sâmbătă, 30 martie 2013

Noutatile Academie Scientifique de Beaute - partea 1


“Cunoaste si foloseste motodele noastre profesionale de estetica si vei raspunde la nevoie de frumusete ale femeilor” - Georges Gay, farmacist si fondator Academie Scientifique de Beaute, in 1926
 
Frumusetea este  rezultatul unei munci de zi cu zi; la fel ca si fata ta, corpul tau are nevoie de ingrijire zilnica. De aceea, Academie Scientifique de Beaute a dezvoltat o gama de produse pentru acasa care te fac sa descoperi, zi dupa zi, placerea de a avea grija de corpul tau si de a-l intelege mai bine. O metoda simpla si eficienta cu o aplicare optima. Eficacitatea este  dovedita multumita ingredientilor activi extrem de concentrati, cu rezultate vizibile.

  • GEL DOUCHE EXFOLIANT
Gel de dus cu dubla actiune: curata delicat, indeparteaza celulele moarte si  catifeleaza zonele aspre. De la prima aplicare, pielea isi schimba textura; este mult mai neteda si mai fina. Este produsul perfect pentru a pregati pielea pentru aplicarea urmatoarelor produse. Ajuta la o mai buna penetrare a acestora si la optimizarea eficacitatii.
Stiai ca?
Exfoliandu-ti pielea o data pe saptamana ajuti la mentinerea auto -hidratarii epidermei, incurajand reinnoirea celulara si microcirculatia?
Ingredient activ cheie:
•          Complex de multifructe (afine, trestie de zahar, sirop de artar, portocala, lamaie)1%

  • CRÈME MAINS NOURISSANTE
Penetreaza instantaneu pielea fara sa lase urme grase. Hraneste si hidrateaza intens pielea, lasand-o  fina, supla si catifelata.
Stiai ca?
Trucul pentru a ajuta crema sa penetreza cat mai mult in piele este sa folosim manusi de bumbac seara imediat dupa aplicarea acesteia?! Crema este mai adnac absorbita datorita actiunii oclusive a manusii!
Ingredient activ cheie:
•          Ceara de origine vegetala 4%

LAIT CORPS HYDRATANT
Lapte de corp hidratant cu o textura fluida si non-grasa care se absoarbe instantaneu. Confera imediat o hidratare de lunga durata, pe parcursul intregii zile.
Ingredient activ cheie:
•          Complex A.H.A 1.5%

  • BEURRE CORPS NOURISSANT
Cu o textura ultra bogata care se topeste in piele si o hraneste intens fara sa lase o pelicula grasa.
Confera pielii un confort extrem. Aceasta devine  fina si catifelata.
Ingredient activ cheie:
•          Unt de mango 1.5%

  • BOISSON DRAINANTE
O bautura drenanta ultra concentrata  cu un extract natural stevia ( zero calorii) si peste 86% de plante active si un gust delicios de afine si zmeura. O solutie drenanta care se bea, cu papadie, care ajuta la eliminarea excesului de apa si purifica organisumul/corpul.
Ultra usor de utilizat: un capac diluat intr-un pahar cu apa, de doua ori pe zi, timp de 10 zile.
Stiai ca?
O “cura de detoxifiere” este recomandata de cateva ori pe an, pentru a ne elibera de stresul si toxinele acumulate?
Ingredient activ cheie:
Ingredienti activi din plante ( urzica, papadie, rozmarin, chimen etc.) 86%

  • GEL CONCENTRE MINCEUR
Gel foarte fresh si non – gras cu concentrat de cafeina si L-carnitina care ajuta la drenare, accelereaza lipoliza si reduce vizibil aspectul de coaja de portocala al pielii. Imbunatateste aspectul formelor iar silueta este remodelata.
Stiai ca?
90% din populatia feminina este afectata de aspectul inestetic al pielii “coaja de portocala”? Este consecinta unor depuneri de grasime si retentie de apa. De aceea nu este niciun miracol; cremele pentru slabit trebuie sa fie intotdeauna asociate cu o dieta echilibrata si sport regulat.
Ingredient activ cheie:
Cafeina incapsulata 10%
Rezultate*
-3.42 cm din zona coapselor
-2.60 cm din zona taliei
- 3.65 cm din zona abdomenului
* Media masuratorilor in cm, pe un esantion de 56  de volunatri dupa 5 saptamani consecutive, cu o aplicare de doua ori pe zi

  • GEL JAMBES LOURDES
Gel fresh care calmeaza instantaneu picioarele obosite.
Activeaza microcirculatia si decongestioneaza; picioarele isi recapata senzatia de confort si se simt mult mai “usoare”.
Produsul poate fi folosit chiar si peste ciorap.
Stiai ca?
Este de preferat sa ne masam picioarele incepand cu varful degetelor?
Ingredient activ cheie:
Complex din extract de plante (lamaie, ghimpe si sanziana) 1.5%
Rezultate*
- 0.50 cm din zona gambei
- 0.30 cm din zona gleznei
* Media masuratorilor in cm, pe un esantion de 10  de volunatri dupa 14 zile consecutive, cu o aplicare de doua ori pe zi a produsului.

  • CRÈME CORPS FERMETE
Crema onctuoasa special creata pentru a recontura silueta. Cu fiecare zi pielea arata mai ferm, mai tonifiata, mai catifelata/satinata.
Ingredient activ cheie:
Extracte de alge maro 1%
Rezultate*
Imbunatatirea fermitatii 90%
*Test de satisfactie % pe un esantion de 20 femei cu varsta cuprinsa intre 20 si 60 ani cu pielea lipsita de fermitate. Crema a fost folosita timp de 20 zile, cu o aplicare de 2 ori pe zi a produsului.

  • STOP VERGETURES
Crema cu dubla actiune: imbunatateste elasticitatea pielii; o ajuta sa reziste la “intinderea” cauzata de luarea in greutate semificativa si reduce aspectul vergeturilor deja existente, chiar daca sunt recente sau nu! Pielea isi recapata  din fermitate si este mult mai tonifiata. Semnele cauzate de vergeturi sunt reduse vizibile.
Ingrediente active cheie:
Ingrediente active targetate 3%
Rezultate*
Miscoreaza cu pana la 21.9% semnele in relief lasate de vergeturi
Micsoreaza cu pana la 26.7% latimea semnelor lasate de vergeturi
*Rezultate medii observate pe un  esantion de 13  volunatri ; crema a fost folosita timp de 20 zile, cu o aplicare de 2 ori pe zi a produsului.

  • SOIN EN EAU TONIFYING
Spray de corp parfumat  fara alcool, bogat in nutrienti.  Improspateaza, tonifica si revitalizeaza. Un nou gest de frumusete  care dinamizeaza si parfumeaza subtil pielea.
Are un parfum floral, verde, lemnos si de ambra.
Ingrediente active cheie:
Vitamine, oligoelemente, amino acizi si minerale 2%


RITUALURI COMPLETE IN SALON
Ritualuri de frumusete ce includ un masaj scrub care dezvaluie stralucirea pielii tale, urmat de un dublu masaj care combina gesturile relaxante si miscari active in functie de obiectivul tau de frumusete ( slabire, fermitate, detoxifiere, relaxare); finalul ritualului este impachetarea delicata.
SLABIRE
  • TRATAMENT DE DEFINIRE A SILUETEI – (2 ore)
Bucura-te de un cocktail de miscari de remodelare a formelor tale  si reducere a aspectului de coaja de portocoala.
FERMITATE
  • RITUAL “ULTIMATE BODY” – ( 2 ore)
Recapata-ti  tonusul si vitalitatea multumita ritualului de sculptare cu un efect real de lifting.
DETOXIFIERE
  • TRATAMENT DETOXIFIERE ABSOLUTA – ( 2 ore)
Ofera-i corpului tau un ritual de purificare si oxigenare pentru eliberarea stresului.
RELAXARE
  • EXPERIENTA RELAXANTA CU BAMBUS
O calatorie senzoriala bazata pe descoperirea unor tehnici diferite de masaj cu bambus, care te vor purta  intr-o stare de relaxare si eliberare de stres,instant, chiar de la primul minut al tratamentului.

RITUALURI PERSONALIZATE IN SALON
Ritualuri de salon 100% personalizate  in functie de alegerea si dorintele dumneavoastra!
Academie Scientifique de Beaute ofera de asemenea treatamente profesionale personalizate, o solutie pentru toate bugetele si un raspuns corespunzator  in functie de programul si disponibilitatea fiecarui client. Iti poti ajuta tratamentul asa cum doresti!
EXFOLIERE STRALUCIRE INTENSA – ( 30 minute)
Un exfoliant modelant  care ajuta la emininarea celulelor moarte  in timp ce te relaxezi datorita masajului unic “ dans in trei timpi”.
IMPACHETARE “REMINERALIZARE MATASOASA” – ( 30 minute)
Topul tratamentelor este aceasta impachetare  care ajuta la penetrarea ingredientilor activi si imbunatateste  aspectul pielii datorita puterii de incalzire  si a texturii matasoase si cremoase.
MASAJ SERENITY  - ( 1 ora)
Miscari relaxante care elibereaza stresul din corp, confera suplete muschilor si imbunatatesc oxigenarea.
MASAJ HIDRA RELAXARE – ( 30 minute)
Incarca-ti bateriile corpului  pentru a-ti recupera serenitatea multumita combinatiei de miscari relaxante realizate cu un bat de bambus si a proprietatilor anti-stress ale ingredientilor Hydra Relax.
CAFEINA + MASAJ - ( 30 minute)
Acest masaj slabeste in timp ce ataca aspectul de coaja de portocala al pielii, datorita asocierii dintre  diferite miscari “ skin rolling” de “ framantare” cu proprietatile de slabire ale cafeinei.
MASAJ TENS’FLASH - ( 30 minute)
Resculpteaza corpul si imbunatateste aspectul pielii datorita asocierii dintre  diferite miscari: “ciupituri”, “frectii” si actiunea de fermitate a ingredientului activ Tens’Flash.
MASAJ CRONO-DETOX- ( 30 minute)
Incarca-te cu resurse si  elimina toxinele  din organismul tau multumita combinatiei dintre miscarile de drenare* si proprietatile de  detoxifiere ale ingredientului activ Chrono Detox.
*drenaj estetic

  Cosmeticele Academie pot fi cumparate din magazinul Topline  
Contact: B-dul. Regina Maria nr.14, Bucuresti, sector 4
Tel: 021/335.26.42 021/335.26.43




Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search