marți, 26 martie 2013

From Too Faced with love


26 martie 2013. Zapada 30 de centimentri. Minus 250 de grade. Viscol. Cu gandul la vara. Sandale in suflet, UGG in picioare. O rasari soarele si pe strada mea/ noastra/voastra candva... Sambata, din cate am inteles. All we have to do is wait. Or fly to Maldives.

Sunt atat de mahnita in momentul asta ca abia-mi rezista lacrima in coltul ochiului. Desi, ar putea sa cada linistita pentru ca nu ar risca sa-mi strice vreun machiaj pentru simplul motiv ca nu exista unul. Sunt in pijamale, abia scoborata din asternut si mai mult decat zguduita emotional de ceea ce vazui pe fereastra. Nu ma mai joc! Deloc deloc! 
Mamitico, tanti Mito, eu vreau sa vie varaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!
Sau macar primavara!


Incerc sa o aduc, macar in sufletul meu disperat dupa soare, mare, vara, cu oaresce artificii muieresti! 
Am pielea de ciocolata si incerc sa ma pacalesc, eu pe mine, ma, ca abia ce m-am intors de la malul marii, cand, de fapt, bronzul meu perfect vine din tubul de Vita Liberata, cel mai bun produs pentru autobronzare pe care l-am folosit vreodata!

Paleta Natural Faced de la Too Faced

In curand voi avea si pometii de ciocolata pentru ca de gand sa-i inveselesc cu un blush bronzant din kitul Natural Face de la Too Faced. Mai exact Natural Radiance Face Palette. Ador produsul acesta pentru ca imi satisface toate nevoile cosmeticoase: conceal - hmmm... how to say in romanian? ... anticearcan? mai degraba corector sau, cel putin, eu pe post de asa ceva l-am folosit :) -, luminize -iluminator, adica; o crema aurie, foarte interesanta, buna de aplicat deasupra pometilor, spre tample, pentru o stralucire a machiajului intocmai ca in pictorialele din reviste, brighten- pentru mascat cearcanele; este minunat!
Insa, bucatica mea preferata din paleta Too Faced Natural Face este Bronze Veil, pudra bronzanta fix pe gustul meu. Este exact, dar exact maroul care imi place mie! Cand nu am tenul bronzat, o folosesc doar pe post de blush, insa confera pielii aramii o stralucire aparte pentru ca are un pigment stralucitor foarte foarte fin. Hai vaaaaaaaaraaaaaaa!!!!!
Cand ma vreau usor imbujorata, scap pamatuful si in Blush-ul rozaliu si el pe placu-mi, foarte pe placu-mi pentru ca asa cum ii spune si numele, Natural Face, rozaliul este unul natural, nicidecum de papusa Barbie extramachiata asa cum am vazut prin alte palete si, din pacate, pe anumiti pometi.

Curioasa tare sa vad ce-a mai pregatit Too Faced pentru primavara asta, am sfarsit prin a-mi face sange rau si un wishlist si mai lung. Nu stiu unde voi ajunge in halul asta. Chiar nu stiu. Machiajele aproape ca nu-si mai gasesc locul pentru ca, ghiciti ce, NU mai au loc, iar portofelul da semne ca vrea sa intre in greva de protest!

O sa vi le arat si voua, chiar cu pretul de a gasi cativa protestatari si prin posetele voastre :)




Beauty Balm - Foundation vine, in primavara lui 2013, cu doua nuante noi:
Snow Glow and Linen Glow. Este un fond de ten matifiant, cu SPF 30 si vine la pachet cu o pensula care sa-i inlesneasca aplicarea. Foarte dragut designe-ul!


Boudoir Eyes Palette - este o paleta pe care TREBUIE SA O AM! Reprezinta "printul fermecat al fardurilor", are tot am visat eu sa aiba o paleta si chiar in plus si sunt sigura ca am putea trai in fericire deplina cel putin un an. Pana in primavara viitoare cand Too Faced ma va baga din nou la cheltuiala!



Sweethearts - Perfect Flush Blush absolut delicioasa, insa nu in sensul mancabila, ci in sensul iubibila si machiabila pana la adanci batraneti! :) Se potriveste oricarei nuante de ten pentru ca este formata din trei culori de fard care n-au cum sa dea gres chiar de-ai fi bronzata sau .. norvegiana type :)




No Makeup Makeup - Fresh and Flawless Face Palette, structurata similar paletei mele, Natural Face, insa cu tonuri rozalii, iar blush-ul poate fi folosit si pe post de ruj

Dupa cum probabil stiti deja, brandul Too Faced se gaseste exclusiv in parfumeriile Sephora!

Vaga Claudia spunea...

Foarte faine produsele prezentate,le-as accepta cu drag:)

Unknown spunea...

Produsele arată chiar bine !
P.S. E cam neplăcut să las comentarii în această căsuță. Poate vei realiza că e o idee mai bună să modifici modalitatea de a lăsa comentarii.

Zuzele spunea...

@ Larisa, pai nu stiu alta modalitate...:(

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search