joi, 7 februarie 2013

Lansare audiobook Disney- povestile clasice Disney in lectura Stelei Popescu

Dragi copii, bunici, mamici si tatici, marti, 12 februarie, la Iris Titan Shopping Center intre orele 17:00 si 20:00, are loc lansarea in premiera in Romania a colectiei Disney Audiobook - povestile clasice Disney in lectura actritei Stela Popescu, invitat de onoare al evenimentului.
Copiii vor avea sansa de a se intalni cu Mickey Mouse si Goofy, doua dintre vedetele spectacolelor Disney, de a se fotografia cu indragitele personaje, dar si de a castiga numeroase premii din partea editurii Litera
-->
Printre povesti sunt incluse Alba-ca-Zapada, Cenusareasa, Cartea Junglei, Regele Leu, Peter Pan, Mica Sirena, 101 Dalmatieni, Alice în Tara Minunilor, Bambi si multe alte titluri.  
-->Seria de 24 de povesti clasice Disney cu CD este o colectie senzationala, lansata în premiera în România, volumele bazându-se pe cele mai frumoase si apreciate filme Disney, dar si pe povestile moderne, create de studiourile de animatie Pixar. Copiii pot de acum înainte sa urmareasca ilustratiile superbe în timp ce asculta povestile clasice relatate de vocea inconfundabila a marii actrite Stela Popescu. Intalnirile dintre copii si personajele Disney vor avea loc in cadrul evenimentului, dupa cum urmeaza:
·         17:10 – 17:30
·         18:00– 18:20
·         19:00 – 19:20  

Intrarea este libera!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search