vineri, 5 aprilie 2013

0% grasime, 100% placere

Acesta este sloganul care vizeaza nou lansatele iaurturi Danone, Activia Light cu 0% grasime si 100% placere!


La cat de gurmanda sunt eu, poate sa-mi spuna cineva ca lingurita aceea de ceva dupa care imi ploua in gura are 3.875 de calorii si tot nu ar fi asta o piedica! Prefer sa alerg cinci ture de parc dupa aceea decat sa-mi infranez poftele culinare! Daca nu pot, nu pot! Ce sa fac... De fapt, poate de putut as putea, dar nu vreau! :)
Sunt Taur, sunt programata pofticioasa!:)
De aceea, nu reusesc sa-i inteleg pe cei care traiesc ani de zile fara sa puna gura pe inghetata, pe o prajitura, pe... un iaurt gras si aleg sa se hraneasa numai cu frunze, seminte si carne fiarta! In regula, tot respectul pentru ei si le respect decizia, dar nu-i inteleg! Jur! Sunt atat de multe bunatati pe lumea asta, mancaruri opere de arta, divine, senzationale, orgasmice - cum spune o prietena:)- si noi cum avem o singura viata... 
Si am si reputatia de a face o incredibila pofta de mancare chiar si celor care abia s-au ridicat de la masa! 
La naiba cu celulita! 
Aleg oricand sa nu am un corp perfect si sa mananc tot ce-mi pofteste sufletul!

Pe mine nu m-a fascinat, intrigat, interesat niciodata treaba asta cu procentele de grasime din branzeturi, iaurturi, lactate in general. Am avut dintotdeauna impresia ca ce-i slab, nu-i bun si ca in grasimea aia sta, de fapt, bunatatea. Astfel, am mancat tone de Cremosso, cel cu visine fiind preferatul meu, dar si cel simplu a tinut loc de mic dejun muuuult timp. Cateodata si de pranz. Vad, pe site-ul Danone, ca a aparut Cremosso cu zmeura si Cremosso cu cocos si ma intreb cum de mi-au scapat pana acum! La naiba! Si e 00.32 ! Si m-a luat o pofta!!!!
Vai, si mi l-am amintit si pe cel cu piersici... Cat este de bun, Doamne!
Nu ma luati in seama daca nu vreti, gandesc cu voce tare si in scris! 
V-am tot spus ca sunt gurmanda! :) 


Intr-o zi am mancat vreo 15 iaurturi Cremosso de la Danone, numai iaurturi, de diverse sortimente si nu ca as fi tinut vreo dieta, dar era o zi caniculara de august si n-am putut sa mananc altceva! Iaurturile Cremosso sunt si preferatele bunicii mele. Ea nu stie nume, branduri sau ingrediente care ne servesc noua drept reper atunci cand alegem un anume produs. Atunci cand o intreb ce vrea sa-i cumpar, inainte sa merg la ea in vizita, imi spune doar: iaurt din ala gras, cu multe fructe in el! :)
Si eu ma conformez! 
Si nicicand nu umplu cosul cel mare din supermarket cu gramezi de iaurturi Cremosso decat atunci cand ma pregatesc sa o vizitez pe Frumusetea! Da, ea este Frumusetea pentru mine, cel mai frumos si mai drag si mai bun om din lumea asta intreaga! Si cand o vad cu cata pofta savureaza ea "iaurturile astea grase, cu multe fructe in ele", creste inima in mine de bucurie! Ea nu are multe si mari doleante culinare, dar, daca ii dai iaurturi si banane, nici ca mai mananca altceva cu zilele!:)
Mie imi mai place si Activia, orice sortiment Activia, cu fructe sau cu cereale, de baut sau de mancat cu lingurita!:)


Despre Actimel nu mai vorbesc! Ataaaaaaaaaaat de bun este incat as spune OMG la fiecare inghititura! Si cu Actimel mi s-a intamplat sa traiesc zile intregi si chiar ma gandeam sa trimit o scrisoare la seful iaurturilor :) sa-l rog din tot sufletelul meu de Actimelo-maniaco-obsedata sa faca un recipient mai mare pentru ca tare greu imi este sa ma cuibaresc pe canapea, la TV, cu 5-6 sticlute de 100 grame (parca) de Actimel pe langa mine!:) Daca ar fi existat un borcanas/pahar/sticla care sa le cuprinda pe toate, altfel ar sta treaba!
Asadar, nenea sefu' iaurturilor, te rog sa faci o vraja si sa faci o varianta de Actimel si pentru uriasi! :)
Credeam ca sunt impacata pe deplin cu ceea ce gasesc in portofoliul Danone - apropo, exista si iaurturi pentru post; cred ca stiti asta deja, dar am zis sa fac o paranteza; sortimentul Savia este din extract de soia fermentata - eu am mancat si mi-a placut, sunt delicioase- pana intr-o zi, acum vreo luna, cand Danone a mai mesterit ceva: iaurturi Activia cu 0% grasime!
Am fost usor rezervata in a le degusta pentru ca, v-am spus mai devreme, lactatele foarte slabe nu m-au atras niciodata, insa aflata la evenimentul de lansare m-am gandit ca trebuie sa las prejudecatile deoparte si sa iau o gura din Activia Light cu ananas! Si ce credeti? M-am oprit abia dupa al treilea iaurt! :)
Sunt slabe, cu smantanoase ca si Cremosso, insa foarte gustoase si cu bucati mari de ananas! Un deliciu!
Am ajuns la serviciu cu cateva iaurturi Activia Ligh si ghiciti ce? Am ramas fara ele in 5 minute!
Tot incercam sa le fac antireclama: ca sunt slabe rau, ca sunt pentru femeile la dieta, ca n-au nici un gust ca mai toate alimentele de regim...
M-a ascultat cineva?
Nuuuuuuu !!!!!
Colegii mei pofticiosi mi le-au devorat pe toate si culmea, a doua zi, ma mai si intrebau: "bune au mai fost iaurturile alea! mai ai?"
Ei, poftim cultura! :)

Si mai exista si varianta Natur, cu cereale si cu capsuni, patru sortimente in total!
  •  
-->
„Ne dorim să arătăm bine, mergem la sală, ţinem dietă, în acelaşi timp simţim nevoia de a mânca şi „ceva bun”. Alimentaţia echilibrată, alături de mişcare, este esenţială pentru un corp şi un spirit sănătos. Am creat Activia Light special pentru momentele în care vrei să te delectezi cu ceva bun şi să te bucuri de o plăcere fără să te simţi vinovat. Astfel, poţi alege dintre 4 combinaţii savuroase, toate cu 0% grăsime şi 100% plăcere, bune de consumat în funcţie de starea de spirit pe care o ai în fiecare zi”, explică Anca Stroe, Director de Marketing Danone România.


Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search