duminică, 24 martie 2013

NOTD: Essence Hello Marshmallow!

Cumva, imi par nedreptatite produsele Essence si asta pentru ca nu sunt apreciate asa cum ar trebui! Desi ieftine si trebuie sa recunosc faptul ca da, si eu am considerat dintotdeauna ca tot ce este ieftin, este si prost, cosmeticele Essence pe care le-am testat eu pana acum m-au impresionat intr-un mod foarte placut!

Tusul de pleoape cel putin este minunat! Am avut doua tipuri si le-am putut compara si intre ele, dar si cu alte produse similare apartiand altor branduri relativ apropiate ca si pret si le-am declarat castigatoare pe cele Essence. Eyeliner-ul Peggy Sage, de exemplu, este cel mai prost produs cosmetic testat ever: se aplica foarte greu, se usuca foarte greu, insa se intinde pana la sprancene extrem de usor! Foarte foarte prost!
In schimb, cu Essence, desi mult mai ieftin, nu am avut absolut nici o problema! Se aplica usor, in linie continua, forma stilou imi permite chiar si stangace fiind sa trasez o dunga apreciabila, iar rezistenta tusului este de cu zori si pana-n seara!

L-am avut pe acesta, iar acum folosesc Essence I ♥ PUNK jumbo eyeliner pen. O sa vi-l prezint intr-o postare separata, cu poze si tot ce trebuie:) Acum va arat oja Colour & go, nuanta Hello Marshmallow!, un lila foarte dragut, ca o bezea, insa dincolo de culoare, as vrea sa-i laud si textura cremoasa, dar atat cat trebuie sa acopere perfect unghia, chiar si din primul strat. Timpul de uscare este foarte scurt si, desi nu am aplicat-o pe unghiile mele, ci pe ale prietenei mele Madalina careia i-am daruit oja de 8 Martie, m-am interesat si rezista cateva zile bune fara sa se cojeasca!
Costa si ea foarte putin, ca de fapt toate produsele Essence si va invit sa o testati. Din cate stiu, brandul Essence este comercializat in magazinele DM, dar si undeva in Piata Obor. Ma interesez si va spun exact!
Ah, si mai au si BB Cream care este foarte foarte bun! Si ieftinnnnn!
Tschuss ! (n.r asta inseamna "Pupici" in limba germana pentru ca Essence este un brand nemtesc, iar la el in tara chiar face ravagii! Imediat ce apare o noua colectie, si dispare de pe rafturi! N-or fi ele, nemtoaicele astea, atat de fraiere sa foloseasca produsele Essence daca n-ar fi bune, nu? :) )


Like pagina Essence Romania AICI

Allesandra spunea...

Sunt ojele mele preferate :)

Toma Aurora spunea...

Chiar că nuanța te trimite cu gandul la bezele! Este foarte frumoasa, diafana!
Si eu am fost foarte multumita de produsele Essence incercate si la fel, mi se par putin situate intr-un con de umbră, in timp ce altele mai scumpe si mai slabe calitativ se bucura de vanzari record.
Fondul de ten spumăși ojele sunt produsele mele favorite de la Essence din cate am incercat pana in prezent (nu foarte multe, recunosc).

Vaga Claudia spunea...

Are o culoare foarte frumoasa!:)

Anonim spunea...

Tschüss e o formulare de ramas-bun, inseamna Pa pa! La Pupici se spune Küsschen.
Simpatica oja :)

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search