miercuri, 24 aprilie 2013

Detoxifiere de primavara cu Boisson Drainante by Académie Body

Ai putea crede ca tu, cea sau cel care citesti acum aceste randuri, nu ai nevoie de detoxifiere, ca doar n-ai vreo cine stie ce boala, ca mananci relativ sanatos, ca faci sport, ca nu fumezi, nici nu bei decat foarte rar, insa ar trebui sa stii, inainte de toate, ca o cura de detoxifiere nu are efecte adverse si ca indiferent cat de pur te-ai putea considera, o bautura care contine extracte din plante nu-ti va face rau, in nici un caz! Ba din contra!

Sa fim realisti: nu mancam salata din Gradinile Ursului, nici Harap-Alb nu suntem, nici apa din izvorul "Tineretii fara batranete si vietii fara de moarte" nu bem si, in general, nu traim in "Tara minunilor", ci in orase aglomerate, poluate, prafuite, ticsite de fast-food-uri, alimente modificate genetic, mezeluri cu hartie igienica, lactate cu toxine, folosim cosmetice pline de parabeni si lista "asa nu!" ar putea continua!
Toxinele sunt eliminate zilnic prin colon, rinichi, plamani, ficat, piele, insa o alimentatie saraca in nutrienti esentiali, vitamine, minerale impiedica detoxifierea corespunzatoare a organismului si astfel, ne confruntam cu acnee, transpiratie urat mirositoare, halena, depuneri albicioase pe limba, constipatie, probleme hepatice si hormonale, tulburari renale, scaderea imunitatii, stare de oboseala permanenta, somnolenta, stari depresive, lipsa de concentrare, pofta exagerata de dulciuri.

Toxinele care ne afecteaza calitatea vietii sunt de mai multe tipuri:
  • Toxinele cu origine fizica: climatul, radiatiile, lumina, campurile electromagnetice – fac din detoxifierea organismului o necesitate.
  • Toxinele cu origine chimica: poluarea, produsele cosmetice, insecticidele, medicamentele – ne obliga sa urmam o cura pentru detoxifierea organismului periodic.
  • Toxinele cu origine biologica: bacteriile, ciupercile, virusurile, alimentele, deseurile metabolice – cresc nevoia unei cure pentru detoxifierea organismului.
  • Toxinele cu origine psihologica: stresul, bolile psihosomatice sunt de asemenea conditii care vorbesc despre detoxifierea organismului.
Desigur, indicat este sa ne izolam in varf de munte, sa ne relaxam langa izvorul care susura, sa adormim in ciripit de pasarele si sa ne hranim cu ierburile padurii! Cel putin o luna pe an. Sau doua. Sau un an intreg. Sau o viata intreaga. Daaaaar, cum nici cu gandul nu visam la una ca asta pentru ca iubim zumzetul orasului, adoram mall-urile, ne plac aripioarele picante si maioneza si cheesecake-ul si bauturile acidulate si nu putem trai fara cosmetice, fara parfumuri, macar de ne-am detoxifia din cand in cand, de doua ori pe an si tot ar fi mai bine decat deloc!
Eu mi-am facut o regula din asta si, cel putin primavara si toamna urmez o dieta detoxifianta care consta in alimentatie predominant vegetala, mai putine prajeli, mai putine dulciuri, mai putine spre deloc bauturi acidulate, multe ceaiuri din plante, suplimente alimentare special concepute pentru detoxifiere si produse ajutatoare!
Pentru primavara aceasta am ales Boisson Drainante de la Académie Body, o formula ultra-concentrata care are la baza peste 86% plante active care ajuta la purificarea corpului si la drenare: papadie, extract natural de stevie, urzica, rozmarin, chimen etc. 
Cura cu Boisson Drainante dureaza fix zece zile, in fiecare zi fiind suficienta o cantitate de 25 ml din acest sirop concentrat din plante (sticla este insotita de un capac gradat pentru dozarea lichidului) diluata cu un pahar de apa plata sau ceai din plante, de doua ori pe zi.
Nu va speriati cand auziti "sirop din plante" pentru ca nu-i totuna cu o lesie gretoasa la gust, cu o culoare respingatoare si miros care-ti muta nasul din loc! Nici vorba de asa ceva! Boisson Drainante are culoare si gust de zmeura si afine, este delicioasa si revigoranta!

Efectul cumulat al plantelor din compozitie este unul de drenare si detoxifiere, fara a promite o slabire accelerata, insa, sustinuta de o alimentatie saraca in grasimi, alimente prajite, dulciuri si bauturi acidulate, cura cu Boisson Drainante de la Academie Body va poate scapa de 2-3 kilograme la sfarsitul celor zece zile ca urmare a diminuarii retentiei de apa din tesuturi! 
In cazul meu, cel putin, a functionat ca la carte! In afara celor cateva cosuri care mi-au aparut in primele doua zile de la debutul curei, semn ca detoxifierea incepuse, m-am simtit excelent, mai energica, binedispusa si... mai slaba cu 2.5 kg dupa cura de zece zile!

-->Boisson Drainante de la Académie Body poate fi cumparata din magazinul Topline (Bulevardul Regina Maria, nr.14, Bucuresti).



Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search