sâmbătă, 30 martie 2013

Yves Rocher: parte violet, parte cenusiu...


Pe vremuri - si cand zic asta ma refer la o perioada in care eram si mai zurli decat acum, in urma cu vreo 4-5 ani mai exact, si mai tanara, si mai nelinistita - imi placea sa ma fardez la ochi cu nuante care de care mai turbate! Turcoaz, si verde, si roz, si mov, si galben, si tot ce a inventat mintea umana pana acum, in materie de farduri pentru pleoape. Nu-mi statea prea rau, recunosc pana si eu, doar nu eram atat de inconstienta sa ies clovn din casa, insa momentan nu ma mai regasesc in stilul ala de machiaj! 

O fi din cauza varstei?! Dar, daca ar fi pe-asa, poate n-as mai vedea femei trecute bine de prima tinerete, machiate ca-n manualele de instructiuni, gen "Machiajul clovnului, de la A la Z"... Doamne, ce mai specimene imi mai zgarie retina din cand in cand... Ce buze, ce ochi, ce pometi... Horror!!!
Ziceam ca, in ceea ce ma priveste, mi-a pierit curajul de a mai pune fard albastru pe pleoape sau mi-o fi venit mintea la cap... Nu stiu cum s-o iau... Ideea e ca folosesc numai tonuri naturale, de la bej la maro, de la roz prafuit la mov pruna uscata, in ultima perioada a vietii mele, cea matura as putea spune!

Unul dintre preferatele mele este acest fard duo de la Yves Rocher care, dincolo de nuantele foarte pe gustul meu, parte violet, parte cenusiu, are si o textura foarte buna. Se aplica usor, se blenduieste - cred ca asta este termenul mai stilat pentru "se intinde"; am auzit si eu pe la fetele destepte din blogosfera- foarte bine, nu sare pe obraz si rezista de cu zori si pana-n seara! 
Se potriveste si ochilor caprui, si negri, si albastri, dar mai ales celor verzi ai mei :D Lumea zice ca mi-i face si mai verzi decat sunt! N-am inteles-o p-asta, dar poate ca da, violetul acesta ii evidentiaza ceva mai mult decat maroul de toate zilele cu care am obisnuit pe toata lumea din preajma-mi!
Am incercat eu sa-i fac niste poze, dar nu ma am prea bine cu tehnologia, nu stiu sa setez aparatul foto, de prelucrat poze nici atat, asa ca va pun poza doar asa sa va faceti o idee, insa pentru o imagine fidela a farduletului va invit in magazinele Yves Rocher, fie ele fizice sau online. 




Apropo de online, vedeti ca aici exista promotii si produse care nu se regasesc si in magazinele de intrat in ele si pipait produsele!:) Doar in cel de facut click si zoom si adauga in cos! :)
Asadar, AICI gasiti descrierea produsului, pret, precum si restul combinatiilor de culori pe care le ofera Yves Rocher in varianta fardului duo pentru pleoape!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search