joi, 7 februarie 2013

Si nebunele de legat au prietene. Neinsufletite, ce-i drept! :-))


Nu-i om mai fericit pe lume decat moi atunci cand ma intalnesc cu obiectul adoratiei mele din momentul acela! Bine, cam greu de definit un astfel de obiect pentru ca apare unul cam in fiecare zi si pentru asta sunt de vina revistele pe care le citesc si oamenii dragi din PR care ma informeaza mai des decat ar dori portofelul meu despre tot felul de minunatii nou aparute pe piata cosmeticelor!:)
Si cum subsemnata este de-a dreptul nebuna dupa cutii, cutiute si borcanase, mai mici si mai mari, aurii sau argintii, rozalii, albastrii, movalii... geluri, creme, lotiuni... rujuri, farduri, fonduri de ten... pe toate le ador! Bine, nu chiar pe toate si ma gandeam ca poate ar trebui sa reintroduc in grija rubrica "Dezamagiri cosmetice". 
Anyway, cred ca v-am si spus ca mi se intampla sa vorbesc cu cremele! :)) Am recunoscut ca sunt tra la la, deci nu ma poate arata nimeni cu degetul. Sunt o tra la la asumata! :))
Pai cum sa nu iubesti o crema care te scapa de cosuri, dupa ce, inainte sa o cunosti, ai plans trei zile din cauza monstrilor de pe fata?! 
Cum sa nu multumesti unui fond de ten care te ajuta sa-ti construiesti o fata tocmai buna de iesit in lume, dupa ce, inainte sa-l aplici, te uitai in oglinda si iti venea sa-ti pui perna pe fata?!

Nu cred ca sunt singura care se trezeste in mai toate diminetile cu capsa pusa si cu o figura tocmai buna de trimis, din nou, la somn! Si poate ca un ceai verde sau o cafea cu lapte ar rezolva problema capsei si un sampon bun (cel mai bun din lume)pe cea a parului ciufulit ca dupa al cincilea razboi mondial, insa fata imi arata cateodata de-a dreptul scary.
Bine, bine, chiar nu mi-e greu sa recunosc ca nu sunt cea mai frumoasa din tara, indiferent de oglinda fermecata in care m-as uita si de printul care m-ar asigura ca sunt!
Si in acest caz intervin prietenele mele: 
  • lotiunea micela Ivatherm care imi curata tenul de impuritati, mi-l lasa catifelat si luminos sau gelul Ivapur de la Ivatherm sau uleiul demachiant Babor sau spuma demachianta L'Occitane cu imortele...
  • momentul aplicarii fondului de ten este preferatul meu pentru ca cearcanele, cosurile, cicatricile, petele dispar ca prin minune! Normaderm de la Vichy, Joviale de la Ivatherm, Truly Matte de la Clarins, Diorskin de la Dior sunt printre preferatele mele! 
  • si il mai ador si pe petite anticearcan, il iubesc si pe my pretty bronze blush Too Faced care imi sculpteaza pometii de zici ca-s vreo diva din reviste...
  • si pe unghii, nu a reusit sa ma plictiseasca nici pana in ziua de astazi OPI Big Apple Red
Si, dupa un puf de Dior Addict, Dior Midnight Poison sau Shalimar Parfum Initial sunt pregatita sa-mi scot fata si trupul in lume :)
Later va spun ce testez momentan!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search