duminică, 10 februarie 2013

I O•P•I you! ♥

Recunosc: nu sunt un fan inflacarat al Valentine's Day si stiu ca nici voi nu prea va omorati dupa sarbatorirea dragostei fix intr-o zi anume, 14 februarie in speta, pentru simplul motiv ca iubirea nu are, domnule, nevoie de o zi in calendar pentru a se face simtita intr-un cuplu! Imi par ipocrite maxim invitatiile la cina si cadourile pe care amorezatii si le impart pe 14 februarie, zi in care lumea abia atunci isi aminteste ca este implicata intr-o relatie, casnicie, whatever...


Dar - si exista un "dar"- asta nu inseamna ca nu ma bucura atmosfera din aceasta zi speciala si o apreciez doar in masura in care cei care o sarbatoresc sunt indragostiti cu adevarat, si pe ...4 ianuarie, si pe 12 februarie, si pe 25 mai si tot asa :)
Nu am sarbatorit niciodata Valentine's Day intr-un fel anume, diferit de alte sarbatoriri de peste an...Ah, ba da! Mi-am amintit ca a fost un moment special acum aproape sapte ani, "urmarile" caruia le am si in ziua de astazi si le voi pastra pentru totdeauna! Ei, hai, fara curiozitati suplimentare ca nu va spun despre ce este vorba!:)
Pentru mine, dragostea e dragoste in fiecare zi din an, inima imi bate la fel in fiecare zi din an pentru omul pe care il iubesc, fluturii sunt la locul lor si raman acolo cu anii, declaratiile sunt declaratii, pasiunea e pasiune.. Deci, chiar nu sunt a Valentine's Day fanatic!
Si inca ceva: manichiura rosie e manichiura rosie (aproape) tot anul, nu numai de Ziua Indragostitilor, un obicei la moda dupa cum mi-a spus mie tanti manichiurista!

V-am zis de foarte multe ori, aici pe blog, ca ador manichiura rosie, iar despre pedichiura nici nu mai vorbesc, dragostea vietii mele in materie de oje fiind Big Apple Red de la OPI! (review aici )



Si pentru ca dragul de Valentin trebuie si el sarbatorit cumva in blogosfera, zilele trecute am stabilit cu cateva dintre prietenele mele blogarite ca o metoda potrivita pentru a-i arata recunostinta noastra (vesnica, desigur) adoratului Cupidon ar fi o manichiura speciala, in ton cu dragostea care ne cotropeste din toate directiile! :)

Pentru unghiutele mele am folosit OPI Dutch Tulips, aplicat in doua straturi, peste OPI Nail Envy -Nail Strenghtner si inainte de OPI RapidDry TopCoat, ajutoarele mele de nadejde fara de care nici o manichiura nu ar fi perfecta!


Si apropo de asta, am constatat cu regret ca tot mai multe manichiuriste de salon sar peste etapele "baza" si "top" si aplica oja intr-un singur strat, direct pe unghia nedegresata! Dupa ultima vizita la salon mi-am refacut acasa manichiura si nu ca ma laud, dar a iesit mult mai bine decat la salon! :)
Pentru inimioarele de pe inelar am folosit Nail Patch Sephora, un abtibild foarte usor de aplicat si rezistent la apa!





Pentru hidratarea cuticulelor folosesc lotiunea pentru maini si corp OPI AvoJuice cu Mango!

Daca va place manichiura mea "valentinoasa" o puteti vota pe pagina de Facebook TopLine Shop, in aplicatia I O.P.I. YOU - link direct AICI
Click pe link si apoi cautati manichiura semnata www.pentrudive.com si click pe Voteaza!
Aveti grija ca toate cele 16 manichiuri participante sunt grupate in doua pagini ale aplicatiei I OPI YOU, deci nu care cumva sa parasiti competitia fara sa le admirati pe toate pentru ca sunt SUPERBE! 
Si inca ceva: aveti dreptul la un singur vot! Si acela va fi pentru manichiura mea, sa ne intelegem, da?:)))

Voteaza poza cu manichiura preferata si lasa in aceasta pagina un comentariu in care mentionezi manichiura pe care ai votat-o!
Poti fi printre cele 3 norocoase care vor castiga, prin extragere random.org, produsele folosite in manichiura votata, adica doua oje OPI si o crema de maini AvoJuice!
Perioada este 10-14 februarie!
P.S. I OPI You!

Beauty and others spunea...

Ce dragute sunt :x

Très Chic spunea...

Doamna, dar la tine e primavara? Ca afara e ditamai stratul de zapada :D Oricum, foarte frumos modelul!

Zuzele spunea...

Multumesc, iubitelor! :* Pai dimineata cand am facut eu pozele doar ploua:))

Unknown spunea...

Foarte frumoasa culoarea si imi place la nebunie inelarul! :*

Julie spunea...

Ce misto a aiesit combinatia cu nail patch-ul, dar ce frumoasa e Dutch Tulips...si uite asa creste wishlist-ul meu OPI :))

Dara DarLyst http://darlyst.wordpress.com/ spunea...

Da' ce frumos ti-au iesit pozele!!

Zuzele spunea...

@ Multumesc, Jully! :* Ti-o imprumut daca vrei :)

Zuzele spunea...

@ va pup, dragutelor! multumesc pt aprecieri :*

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search