vineri, 1 martie 2013

Miroase a primavara!


Ziua de astazi, 28 februarie, mi-a mirosit a primavara si, mai exact, a plimbare prin Cismigiu si cules ghiocei si inghetat de maini si incalzit de maini reci in maini mai calde si mancat floricele cu caramel si inghetat de nas si incalzit de nas cu buze calde si miros de zambile si...
Nu cred ca ati inteles ceva!:)

Tot amintindu-mi eu primaveri trecute, a venit deja primavara!
Este 1 Martie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1 Martie 2013!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nu stiu de ce pun atatea semne de exclamare ca si cand ar fi o mare bucurie pentru ca nu este! 
Traiesc o bucurie partiala, doar!
Ca a venit primavara si ca miroase a zambile si ca am renuntat la fular si ca, in curand, va trebui sa folosesc creme cu SPF... 
Dar nu sunt fericita ca primavara mea nu este primavara noastra!

Gata!
Sa trecem la treburi de dive! :)
Astazi am primit un prim martisor, o zambiluta superba, movalie, care m-a bucurat enorm! Imi era atat de dor de mirosul ei si imediat ce am primit-o, am simtit ca a venit primavara!
Si am mai primit si multe martisoare. Si cosari, si fluturasi, si trifoi, si ghiocei. Si mesaje frumoase. Si ganduri frumoase. Si raze de soare. Si zambete. Si rasete cu lacrimi. Si colegi buni. Si prieteni frumosi.
Si o crema de zi, si una de noapte, si serum, toate din noua gama Eucerin Even Brighter, produse pe care abia astept sa le folosesc! Multumesc pentru martisoare, Corina Coman!



Si Raluca Mohora mi-a trimis un martisor dragut, un gel de curatare din gama Uriage Hyseac! Va pregatesc o postare foarte interesanta despre aceasta gama care contine extract din Lemn-dulce si lupta ca nimeni alta cu acneea, sebumul in exces si porii dilatati! Multumesc, draga mea!



Si Avene s-a gandit sa-mi faca ziua mai frumoasa si mi-a trimis o crema Avene Hydrance OPTIMALE UV Legere pe care am inceput deja sa o folosesc si imi place de nu mai pot! Va povestesc eu mai pe larg in perioada urmatoare! Ah, si despre micelara bestiala Avene, si despre demachiantul pentru ochi, si despre tonicul matifiant! Niste minunatii!!!!


Topline m-a fericit cu un ulei tratament MoroccanOil, deja cunoscut, deja senzational, deja minunat, deja neasemuit, deja iubibil si neinlocuibil! :)


Coty mi-a trimis doua dintre noutatile parfumate pentru aceasta primavara: parfumul Playboy PLAY IT Pin Up Collection si parfumul Beyonce! Pe cel din urma l-am daruit, la randul meu, unei iubitoare de arome de pepene galben, asa ca nu-l am in poza.


Mi-am facut singura un cadou, crema de corp Yves Rocher Nutri SPECIFIC! Desi am aproape un milion de creme de corp, nu pot rezista asteia pentru ca ador aromele de migdala, textura cremoasa si luciul pe care il da pielii mele, dupa ce o hidrateaza ca nimeni alta!


Cred ca mai sunt cateva...
Fac update dupa ce imi amintesc!:)

O primavara superba, dragele mele!
Beauty Tested spunea...

O primavara frumoasa si tie!
Am folosit Avene Hydrance Optimale Legere si mi-a placut mult textura ei. Am folosit si gelul Uriage Hyseac si m-a cucerit in primul rand datorita mirosului! Este un gel foarte bun, mi-a placut!

Zuzele spunea...

@ Beauty Tested, aseara am incercat si eu gelul Uriage si da, miroase senzational! si lasa si pielea scartaind de curata :) Iar despre crema Avene, numai cuvinte de lauda am! Pupici

Anca spunea...

Ai primit multe martisoare frumoase :) sa te bucuri de ele

Unknown spunea...

Arata bine noua gama Eucerin, asteptam pareri dupa ce le folosesti :)

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search