luni, 18 februarie 2013

Fresh news: spray leave-in Klorane Citrus


Pana astazi habar nu aveam ca exista Chitra, fructul, pentru ca auzisem de chitra cu "c" mic, as in zgarcit ! :-)
God save the... Google, prin urmare!
Astfel am aflat ca aceasta Chitra este fructul plantei cu acelasi nume (Citrus medica), care face parte din familia citrice. Fructul, de culoare galbena este mai mare decat portocala si poate atinge chiar greutatea de 1 kg; pulpa, putin dezvoltata, are un gust similar celui de lamaie, dar mai putin acru. Chitra contine: zaharuri; fibre; acid citric, care ajuta la diureza; saruri minerale, cum sunt cele de potasiu, de iod, de calciu, de fosfor si de fier; vitamine, mai ales vitamina C, importanta pentru dezvoltarea sistemului imunitar al organismului; speridina, substanta apartinand categoriei bioflavonoizilor.
Nu am mancat pana acum Chitra, dar as fi curioasa sa vad cum este, asa ca daca vede careva pe undeva, sa-mi dea de stire si mie!


Pana una, alta, va anunt ca brand-new pe piata este Spray-ul Klorane cu pulpă de chitră fără clătire conferă lejeritate părului, mulțumită combinației unice de pulpă de chitră și oțet alb. Foarte comod de folosit, el descurcă imediat părul fără să-l îngreuneze și tonifică fibra firului de păr. Părul devine neted, ușor de coafat și strălucește de sănătate. Eliberat de reziduurile care îl sufocă și de particulele calcaroase care îl fac tern, părul se încărcă de vitamine și aminoacizi și își recuperează vitalitatea, energia și frumusețea. (pret: 65 lei, disponibil in toate farmaciile din tara)


In aceeasi gama, exista si samponul Klorane cu pulpă de chitră, conceput pentru păr normal (uz frecvent) cu tendință de îngrășare, oferă lejeritate și vitalitate de la prima folosire. Baza sa de curățare foarte delicată, curăță și detoxifiază părul și scalpul. Reglând producția de sebum în exces, formula întârzie de asemenea procesul de îngrășare a părului, permițând astfel șamponarea mai rară. Rezultat: părul este mai ușor și rămâne curat pentru mai mult timp.
Avand in vedere ca imi spal zilnic parul, cred ca mi-ar placea sa testez si samponelul asta - ar fi al 6832-lea care imi atinge parul, dar curiozitatea mea nu are limite! :-))
Nu am folosit niciodata nici un produs Klorane, asa ca nu ma pot pronunta in privinta lor. Voi ati facut cunostinta cu Klorane? Va place sau displace un anumit produs al acestui brand?

Unknown spunea...

am folosit de la cei de la klorane sprayl pentru stralucire cu magnolie si nu am fost asa multumita,,mare lucru nu mi se pare ca face, desi citeam pe alte bloguri ca face minuni.cred ca depinde mult de parul pe care il ai.eu acum incerc gama nioxin despre care am auzit numai lucruri bune, sa vad daca e chiar asa

Zuzele spunea...

@ Irina, si eu mi-am propus sa incerc Nioxin, dar as fi curioasa si in privinta Klorane cu pulpa de Chitra, samponul si spray-ul leave-in...

Denisa Alexia spunea...

Eu am folosit samponul uscat de la Klorane si chiar a functionat, avand in vedere ca am parul destul de gras. Sunt curioasa daca acest sampon are efectul asteptat...

Anonim spunea...


Eu am folosit cu succes, mai ales produsele pentru bebelusi, de la sampoane,pana la cele de ingrijire a pielii oparite, inrosite, de la pampersi. Sunt fff. bune! Si de abbia cand avea trei ani am descoperit crema cu oxid de zinc ! Ufff!
Sunt innebunita dupa Klorane!Si rar cad eu in extaz dupa creme, etc.
R.

Beauty Tested spunea...

Am folosit multe produse Klorane - samponul cu chinina si cu complex de vitamine B este extraordinar. Foarte buna este si gama cu extract de lapte de papirus, pentru netezirea parului. Dintre produsele incercate de mine, tocmai cu acest sampon cu pulpa de chitra nu m-am inteles deloc! Imi incalcea parul ingrozitor si mi s-a parut ca nu l-a ajutat deloc. L-am folosit, dar nu mi-a placut absolut deloc. Despre spray nu stiu nimic, inca nu l-am folosit.

Adelina Eneșca spunea...

hi, hi, ce nume amuzant are fructul :)) Nu stiam de el. Spray-ul Klorane mi se pare interesant. Nu am avut pana acum produse de la ei. :)

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search