marți, 12 februarie 2013

Sa fie clar: ce-i al tau este si-al meu!




Dragul meu, oricare ai fi tu, inainte sa te las, in marinimia care ma caracterizeaza, sa-mi juri iubire vesnica, ar trebui sa stii inca de la inceput ca, la un moment dat in viitoarea noastra existenta comuna, va trebui sa-mi pui nu numai lumea la picioare! Vom trai pe principiul "Ce-i al tau, este si al meu, iar ce este al meu, ma mai gandesc daca va fi si al tau!"
Vom imparti magnetii de frigider, dar in eventualitatea unui partaj, sa fie clar: raman la mine! Toti! Am putea imparti sampoanele, cremele si lotiunile mele, insa te avertizez ca nu toate sunt de dat. Pe multe dintre ele le iubesc atat de mult, incat pur si simplu nu le pot imparti, indiferent cat ar fi de mare dragostea dintre noi. Sa fie clar! Daca nu te las sa-mi folosesti samponul x si crema y nu inseamna ca nu te ador pana la stele si inapoi, my future husband !
Insa, in tot acest egoism care m-ar putea caracteriza la un moment dat, tu nu trebuie sa-mi raspunzi cu aceeasi moneda! Niciodata. Niciodata. Tu sa fii darnic si generos. Intotdeauna. Intotdeauna. Asta inseamna dragoste, nu?
Bun! Acum ca am lamurit, recunosc un lucru: niciodata nu imi cumpar si nu imi voi cumpara aparate de ras atata timp cat in casa mea se va afla un utilizator zilnic al acestor instrumente de facut pielea fina!:)  Deci, obisnuieste-te cu gandul ca voi imprumuta din ale tale! Si inca ceva - intotdeauna voi mai avea inca ceva de spus: aparatul de ras - al tau, cum ziceam- vine la pachet cu maglavaisul tau de ras: crema, spuma, lotiune, ce-oi folosi tu pentru barbierit e bun si pentru mine. Am incredere in gusturile tale, my darling!
Apropo de treaba asta, mi-a zis o prietena, Raluca Mohora, ca ar fi pe piata un produs smecher pentru barbierit, uleiul David Somersets! Il stii? Nu? Pai sa te obisnuiesti ca vei invata foarte multe lucruri de la mine! ;)
Deci, uleiul asta cu 100% compozitie naturala cica este mult mai bun decat spuma sau gelul de barbierit. Mai mult,  nu produce iritatii, umflaturi, taieturi si astfel barbieritul se transforma intr-o placere. Asa zice Raluca si am tendinta sa o cred ca tot ea mi-a mai laudat niste produse care s-au dovedit a fi adevarate minunatii. In plus, uleiul asta este si este economic - sa nu zici ca sunt materialista si ca te vreau langa mine pentru aparatul de ras si uleiul de barbierit :))! Raluca zice ca in locul cantitatii mari de spuma folosite pana in prezent de majoritatea barbatiilor este de ajuns sa fie aplicate doar 3 picaturi de ulei de barbierit. deci n-o sa te trezesti fara maglavais cand ti-e lumea mai draga! Fiecare flacon de 15ml dureaza pana la 90 de aplicari, deci sa-mi tot fac pielea fina si de 2 ori pe zi daca am chef, my darling!

      Ia fii atent cum se foloseste uleiul asta de barbierit: pielea trebuie umezita, aplicate 3-5 picaturi prin masarea fetei. Se asteapta cateva minute pana cand cele 7 uleiuri esentiale inmoaie barba, dupa care se folosete aparatul de ras clasic sau aparat de ras electric, in functie de preferinte. Dupa inchierea procesului se aplica solutia de dupa barbierit doar daca se doreste, nefiind obligatoriu. Un alt avantaj al folosirii acestei game de produse este faptul ca atunci cand pleci intr-o calatorie nu iti ocupa mult loc si ai siguranta ca nu o sa iti creeze probleme ori discomfort pielii. Cu alte cuvinte, pot sa-mi pun eu mai multe catrafuse in bagaje!
Ah, si este si foarte ieftin, asa ca nu vei face gaura in bugetul familiei: 19 lei costa si trebuie sa mergi in magazinele DM, in parfumeria Douglas, in farmaciile Centrofarm.
Dragul meu, sa nu imi aud vorbe la proces ca sunt fata nesimtzitoare sau ceva, uite ca te ajut sa-l cumperi mai usor: daca dai click pe linkul asta ajungi direct la uleiul de barbierit, selectezi vreo ... 5 bucati si le adaugi in cosul de cumparaturi, platesti online si asta-i toata treaba!
Te-ai descurcat, da?
Hai ca astept cu drag in viata mea!
Tchusss! 
I ❤ you!
Adri spunea...

Hai serios :-))Chiar ai folosi aparatul de ras al altcuiva??? Fie el si Fat Frumos pe care il adori?

Zuzele spunea...

@ Adri, era vorba de unu nou, sa ne intelegem! :))))

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search