miercuri, 13 februarie 2013

Din nou, despre pielea sensibila, Pharmaceris si un fond de ten inovator

Pielea trebuie ingrijita cu atentie indiferent de sezon si cu atat mai mult tenul care este expus zilnic la diferente de temperatura, razele sorelui, praf. Daca vrei sa aplici un fond de ten si este foarte indicat sa o faci, avand in vedere cele mentionate anterior, atunci este indicat sa fie unul de cea mai buna calitate si care poate fi folosit in siguranta, adaptat problemelor tale!

Fondurile de ten de la Pharmaceris F sunt destinate in special tenului sensibil, iar, datorita sistemului inovator corector de noua generatie, acestea nu incarca inutil tenul si nu creaza efectul neplacut de masca. In acelasi timp, fondul de ten rezista pana la 10 ore de la aplicare. Formula produsului nu conţine parabeni, conservanţi sau substanţe parfumate. Mentionez ca nu l-am testat inca, asa ca nu pot jura pe rosu ca toate aceste calitati ale sale sunt reale, insa cunoscand brandul Pharmaceris, tind sa dau crezare promisiunilor de pe eticheta!

Pharmaceris F camuflează bine imperfecţiunile pielii (petele pigmentare, capilarele dilatate, cicatricile post-acneice, cearcanele, acneea rozaceea) şi conferă tenului o nuanţă naturală şi uniformă, lucru confirmat de un procent de 94% dintre  femeile cu piele sensibilă şi forme severe de boli dermatologice.

Garantia siguranţei în utilizare a produselor Pharmaceris o constituie aprobarea Centrului de Cercetari Stiintifice Dr. Irena Eris,  dar si implicarea  mai multor dermatologi în dezvoltarea acestora. Siguranţa folosirii produsului a fost confirmată prin teste complexe, inclusiv in vitro, pe modelul epidermic EpiDermTM şi prin teste epidermice. 
Filtrul UVA/UVB SPF 20 asigură o protecţie crescută împotriva efectelor radiaţiei solare.

Produsul este disponibil in 3 nuante : ivory , sand si bronze.

Folosirea fondurilor de ten Pharmaceris F garanteaza o piele netedă, proaspătă şi catifelată, cu un colorit uniform şi natural, fără efectul neplăcut de mască!
Pret: 54 de lei

PS: revin cu impresii personale imediat ce il testez!

L-a folosit cineva?
Anonim spunea...

Da eu l-am folosit si am fost incantata de el, pentru ca acopera bine cam tot ce e de acopersit dar nu incarca tenul, rezistenta e mare cam 5-6 ore pe tenul meu si are si spf, imi place si textura deci per total eu i-as da 10 mai ales ca acum e la reducere in Sensiblu.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search