miercuri, 20 martie 2013

Vichy, la preturi promotionale in farmaciile Belladona

Despre Vichy Neovadiol Magistral nu va pot spune prea multe pentru ca nu am avut nici un produs din aceasta gama destinata tenului matur si nu pentru ca as avea un ten de adolescenta care nu are nevoie de arme antiage :)! Nu stiu in ce masura isi face treaba insemnata pe eticheta, insa cred ca merita sa o testati, chiar si prin intermediul esantioanelor oferite in farmacii daca nu aveti curajul sa cumparati produsul full size! Nici Vichy Liftactiv 10 pentru ochi si gene nu am folosit, deci ma abtin de la comentarii! As fi curioasa sa aflu cum anume actioneaza la nivelul genelor, ce le face.. Oare cresc mai dese si mai lungi? Habar nu am...



In schimb, cu farmaciile Belladona am o prietenie stransa care a inceput cu
cativa ani in urma si nici ca imi vine sa mai calc pragul altei farmacii de cand am descoperit-o pe aceasta cu "Cele mai mici preturi", dupa cum se si recomanda. Ma bucura faptul ca s-au inmultit in ultima vreme, iar in Drumul Taberei unde locuiesc eu, am vreo trei farmacii Belladona in zona! Chiar au cele mai mici preturi, una dintre diferentele majore de pret, zic eu, pe care le-am observat comparand preturile cosmeticelor practicate de alte cateva farmacii, ar fi pretul fondurilor de ten Vichy. In timp ce la Sensiblu costa Vichy Normaderm in jur de 75-80 lei, la Belladona costa 50-55 lei. Si astfel de diferente exista la mai toate cosmeticele, dar si la suplimente alimentare si medicamente. Mai demult, stiu ca ma rugau colegele de serviciu sa le cumpar una, alta pentru ca ele nu aveau Belladona in zona in care locuiau...
Recent mi-am cumparat de la suplimente cu silimarina pentru care am platit 21 lei - nu retin brandul- si acelasi produs costa 39 lei la Plafar. Va spun cu exactitate pentru ca am intrat chiar in seara asta in farmacia Plafar din Plaza Romania si am observat diferenta de pret! 
Bine, exemplele ar putea fi multe pentru ca ma tot plimb prin farmacii dupa una sau alta si nu ca as fi ca babutele care cutreiera jumatate de Bucuresti dupa o legatura de patrunjel mai ieftina, insa imi place sa fiu informata si, desigur, sa fac si economie la bani daca tot se poate :D
Nu stiu cat costa produsele din gama Vichy Neovadiol in alte farmacii, dar am aflat ca la Belladona beneficiaza de preturi promotionale, asa ca, daca va intereseaza...



  • Crema balsam Vichy Neovadiol Magistral are un efect calmant, pentru un ten matur mai dens, mai elastic, mai flexibil.
Este o crema ideala pentru orice tip de ten, adresata femeilor care se află la menopauză şi care doresc să lupte împotriva imbatranirii tenului, a pierderii densității, fragilizarii şi uscarii tenului. Laboratoarele Vichy au creat o tehnologie de reconstrucție a țesuturilor asociind uleiuri vitale si doua substante active:
- Proteic Gf: stimulează factorii de creştere, proteine indispensabile unei reconstrucții cutanate structurate
- Proxylanul: dă forță țesuturilor de susținere, rezervoarele factorilor de creştere.
- Uleiuri bogate în Omega 3, 6 şi 9: sunt capabile să contribuie la reconstruirea pielii, regenerand, revitalizand şi protejand tenul matur.
Formula a fost testată sub control dermatologic, este îmbogățită cu apă termală Vichy şi nu conține parabeni.
Pret: 105 lei /50ml 


  • Serumul VICHY LIFTACTIV 10 EYES & LASHES a fost special creat pentru hranirea si regenerarea zonei delicate din jurul ochilor.
Este primul serum anti-aging pentru ochi si gene de la VICHY care contine o ceramida cu efect instantaneu de lifting si de luminozitate a tenului (rhamnosa). In plus, intareste radacina genelor si confera luminozitate privirilor.
VICHY LIFTACTIV SERUM 10 EYES & LASHES, un serum ideal pentru o cura anti-aging, actionand exact in zona sensibila din jurul ochilor, zona in care trecerea timpului isi arata intotdeauna primele semne.
Se aplica in strat subtire in jurul ochilor.
Pret: 104 lei / 15 ml 


Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search