunea...

Bbuna,

am dat like si mi-ar placea sa castig Pachet compus din 4 sedinte de tratament cosmetic Bruno Vassari

Pup, Zuzicilor!!! :)

Livia L. spunea...

Buna, Zuzelor!
Va citesc in fiecare zi, insa nu am avut niciodata sansa sa castig pana acum la concursurile voastre. Insa, speranta moare ultima :) si de data aceasta mi-ar placea foarte sa castig un abonament de 5 sedinte pentru tonifierea tenului pentru ca iarna si-a pus amprenta asupra tenului meu si pielea este foaret uscata, desi folosesc creme de foarte buna calitate :(
Am dat Like si Share pe Facebook concursului aici: https://www.facebook.com/livia.lixandru

Multumesc!
Va pup, Livia !

Anonim spunea...

Buna! Eu am ramas cu ceva celulita dupa sarcina si vergeturi pe burtica si sper ca pot castiga la voi un pachet de tratamente (varianta 2 din lista) care sa ma scape de aceste probleme pentru ca la vara as vrea sa fiu si eu femeie si nu doar mama :)
Multumesc, Alina- mama lui bebe Cristian!

Alina spunea...

Daca ar fi sa castig, as alege pachetul compus din 4 sedinte de tratament cosmetic Bruno Vassari.

Influnetele negative ale zanelor rele ce au predominat casa zodiei mele (varsator)in ultima perioada, si-au pus amprenta asupra situatiei tenului meu: piele extrem de deshidratata, cojite, inrosire frecventa (chiar si de la aplicarea cremei obisnuite). Cum ma bate o pala de vant, cum arat ca o gaina proaspat rumenita.. Daca punem la socoteala folosirea in exces a exfoliantului, oscilatiile de temperatura dintre interiorul casei si mediul exterior, aerul uscat din camera si faptul ca nu am trecut inca la o crema mai emolienta... e clar ca situatia nu e roz.

Imi doresc enorm sa am parte de un rasfat facial la Kara, mai ales dupa postarea ta anterioara, in care descriai atmosfera. Modul in care ai povestit despre cosmeticiana care s-a ocupat de tine ma face sa vreau sa merg si eu si sa visez la o cosmeticiana amabila in sensul sincer, cu mana usoara, care sa mentina o atmosfera pozitiva pe intregul tratament. De mult caut un salon incarcat de energie pozitiva, cu preturi modeste si servicii de calitate. Din cate se pare, Kara este un astfel de loc.

Am dat share aici https://www.facebook.com/allina.diana/posts/148829455265168

Anonim spunea...

Nici nu stiu ce sa aleg din variantele propuse de voi pentru ca as avea nevoie si de tratamente pentru fata si pentru corp, insa parca as opta la un pachet bruno vassari pentru ca de mult timp n-a mai fost rasfatat tenul meu si l-am cam obosit si uscat cu solarul si alte prostii ale tineretii :)
Am dat share pe facebook si am trimis si mail catre cateva prietene si sper sa fiu norocoasa pentru ca mi-a mers cam prost in ultima vreme!
Va pup, Alessa!

Anonim spunea...

salutare
ce concurs dragut! m-as bucura foarte mult sa castig oricare dintre premiile oferite de voi. Am fost o singura data la Kara si mi-a placut foarte mult atmosfera si tratamentul facial a fost relaxant si eficient, insa mi-ar placea ca salonul sa fie si mai mare, mai spatios, dar presupun ca asta depinde de partea financiara si cum este criza.. :(
Anyway, de servicii am fost foarte incantata, asa ca as reveni oricand si, prin urmare, ma multumeste orice fel de premiu!
multumesc
va pupa ileana!

Anonim spunea...

Salutare. Am avut un an stresant si mi-ar placea sa-l incep pe urmatorul foarte relaxata si prin urmare optez pentru un pachet de relaxare pentru ca nu am fost niciodata la masaj si tare mult as vrea sa vad cum este. Nu stau in Bucuresti, ci langa, in Rosu, dar daca ar fi sa castig, fac un drum in capitala pentru a ma bucura de premiu.
Multumesc. Sunt Valeria (beautylover83) - am trimis mail

Mirela Ileana Pop spunea...

Hello darlings! Eu vreau mult de tot sa beneficiez de abonament de 5 tratamente faciale de tonifiere! Sper sa am noroc!

Anonim spunea...

In caz ca nu a expirat inca acest concurs, as vrea sa-mi incerc si eu norocul si sa sper sa castig oricare dintre premii!
Multumesc ca mi-ati facut cunostinta cu acest salon pe care nu-l stiam si in caz ca nu castig o sa merg acolo la cel putin un masaj de relaxare ca mare nevoie mai am!
Multumesc, Oana!

Anonim spunea...

as vrea sa beneficiez de tratamentele de tonifiere!
Ms
irinak

Anonim spunea...

Nu pot sa cred ca am castigat!!!!!!!! Multumesc super mult!!!!! Va iubesc, zuzeloooooooooooooor!!!!!
Lidia Motoi

Zuzele spunea...

@ Lidia Motoi, felicitari si astept un mail de la tine, draga mea! Neaparat un numar de contact pentru ca va trebui sa-mi spui cand ai vrea sa mergi la salon ca sa putem sa-ti facem o rezervare :)
Te pupam!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search