joi, 31 ianuarie 2013

L'Occitane Spring Cherry, o invitatie la visare


Primavara, cand ramurile pomilor de cires sunt acoperite cu petale delicate, o adiere de libertate umple livezile din Provence.
Fluturi cu aripi de catifea, stralucind subtil, anunta sosirea zilelor insorite zburand printre florile de cires. Zborul lor este ca un dans grațios, pe care tinerii indragostiti il contempleaza cu incantare.
In curand ei vor zbura departe, la fel ca visul tinerei femei pentru zilele ce vor veni ...

Acesta este o parte din prezentarea colectiei Spring Cherry pe care L'Occitane o pregateste pentru aceasta primavara, prezentare atat de frumos scrisa de Oana Stan, brand manager L'Occitane. De obicei, vedetele unui comunicat de presa care anunta lansarea unor noi produse sunt tocmai samponul, gelul de dus, sapunul, crema respective, insa mie imi place, uneori, sa mentionez si persoana care a avut grija ca acele informatii sa ajunga la urechile posibililor cumparatori pentru ca prezentarea lor este, poate, chiar mai importanta, initial cel putin, decat calitatea si numele acelor produse. Astfel, din acest punct de vedere, Iulia Bilea de la Ivatherm si Oana Stan de la L'Occitane sunt printre preferatele mele pentru ca scriu atat de frumos, incat devin curioasa sa incerc un produs chiar inainte sa-i analizez "CV"-ul si abia astept sa gasesc in Inbox un mesaj din partea celor doua magiciene ale cuvintelor.




Produsul vedeta al colectiei Spring Cherry se anunta a fi apa de toaleta care ofera senzatia unei plimbari intr-o livada cu ciresi infloriti din Provence. Nu pot sa-mi imaginez, deocamdata, cat de breathtaking trebuie sa fie notele acestei ape de toaleta L'Occitane. Dupa ce vom face cunostinta, va promit ca revin cu impresii!

Pretul apei de toaleta de 50 ml este 155 de lei.

O alta minunatie pe care abia astept sa o cunosc este gelul de dus Spring Cherry, gel de duş spumant îmbogăţit cu particule foarte fine, iridescente, care aduc aminte de aripile strălucitoare ale fluturilor. Efectul vizual din sticlă este foarte plăcut şi natural". Eu, una, chiar nu am nevoie de mai multe informatii pentru a-mi fi starnita curiozitatea, avand in vedere si prietenia frumoasa si de lunga durata pe care o am cu L' Occitane.

Pretul gelului de dus de 250 ml este 65.6 lei.

Lotiunea de corp Spring Cherry este, de fapt, un gel-crema absorbit rapid de piele care promite sa o catifeleze si sa o parfumeze discret cu arome de flori de cires.

Pretul lotiunii de 250 de ml este 87 de lei.

Gama Spring Cherry mai contine si crema de maini intr-o formula noua, o textura usoara sub forma de spuma vaporoasa, cu efect catifelant. Cu siguranta va gasi un loc caldut la mine in geanta :)

Pretul cremei de maini de 30 ml este de 25 lei.

Iar sapunul Spring Cherry despre care sunt absolut convinsa ca miroase divin are forma unui fluturas :)

God, ce-i mai admir pe oamenii din echipa L'Occitane! :)

Anonim spunea...

Buna. Este util blogul tau si iti multumesc. Mi-am comandat niste haine de pe "Fashion up" in urma postului anterior si vreau sa te intreb daca pot avea incredere ca sunt de calitate, ca sunt ceea ce se vede in poze. Am ceva emotii pana cand le voi primi. Tu ti-ai cumparat de pe acest site?

Zuzele spunea...

@ Multumesc, Anonim! Da, mie mi-a placut ceea ce mi-am comandat :)Tu ce anume ti-ai cumparat?

MissBodescu spunea...

Eu azi am primit apa de toaleta, in urma giveaway-ului de pe blogul Adelei, si e minunat :)
Si cred ca ma voi duce mai departe de apa, am sa incerc si gelul de dus :)

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search