luni, 10 decembrie 2012

Verde smarald

Pantone a stabilit ca verde smarald va fi culoarea vedeta a lui 2013! 
Putin imi pasa mie de ce zice nu stiu ce specialist in culori de pe la nu stiu ce institut, iar astfel de reguli nu fac decat sa le dea uniforme tuturor celor care traiesc dupa ele. Mie, daca imi place galben, port galben in anul lui rosu si mov in anul lui negru, insa exista obsedati si obsedate fara personalitate care respecta cu sfintenie tot felul reguli si regulamente, fara sa aiba o amprenta proprie asupra a ceea ce porta, gandesc sau simt.
Dar, verdele smarald chiar imi place foarte mult si mi-a placut de cand ma stiu, iar vestea ca TREBUIE sa se poarte in 2013 ma sperie pentru ca nu ma voi mai putea bucura de ea fara ca intreaga populatie a globului sa faca acelasi lucru.

Asa se face ca, in decembrie 2011, in anul lui Tangerine Tango, eram o adoratoare fara de asemanare a verdelui smarald, in toate formele lui, iar Mos Nicolae mi-a pus in ghete acesti cercelusi cu smaralde pe care ii iubesc atat de mult, incat mi-e teama sa-i port ca nu cumva sa-i pierd:) Si, pe de o parte, evit sa-i port pentru ca au ramas, cumva, fara suflet... Acum sunt niste obiecte fara insemnatatea aceea care le conferea valoare inestimabila...

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search