vineri, 15 martie 2013

Sandale frumoase de la cel mai bun prieten al meu

Nu fac parte din grupul celor mai fericiti si fara griji materiale pamanteni, asa ca nu am experimentat vreodata traiul complet far' de probleme, bani cu nemiluita si cap in al noualea cer de fericit ce-i era posesorul! Am fost si sunt un om normal, ca mai toti oamenii pe care ii vad in jur. E drept ca nici nu-mi beau ceaiul la Hilton si nici nu ma imbrac de la Victoria 46. Poate din acest motiv vad in jur oameni normali si nu din aia indiviati si chiar urati maxim de ceilalti, normalii!

Una peste alta, nu m-am dus, domne, niciodata cu sacosa de bani la mall pe care sa-i las in schimbul altor sacose pline cu bulendre! Si nici n-am plecat cu sacosa de parfumuri de la Sephora pentru simplul motiv ca acea sacosa cu bani n-a existat vreodata pe antebratul meu. Dar - si exista un dar- a existat un card. Cardul Avantaj. Cel mai bun prieten al meu, in foarte multe circumstante. Au existat momente in care am regretat ca mi l-am facut, dar mult mai multe momente in care mi-a salvat viata. Metaforic vorbind pentru ca nu am avut datorii la camatari, asa incat viata sa-mi atarne de un fir de par -netocit si spalat/hidratat cu minunatul/neasemuitul/divinul Tigi rosu, desigur! 

O experienta de genul "mor pe loc daca nu-mi cumpar chestia asta" mi s-a intamplat zilele trecute cand pur si simplu mi-a stat inima cand am vazut niste sandale.
Nu e vreme de sandale, dar cui ii pasa ca afara ninge cand pasiunea mea cea mare - una dintre ele, mai bine zis - este shopping-uiala de incaltari? Incaltari de vara, mai exact, pentru ca pantofarimea si cizmarimea nu ma atrag foarte tare! Da, muream pe loc daca nu-mi cumparam sandalele pe care le observasem printre cele cateva zeci de perechi din respectivul magazin online, dar mai erau cateva zile pana la salariu! Salvarea a venit de la cardul Avantaj - chiar, mai are cineva un astfel de card? prietenele mele toate il poarta in portmoneu si tare fericite suntem ca l-am descoperit acum cativa ani- pentru ca pe se poate cumpara in mai multe rate!
Si ce-a facut subsemnata afland de cele 6 rate??? Si-a cumparat nu o pereche, ci trei de sandale! Sper sa le si port pentru ca mai am cateva perechi aflate inca in cutii, de vreo trei sezoane! 
Inca nu au intrat in posesia mea, dar in poze arata minunat!!!!
Va plac?





 




















Mi-au mai placut si astea FOARTE mult, dar deja intreceam orice limita a bunului simt daca le puneam in cosul de cumparaturi! :)) O sa apelez si in cazul asta la scuza mea preferata: daca vor fi sa fie ale mele, vor fi! :)) Sau, daca le raman acolo pana la urmatorul salariu, le iau!

Unknown spunea...

Sunt superbe!:) Poarta-le sanatoasa:)

Summer spunea...

Foarte frumoase sandalele. Sa le porti sanatoasa. Si eu sunt o posesoare de Card Avantaj de 5 ani, am chiar 2 astfel de carduri, ca deh a fost promotie la vremea respectiva si am si Visa si Master. Mereu am incercat sa ma opresc in a le folosi si sa pun toti banii pe card. Momentam am limita de credit aprobata pusa la loc pe ambele carduri si nu le-am mai folosit de la Black Friday. Sunt bune, foarte bune dar si foarte pacatoase.
Cat despre Fashion Up, da au lucruri frumoase. Mi-am comandat si eu de la ei o pereche de tenisi in vara insa s-a dovedit ca marimea mea 36, comandata era de fapt un 39.. :( I-am maritat chiar in ziua aceea evitand astfel returul si asteptarea intoarcerii banilor pe card.

Unknown spunea...

Buna, imi place foarte mult blogul tau si vreau sa stiu daca te intereseaza sa facem schimb de linkuri: www.ditoate.com .Eu te-am adaugat deja , si astept raspunsul tau. Multumesc anticipat.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search