sâmbătă, 9 februarie 2013

God, I LOVE SOTHYS!


Ar fi trebuit sa-mi exprim pe franceza dragostea pentru acest brand exceptional, made in France, asadar: Mon Dieu, j'aime SOTHYS!!! 
Sper sa fi scris corect ca au trecut niste foarte multi ani de cand n-am mai vorbit in limba lui Voltaire si-a micului print.
Una peste alta, v-am mai vorbit despre Sothys si chiar am facut un review al unei creme apartinand acestui brand frantuzesc, produs de foarte, foarte, foarte buna calitate! (AICI va puteti reaminti ce am scris in iunie 2010 despre Crema Hidratanta Lejera THI3)

Va spuneam ca Sothys (se pronunta So-tis) este numele pe care, in antichitate, egiptenii il foloseau pentru a numi cea mai stralucitoare stea de pe cer si care pentru ei simboliza frumusetea eterna. Geloasa pe frumusetea ei, Venus s-a razbunat alungand-o pe Sothys in intuneric pentru totdeauna. Saturn s-a suparat foarte tare atunci si a plans 40 de zile si 40 de nopti dupa Sothys inundand Pamantul. Cam asta ar fi legenda in ceea ce o priveste pe Sothys. Multe mii de ani mai tarziu, Sothys a devenit numele unui institut de frumusete cu sediul la Paris care functioneaza de peste 60 de ani pe piata cosmeticelor de lux.

Am mai avut ocazia sa testez alte cateva produse Sothys, insa miniaturi si am tot amanat prezentarea lor pana cand am uitat despre ce anume vroiam sa va vorbesc, insa un lucru stiu sigur: SUNT MINUNATE!
Scumpicele, insa inegalabile ca si calitate! Asa ca, daca vreti sa investiti in cosmetice foarte bune, fie doar un lapte demachiant si o crema sau un produs de curatare si un tonic sau doar o singura crema, va recomand cu caldura brandul Sothys!
Poate ca nu va sunt foarte cunoscute, este adevarat ca nu se gasesc pe toate drumurile, in nici un caz in supermarket sau farmacii, si nici foarte multa promovare locala nu li se face si asta pentru ca brandul este unul cu o istorie importanta in spate, la nivel international, si sunt convinsa ca nu are nevoie de spoturi publicitare.
Produse Sothys puteti admira/ analiza/ testa in magazinele Topline (in Bucuresti se afla pe Bulevardul Regina Maria, nr. 14).

alina spunea...

Cum a fost cea pentru riduri? Tot la fel de lejera ca si cea hidratanta?

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search