joi, 17 ianuarie 2013

Heidi Klum recomanda fondul de ten Astor Lift Me Up Anti-Aging

In aceasta luna, Astor lanseaza Lift Me Up Anti-Aging, un fond de ten 2 in 1 care isi face si treaba lui de fond de ten, adica aceea de a uniformiza culoarea tenului si de a acoperi imperfectiunile, dar contine si un ser cu efect de lifting si iluminare pentru o piele vizibil intinerita si ferma.
Mi-a placut foarte mult comunicatul de presa primit de la Ramona Barbu (2activePR), asa ca il voi prelua in intregime:
"Femeile de peste 30 de ani din ziua de azi au o părere bună despre corpul lor, viaţa sexuală şi despre felul în care arată. Şi îşi doresc ca lucrurile să rămâna în acest fel. Frumoase, puternice, seducatoare, tenace… ele cer atenţie şi tratement deosebit.  Ele sunt foarte exigente: îşi doresc acelaşi nivel înalt de trai de care au avut parte întotdeuna.
Această generaţie de femei puternice nu are nicio intenţie de a se adapta gândirii tradiţionaliste. În schimb, consideră această perioadă o oportunitate de a-şi reinventa individualitatea şi de a o adapta noii perioade din viaţa lor.
Aceste femei nu îşi doresc neapărat să lupte împotriva îmbătrânirii. Ele îşi doresc să îşi păstreze identitatea personală, în timp ce îmbătrânesc, într-o manieră pozitivă.
 

Coco Chanel
Coco Chanel spunea “ Natura te-a înzestrat cu faţa pe care o ai la 20 de ani, depinde de tine felul în care va arăta faţa ta la 50 de ani.”
Eleanor Roosevelt spunea “ Oamenii frumoşi şi tineri sunt accidente ale naturii, oamenii în vârstă şi frumoși sunt adevarate opere de artă”.
A avea 50 de ani în ziua de azi este diferit  faţă de generaţiile anterioare, femeile mature au încredere în ele mai mult decât oricând. Îşi doresc să arate mai tinere, mai sănătoase, sa nu aibă un aspect artificial. Cercetătorii arată că optimismul, umorul şi meditaţia au un efect pozitiv asupra psihicului. Acesta este motivul pentru care Astor propune o nouă abordare pe segmentul de produse anti-îmbătrânire: fericire, amuzament, obraznicie şi energie. Ridica-mă, aprinde-mă, înveseleşte-mă. Fericirea este noul secret al tinereţii.
O adevărată inovaţie anti-aging, Lift Me up combină beneficiile produselor de îngrijire cu cele de machiaj într-un singur produs. Tenul tau va fi mai luminos, fără imperfecţiuni si cu un aspect de lifting fără cusur. Este precum o maşină a timpului pentru pielea ta! Sună prea bine ca să fie adevărat? Crede!
În primul rând, serul cu efect de lifting ascunde orice imperfecţiune şi semn de oboseală, lăsându-ţi pielea cu un aspect mai tânăr şi mai proaspăt. Cum? Totul datorită formulei ingenioase care conţine un complex din peptide şi acid hialuronic care ajută la hidratarea şi întinerirea tenului; în plus, vitamina E ajută pielea să arate vizibil mai tânără. Zi după zi, acest ser magic ajută la energizarea tenului tău.

Şi asta nu e tot! Fondul de ten iluminează instant tenul cu ajutorul pigmenților perlați ce difuzează lumina. Aplicarea este o adevărată plăcere, textura sa fină asigurând un ten catifelat, cu o acoperire uniformă, pentru un look radiant şi sănătos ce durează întreaga zi. Disponibil în 4 nuanţe, de la foarte deschis până la foarte închis sau neutru, există  un sortiment pentru fiecare tip de ten. Şi pentru că sănătatea pielii tale este foarte importantă, fondul de ten conţine de asemenea factor de protecţie 15 pentru protectia împotriva razelor solare.
O nouă generaţie de textură: mai mult decât o nouă generaţie de apă în emulsie de silicon, acesta reprezintă viitorul emulsiilor de fond de ten.
Astor a prezentat deja noua generaţie de emulsie de machiaj odată cu lansarea fondului de ten SkinMatch şi continuă să lucreze cu 3 tehnologii, 3 pioni importanţi, care deschid noi posibilităţi atât senzoriale cât şi funcţionale.
textura fondului de ten Astor Lift Me Up Anti-Aging
1. Gel japonez emulgator : o nouă gamă de geluri emulgatoare pentru îmbuntăţirea experinţei senzoriale de  purtarea a fondului de ten.
2. AiminoAcid – pigmenţi care acoperă pentru o piele mai bună, o uscare rapidă si o culoare mai naturală.
3. Un amestec de Gel Elastomeric + pudră de silicon, din Japonia pentru un finisaj natural mai senzorial şi vizual pentru piele.
Serul lifting: combină 3 noi tehnologii furnizând o experienţă de lifting incredibilă.
1- Complexul AMC Serum Gel, combină polizaharida, acid hyaluronic şi glicerină pentru combaterea umidităţii, un mecanism care stopează umezeala şi blochează apariţia ei în timp (=>măsura: +38,7 20 de minute dupa aplicarea fondului de ten, cu un efect cumulat de 7 zile), dar menţine de asemenea formula şi pielea flexibilă în timp- niciodată nu se întăreşte şi nici nu se usucă.
2- Fucogel : super hidratare comparabilă cu acidul hyaluronic care hidratează în profunzime şi care împrospăteaza pielea.
3- Biopeptida EL activeaza Matrix-ul extracelular, stimulând colagenul şi fibrolastul pentru îmbunătăţirea elasticităţii pielii şi ajută la furnizarea unui efect de lifting vizibil, diminuând vizibil adâncimea şi mărimea ridurilor.
Fondul de ten radiant Lift Me Up este disponibil în 4 nuanţe şi conferă un aspect luminos instant datorită particulelor perlate ce difuzează lumina.
Timiron “starluster” este o pudra lucioasă de culoare alb-argintie ce conţine pigmenţi perlaţi care accentuează efectul de “soft focus” şi conferă un efect optic mai radiant. Oferă un finisaj luminos, un efect radiant şi luminează pielea.
Protecţie: deorece protejează pielea de agresiunile exterioare pentru a preveni îmbătrânirea pielii, acest fond de ten este îmbogăţit cu:
1- Vitamina E acetat un antioxidant puternic pentru a proteja pielea de daunele create de radicalii liberi.
2- SPF 15 pentru a proteja pielea împotriva razelor UV
Produsul a fost testat pe 38 de femei, cu vârste cuprinse între 30 şi 40 de ani, iar rezultatele sunt următoarele:
Efect de lifting
Un aspect mai puţin obosit al tenului: 71%
Pielea arată mai puţin obosită: 68%
Reduce imperfecţiunile pielii: 87%
Îmbunătăţeste textura tenului: 82%
Ajută la reducerea linilor fine şi a ridurilor : 68%
Întinereşte instant pielea : 74%
Face pielea să arate mai energizata: 71%
Araţi cu 5 ani mai tânără după numai 7 zile de folosire.

Ten radiant
Are o textură uşoară şi fină: 79%
Se simte uşor pe ten: 79%
Conferă pielii o strălucire instant : 76%
Creează o strălucire sănătoasa a pielii: 82%
Luminează pielea: 82%
Reduce aspectul tern: 79%
Conferă un finisaj uniform şi egal: 89%

“La fel ca oricare altă femeie, vreau ca tenul mea să arate cât mai tânăr şi proaspăt”, declară consultatul artistic Astor, Heidi Klum. Cu fondul de ten Lift Me Up Anti Aging nu trebuie să îmi fac griji în privinţa apariţiei ridurilor fine. Iubesc aspectul tenului meu după aplicare, impecabil şi strălucitor.”
Un design care iese în evidenţă
Sticla are un design chic cu linii curate, având un capac roz fuchsia ce simbolizează tinereţe şi vitalitate. Aceeaşi culoare de roz puternic se regăseşte şi pe eticheta frontală a sticlei, unde un motiv în formă de lacrimă şi cerc subliniază beneficiile radiante ale produsului 2 în 1. Semnul alb distinctiv Astor completează design-ul proaspăt, modern şi feminin.
Serumul cu efect de lifting ascunde imperfecţiunile tenului şi semnele de oboseală, lăsând pielea mai tânără şi mai proaspătă instant.

- Peptidele şi acidul complex hialuronic ajută la hidratarea şi întinerirea tenului
- Vitamina E ajută pielea să arate vizibil mai tânără şi mai energizată
Lift Me Up iluminează instant tenul cu ajutorul pigmentilor perlati ce difuzează lumina. Textura sa fină se aplica uşor pentru a asigura un ten fin, o acoperire uniformă si un look sănătos şi radiant. Factorul de proiectie 15 protejează pielea împotriva razelor solare.
Nuanţe :  

  • FOARTE DESCHIS  - NUANŢA 101- PINK TONE
  • DESCHIS                 - NUANŢA 200 – NEUTRAL TONE   
  • MEDIUM                 - NUANŢA 300 – NEUTRAL TONE  
  • ÎNCHIS                        - NUANŢA 400 – NEUTRAL TONE
PREŢ RECOMANDAT: 49 lei
 
Miu Miu spunea...

Pare tentant :D
http://shoeper-women.blogspot.com/

Ira spunea...

Sunt bune produsele cosmetice de la Astor.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search