vineri, 29 martie 2013

Jojo, in rochia de mireasa impodobita cu 7.000 de perle!

Dragutelor domnisoare care va pregatiti sa deveniti doamne anul acesta sau la anul sau...cand vreti voi, dar vreti sa va puneti in tema cu tot ce inseamna pregatirea unei nunti, aflati ca intre 29 și 31 martie, tot Iașul este invitat la ultimul mare târg de nunți al sezonului. Expo Ideal Mariaj, eveniment cu tradiție de opt ani, are loc pentru prima oară, anul acesta, în capitala Moldovei și aduce mari reduceri pentru toți cei care se pregătesc să spună „da” anul acesta. 


Vizitatorii vor fi răsfățați de organizatori cu o mulțime de surprize și momente inedite. Printre acestea se numără expunerea unei rochii Marithe absolut spectaculoase, realizată manual în trei luni de muncă dedicată și înfrumusețată cu nu mai puțin de 7.000 de perle naturale
Creația a fost pusă în valoare de Cătălina Grama (Jojo), în cadrul unui pictorial ce susține și coperta cele mai recente ediții a revistei Ideal Mariaj. „M-am simțit incredibil de feminină și specială în ținuta cu 7.000 de perle naturale. Felul în care rochia a fost concepută, fiecare detaliu în parte, alegerea materialelor și cusătura minuțioasă a mii de perle au transformat rochia-rândunică într-una dintre cele mai speciale rochii pe care am avut privilegiul să le port vreodată”, a declarat actrița. 


Organizatorii Expo Ideal Mariaj au mai pregătit pentru vizitatorii târgului standuri cu bijuterii deosebite, demonstraţii de machiaj şi coafură, prezentări de modă, invitaţii şi mărturii pe gustul tuturor celor care se pregătesc să spună „da”. Nu vor lipsi aranjamentele florale, casele de producţie audio, foto şi video, companiile de închirieri de limuzine, furnizorii de locaţii pentru eveniment, cei mai buni instructori de dans şi tot ceea ce e necesar pentru organizarea unei nunți magice.

Mai mult decât atât, biletul de intrare, în valoare de numai 4 lei, le poate aduce viitoarelor mirese ale anului 2013 premii surpriză oferite de partenerii Expo Ideal Mariaj. Ele constau în rochii de seară cu care 10 dintre cele mai norocoase vizitatoare ale târgului vor fi premiate în urma tombolei pe baza biletului de intrare. Organizatorii mai oferă oaspeților un avantaj: la trei bilete cumpărate, unul va fi gratuit.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search