miercuri, 16 ianuarie 2013

Alegi 3 produse din colectia Vitamin by Tina r si platesti doar 2 !

Nebunia reducerilor este in toi - am profitat si eu aseara si mi-am cumparat o rochita foarte draguta de la Zara; este de vara, insa pretul era prea bun ca sa nu o cumpar, mai ales ca sunt genul care vara isi cumpara cizme si pulovere, iar iarna sandale si rochii :). Din pacate, nu prea mai sunt masuri mici nici la incaltari, nici la haine si cum eu am nevoie de 35-56 la sandale si XS sau 34 la rochii, slabe sanse sa gasesc ceva, insa aseara am avut noroc si abia astept sa vina vara sa-mi imbrac rochita verde mint!
Si in magazinul online Tina r am gasit hainute foarte frumoase si m-am bucurat sa aflu ca au si o promotie interesanta: alegi 3 produse si platesti doar 2, unul dintre ele fiind cadou! Si au si masuri mici :)
AICI puteti vedea hainutele din colectia Vitamin la care se aplica promotia despre care v-am spus! In mare parte este compusa din haine office, pentru femeile care au o tinuta "cumintica" la serviciu, dar am vazut si rochite care, desi simple si ... serioase, sunt chiar sexy!






Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search