joi, 17 ianuarie 2013

Noutati Astor: Big & Beautiful BOOM! Curved Mascara

BOOM! Lasă-te uimită de o explozie de gene curbate, cu aspect dramatic. WOW! Astor lansează noul Big & Beautiful BOOM! Curved Mascara! Pregăteşte-te să creezi un mare impact cu privirea ta!
Îţi doreşti mai mult de la genele tale? Big & Beautiful BOOM! Curved Brush Mascara creează gene voluptoase şi pline, încă de la prima aplicare. Acum pregăteşte-te să experimentezi cel mai recent produs din gama Big & Beautiful Mascara. 
Aşa cum te aşteptai, Big & Beautiful BOOM! Mascara  curbează genele, oferind gene criminale – acum cu extra alungire!

Heidi Klum, directorul artistic si imaginea brandului Astor, este o veche fana a mascarelor Astor. Ea spune: “ Iubesc Big & Beautiful Mascara deoarece imi face genele sa arate lungi si pline! Trebuie sa aplici un singur strat pentru a obtine rezultate spectaculoase, ceea ce este grozav pentru mine deoarece sunt mereu pe fuga”.
 
Obţine un look opulent, cu gene alungite într-o clipită cu Big & Beautiful BOOM! Curved Mascara cu periuţă unică supra-dimensionata One Coat Brush şi o formulă ce conţine colagen şi ceară vegetală. 
Mega aplicatorul are o formă curbată care iţi ridică şi curbează genele într-o secundă. De asemenea conferă volum instantaneu şi curbează genele fără să le lipească. Uimitor!
Un adevărat show-stopper, Big & Beautiful BOOM! Curved Mascara este prezentat într-un ambalaj auriu ce îţi atrage imediat atenţia. Litere îndrăzneţe de culoare roz sunt prezente pe luxosul ambalaj, scrisul fiind accentuat pe cuvântul BOOM! pentru a sublinia viteza şi puterea de curbare a mascarei. Este o mascara pe care trebuie să o ai!
Pret: 35 lei

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search